Reklama

Reklama

Lady Terminator

(festivalový název)
  • Indonésie Pembalasan ratu pantai selatan (více)

Obsahy(1)

Vraždenie Kráľovnej južných morí, ktorá zabíja mužov svojou vagínou, zastaví až jej manžel Elias. Kráľovná ešte pred smrťou vyriekne kliatbu, že sa vráti o 100 rokov a pomstí sa na jeho potomkoch.
O mnoho rokov neskôr americká študentka antropológie Tanya cestuje do Indonézie kvôli diplomovej práci o Kráľovnej južných morí. Posadne ju zlý duch Kráľovnej s cieľom nájsť a zavraždiť speváčku Eriku, ktorá je Eliasovým potomkom. Tanya zabije každého, kto sa jej postaví do cesty. Medzitým sa americký policajt Max snaží zničiť monštrum a ukončiť zmätok. Podarí sa mu zastaviť "Lady Terminator" skôr, ako nájde Eriku? (helljahve)

(více)

Recenze (60)

Ruut 

všechny recenze uživatele

Dost špatný kopírák pana Hasta La Vista, Baby. jasně chápu - má to být tak příšerné až je to vtipné a tak neumětelské, ža se má člověk škodolibě smát. Jenže tenhle škvát je vtipný jen pokud T101 nekopíruje a jde si po vlastní linii (ehm skoro vůbec). Opravdu dobré béčko je Exterminátor a tak špatné až je dobré je asylácká kravinka Terminators. Jednu rudou hvězdu navrh za finále se škvarkem. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

V rámci mého zvědavého a láskyplného mapování filmového braku jsem objevil i tenhle kousek. Už jeho zdejší (skvělá!) anotace dávala tušit, že jsem se možná dostal k jednomu z (ne)slavných vrcholů žánru, a že proti němu budou retardované příběhy ze softerotického cyklu Playboy Late Night duchaplné a intelektuální záležitosti. Nebudu to prodlužovat - nemýlil jsem se, je to přesně takové, jaké byste od indonéského filmu s všeříkajícím názvem Lady Terminator asi čekali... vlastně ještě mnohem, mnohem horší... tedy: Frontálně lobotomizovaný scénář se zdrogovanou zápletkou a absurdními až psychedelickými dialogy (tady už ale končí legrace, protože chvílemi jde opravdu o zdravý rozum!!), hrůzné herecké výkony (ovšem královsky vaginální antropoložka Lady T. je fakt kus), děsivá hudba i zvuk, příšerné triky, atd atd. Kromě několika hlavních herců je naprostá většina těch zbylých indonéského původu (natáčí se někde na Jávě), což filmu dodává další halucinační rozměr. Takže - milovníci braku a šíleností budou jásat, ostatní nadávat, proklínat, zvracet, nebo uvažovat o sebevraždě... Moje reakce při sledování Lady Terminátorové byly střídavě výbuchy nevěřícného smíchu, nechápavé zírání s pootevřenou hubou a perplexní výkřiky typu "Jo!", "Ne!", nebo "Ty krááávo!" (P.S.: Příště mám políčeno na turecké hvězdné války, ale zatím jen sbírám odvahu, po tomhle si musím dát chvíli pauzu...) ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řekl, v devadesátých letech jsem o ničem takovém neslyšel. Urazil ji, jednou se pomstí. Sic u toho bude divák tak trochu trpět, protože takovýhle výplach se jen tak nevidí. Vyjmenovávat logické přešlapy by bylo zbytečné, dialogy jsou komické, mnohé scény na sebe nenavazují, tvůrci postavy posílají do situací jen, aby to pořádně burácelo, nedopřejí jim krapet vývoje nebo alespoň smysluplného jednání a celé je to amatérsky roztomilé. Kouzlo videodistribuce mělo svou sílu, tenhle brakový výplach se tváří zatraceně vážně, trpí i neuvěřitelnými prodlevami, než se něco stane, přitom to celé netrvá ani 80 minut. ()

Cimr odpad!

všechny recenze uživatele

Nedá se tomu upřít obrovská zábavnost (parkrát jsem doslova brečel smíchy), přesto je tenhle film tak špatný, jak jen film špatný může být. Pro příklad uvedu jen začátek filmu: Na svém zámku dlí Královna Jižních moří, která vraždí lidi vagínou, až se jí postaví mocný hrdina, který jí z vagíny vytrhne hada, promění ho v dýku a tou královnu zabije. Ona se naposledy postaví a zařve: "Pomstím se za 100 let na tvé pravnučce!" a zmizí. Ten film neskutečným způsobem míchá klasická americká klišé s indonéskou mytologii, přičemž z toho vzešel takový paskvil, že mu prostě musíte dát buď pět hvězdiček nebo odpad. Vyjde to nastejno. ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Úplně zbytečná kopie Terminátora. Některé scény jsou zcela totožné (operace oka před zrcadlem, zúčtování na policejní stanici). Asi byl Terminátor v Indonésii zakázán, a tak si tam natočili Terminátora svého. I když některé nápady tvůrců jsou docela bizarní, jako vraždění vagínou a posednutí démonem rovněž skrz tento pohlavní orgán. I když i tyto scény jsou natočena úplně amatérsky (souložící herci jsou totiž oblečeni). Jednu hvězdičku dávám jen za poslední cca. 2 minuty filmu, kdy hlavní zaporačka vypadá pěkně zombiácky. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama