Reklama

Reklama

Zoufalé manželky

(seriál)
  • USA Desperate Housewives (více)
Ukázka z filmu 7
Drama / Komedie / Mysteriózní
USA, (2004–2012), 128 h 53 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

Marc Cherry

Hrají:

Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross, Eva Longoria, Nicollette Sheridan, Steven Culp, Mark Moses, Andrea Bowen, Doug Savant, Jesse Metcalfe (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(180)

Obsahy(1)

Mary Alice žije celkem nerušeně na americkém předměstí. Přesto se ale rozhodne pro sebevraždu. Je totiž možné, že se za zavřenými dveřmi dějí věci, o kterých se raději nahlas nemluví... (TV Prima)

Videa (17)

Ukázka z filmu 7

Recenze (571)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

První moderní seriál, který se mi kdy dostal do ruky. Pamatuju si, že jsem tenkrát obě dvě série sjela během nějakých čtrnácti dní, ne-li rychleji a div jsem si u nich neukousala nehty. Každý díl si drží určitý standard, má něco do sebe a vyplivne nějakou tu peprnou hlášku, u níž se cynicky pousměju a dostanu chuť na další díl. Některé epizody navíc až překvapí svou nadprůměrností a já na ně s chutí vzpomínám, kupříkladu supermarket ve třetí sérii, tornádo ve čtvrté, rozlučka s Eddie (she was my favorite) v páté (podle mě zatím nejslabší série, možná i proto, že vzala pět let takovým hopem). Dnes jsem začala sledovat šestou sérii, tak uvidíme, co nám krom Mattyho McKibbena z Awkward přinese (ačkoli striptérka Robin je taky skvělý tah) :) Zatím za prvních pět sérií 80% Edit 29.12.2012 - seriál dokoukán komplet, osmou sérii považuji za nejslabší (nezajímavé zvraty a ještě jich je pomálu, už jen recyklace předchozích sérií). ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Twin Peaks na zlomyseľný spôsob, šmrcnutý trochu Americkou krásou aj Čarodejnicami z Eastwicku... Čierny humor kraľuje a každá epizóda ma zatiaľ baví od prvej minúty po poslednú. Ale zaujímalo by ma, z čoho žije rozvedená matka v domácnosti... to je ako s tým Sexom v meste (ktorý teda nemám v malíčku) - fiflena píšuca jeden stĺpček do novín si robí zbierku topánok Manola Blahnika. No Desperate Housewives drobné prešľapy odpustím, pretože si získali moje srdce - ukážu aj realitu na pozadí "stepfordského" sna. ()

Reklama

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak tento seriál působí na ostatní, ale já po prvních třech dílech neměl nejmenší zájem ho sledovat dál. Naštěstí přítelkyně byla jiného názoru, takže další díly neunikly mé pozornosti a Zoufalé manželky si mě pomalu začaly získávat. V současnosti se jedná o jediný pořad, který pravidelně sleduji a na který se dokonce velmi těším. Jeden z nejlepších seriálů co znám. Co postava to perla, co linie to výtečný příběh. ()

Shadwell 

všechny recenze uživatele

Zoufalky ukazují velmi tenkou hranici mezi nevkusnou telenovelou a vkusnou telenovelou. Co je onou linií? Ironie, mystérium a nadhled – tyhle parametry v soap operách chybí, anebo jsou chybně zkalibrovaný. To je zároveň důvodem, proč k Zoufalkám našlo cestu i hodně mužů. Například já. V jedné z pětice představitelek se ale může najít i každá žena: jízlivá, svůdná, ovšem lehce umělá sexy mašinka Edie; svobodná, s touhou konečně najít toho pravého, praštěná a afektovaná, půvabná černovláska Susan; Gabriel, čekající dítě, vyvolává dojem divy z latinskoamerických telenovel – žena je to ovšem krásná (i když strašně hubená, až anorektická), vtipná, roztomile ironická a za egoistickou maskou obětavá a citlivá. U takhle pohledných žen nebývá zvykem, aby měly v repertoáru sarkasmus a nebyly jednoduché a strojené. Dále vytížená matka Lynette, zdánlivě nejméně přitažlivá, přesto s jakousi skrytou aurou dračice, žena fantasie i činu, rodinná i energická. A nakonec konzervativní Bree, Mrs. Perfect, matka odrostlých dětí řešící krizi (po)manželství, majitelka krásné postavy a vybraných mravů, leč poměrně konformní a samý vrtoch. Netradiční mix a vpravdě povedený seriál. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Zjistila jsem, že bydlím v nemožně nudné ulici. Žádná sebevražda, vražda, nehoří tu, ani se nenastěhuje atraktivní záhadný soused. To všechno holky v ulici jak z omalovánek mají a jsou zoufalé. Přes tragédie, které jsem tu nastínila, je to ale osvěžující zábava a to především díky břitkému scénáři, který udržuje přesnou rovnováhu mezi nadsázkou, cynismem, mysterióznem i serióznem a ponaučeními sametového hlasu nebožky kamarádky, kolem jejíhož umrtí se všechno obtáčí. PS. z pátý řady jsem jak v Jiříkově vidění - kde je ten počáteční břit ? Jedno zrnko pryč ! ()

Galerie (2 892)

Zajímavosti (74)

Související novinky

I muži mají své dny...

I muži mají své dny...

19.04.2006

A někteří je prožívají v televizi. O čem to mluvím? O dalších řadách (6-8) seriálu 24 hodin . Koho by napadlo, že více peněz si američtí herci vydělají v televizi, že? No, je to tak a Kiefer… (více)

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama