Reklama

Reklama

Rowan Atkinson živě

(TV film)
  • Česko Show Rowana Atkinsona (více)

Rowan Atkinson, hvězda nesmírně úspěšných seriálů "Mister Bean" a "Blackadder", předvádí v tomto úžasném speciálním sestřihu svůj všestranný komediální talent. Sestřih obsahuje nejlepší hercovy skeče a výstupy z posledních několika let. Převážná většina z nich zatím ještě nikdy nebyla v televizi uvedena. Jsou v něm zachycena jeho vystoupení v divadlech "The Globe" a "Shaftesbury" v londýnském West Endu, na Broadwayi v USA a na turné ve Spojeném království, po Austrálii a v dalších vzdálených koutech světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

Nekrofil 

všechny recenze uživatele

Rowan Atkinson je proste unikát. Je to komediant naozaj všestranný. V tomto živom vystúpení dokazuje, že zvláda bez problémov aj oveľa viac, ako len Mr. Beana (ale samozrejme ani ten nemôže chýbať ;-)). Bavil som sa od začiatku do konca a so mnou aj celé publikum, ktoré bolo prítomné na natáčaní. Každá jedna scénka je unikátna a dotiahnutá k dokonalosti. Tento záznam je nie len pre mňa (znova zdravím Vrtta :-)) srdcovou záležitosťou, ktorej sa proste menej ako 100% dať nedá. ()

Marrty3 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se tak během jedné hodiny nezasmál. Vážně naprostá šílenost. Rowan zvládne nevídané věci ve svojí one man show. Tohle bylo nepopsatelné, rozhodně se koukněte. Atkinson si dokáže udělat srandu naprosto z čehokoliv, místy až trochu nevhodně třeba z církve, ale stejně se tomu člověk musí smát, jelikož je to neuvěřitelně podané. Milion grimas v jeho obličeji z něj dělá absolutního šílence a šaška najednou. Během vteřiny se změnit z rozplakané ženy na naštvaného může pro něj není problém. A to provedení je tak věrohodné, že nelze udržet bránice v klidu. Rozhodně 5*****, tohle za to opravdu stojí. Já se skvěle bavil ! ! ! ....každopádně to chce s titulky, NE DABING ! ()

Reklama

4everMan 

všechny recenze uživatele

Celé Atkinsonovo "beanovské" umění shrnuté do jedné hodiny. Několik příběhů, které jsou zpracovány k naprosté dokonalosti hlavně díky Atkinsonovu již zmíněnému umění. Nechybí zde černý humor (který mi imponuje), roztomilé a vtipné scény a také mírné narážky. U této one-man-show by se nemohl rozesmát asi jenom neslyšící (popřípadě nevidomý). Extrémně vtipná záležitost, kterou velice doporučuji (ovšem nedoporučuji u tohoto filmu například večeřet - může se Vám stát to, co jednomu mému kamarádovi, který při scénce Fatal Beatings poté stíral již rozžvýkaný chleba z monitoru počítače...). Nejlepší část je podle mne Základy seznamování (Elementary dating). 95% ()

MegaBite 

všechny recenze uživatele

Když jsem na toto vystoupení narazil na internet a zkouknul celou hodinu, netušil jsem, že mi potom bude tolik bolet bránice. Co po hodině, hned po první scéně. Ze všeho nejvice se mi líbily scény se sváděním a Shakespearem. Zkrátka Atkinsonovy nejlepší scénky v 1 hodině, které si prostě nezaslouží nižší hodnocení. ()

Hyger 

všechny recenze uživatele

Rowan Atkinson opět dokazuje, že by nebylo správné si jej spojovat jenom s rolí Mr Beana. TOHLE PROSTĚ NEMÁ CHYBU! Až jsem litoval, že ta krásná prochechtaná hodina tak rychle utekla. Rowan přidal k řeči těla i mluvu a určitě to nebyl krok zpět, protože scénky založené hlavně na verbálním projevu patří až na některé (o Ježíšovi - Bibli jsem nečetl, neporozuměl jsem) mezi ty nejlepší. Has anybody seen Myprick? ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • V desáté části "Pink Tights And Plenty of Props", kdy Rowan Atkinson předvádí jednotlivé varianty otravy jedem, se vinou špatného střihu najednou z jeho ruky vytratí nádoba, kterou celou dobu držel. (GordonCZ)

Reklama

Reklama