Reklama

Reklama

Zoufalé manželky

(seriál)
  • USA Desperate Housewives (více)
Ukázka z filmu 10
Drama / Komedie / Mysteriózní
USA, (2004–2012), 128 h 53 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

Marc Cherry

Hrají:

Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross, Eva Longoria, Nicollette Sheridan, Steven Culp, Mark Moses, Andrea Bowen, Doug Savant, Jesse Metcalfe (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(180)

Obsahy(1)

Mary Alice žije celkem nerušeně na americkém předměstí. Přesto se ale rozhodne pro sebevraždu. Je totiž možné, že se za zavřenými dveřmi dějí věci, o kterých se raději nahlas nemluví... (TV Prima)

Videa (17)

Ukázka z filmu 10

Recenze (571)

A_FISH 

všechny recenze uživatele

Skutečně nikdo nevidí, že je tenhle seriál špatnej ? V mfplus uvadí jistý Jindřich Göth (prý kulturní redaktor - haha), že se jedná o kombinaci Twin Peaks a Americké krásy .... tak z tohohle přirovnání je mi skutečně na blití ... rádoby zajímavé a vtipné historky "ze života" v podání vysušených tresek (díky betelgeuse) určené pro vypatlaný mozky zmasírovaný nováckýma a prima seriály, pro paničky, který si sněj o tom, jaký by to asi bylo mít taky pěknej dům a zažívat ty "strašně zajímavý dobrodružství" .... bleeeeeeeeee ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Překvapivě velmi slušný seriál, který nejenže občas odhalí velikou pravdu ze života. Jenže je třeba si uvědomit, že tohle není skutečný seriál o životě a dokonce se o to nesnaží, ba právě naopak, jedná se o úplný protipól skutečnosti. Zoufalé manželky hodně přehánějí, parodují fakta a dívají se na život s nadhledem. Je vidět veliký žánrová zručnost, neboť tvůrci pracují skoro s premisou telenovel. Ono není vůbec zoufalé napsat, že Zoufalé manželky jsou hodně přehnanou telenovelou... ()

Reklama

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně se jedná o nejlepší seriál současnosti. Na rozdíl od jiných ambiciozních projektů jeho kvalita neskončí po první sérii, ale úroveň zůstává stejná i s dalšími řadami. Ta první byla skvělá, druhá trochu pokulhávala, ale stále velice dobrá. Třetí se rozjela ve výtečném stylu a na rozdíl od předchozích neskončila nějakým obrovským odhalením v posledním díle, závěr byl pravda trochu rozvláčný, ale jinak po celou dobu byla nastolena laťka možná ještě vyšší než u první řady. Mrtvolky nám kvapem rostou. Za první dvě série jsem napočítal na deset mrtvých postav. V třetí jich bylo zase pár přidáno, a to se nejedná o žádnou kriminálku :-) Čtvrtá série nepřekvapila, opět vysoké tempo, opět poutavé příběhy! V páté sérii se děj posunul o pět let kupředu a nutno říci, že ku prospěchu věci. Seriál neztratil nic ze své poutavosti a finále bylo opravdu "big". Šestá řada se slušně rozjela, rozuzlení zpočátku štvalo, v poslední epizodě vše do sebe logicky zapadlo a nakonec jsem byl spokojen. Ovšem nemohu se zbavit pocitu, že tato série patřila k těm slabším. V sedmé sérii jsem si často říkal, že by se už tvůrci měli zamyslet nad brzkým koncem. Grande finale se sice nekonalo, ale závěrečné díly zvedly dojem z jinak nepříliš povedené série. Závěrečná série byla jednoznačně nejhorší, přestože jsem si u finále takřka poplakal. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Je to seriál asi primárně pro ženy, takže ode mně je to spíše hodnocení "náhodného kolemjdoucího", který byl nucen shlédnout cca 8 dílů (nikoli v řadě za sebou). ... ... ... ... ... ... Ze začátku to bylo vtipné, pak už čím dál míň. Pokud to ze začátku vypadalo, že se seriál vyhne klasickému obsahu seriálů pro ženy (miluje ho, pak ne, on miluje jinou, co s tím... bla bla bla), tak i tohle nakonec tvoří kostru seriálu. Jedna hvězdička za občasné záblesky humoru. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Mne sa seriál Zúfalé manželky automaticky spája s piatkovou večernou pohodou, kedy človek po vyčerpávajúcom týždni nemusí používať svoju "šedú mozgovú" a dobrovoľne sa zaradí medzi členov obľúbenej papučovej TV kultúry. Uvedomujem si, že moje hodnotenie "Zúfalých manželiek" je ovplyvnené vysielacím časom, v tomto prípade bez mihnutia mrvou náročného filmového očka prehliadam scenáristockú priehladnosť a šablónovitú americkú vypointovanosť. Proste si len pasívne užívam, relaxujem, bavím sa a nečakám nič viac... ()

Galerie (2 892)

Zajímavosti (74)

  • Původně dostala roli Mary Alice Youngové Sheryl Lee a byl s ní natočen i pilotní díl. Na poslední chvíli se ale rozhodlo o přeobsazení role a pilot byl znovu natočen s Brendou Strong. (HappySmile)
  • Marcia Cross (Bree Van De Kamp) měla v roce 2007 během natáčení rizikové těhotenství a musela skončit ještě před porodem v posteli. Tam se ale údajně nudila, a tak se natáčelo přímo u ní doma v ložnici. (Ozo)
  • Teri Hatcher (Susan) si při natáčení scény nehody se svatebním dortem zlomila dvě žebra, ale trvala na tom, aby natáčení pokračovalo. (Tom Riddle)

Související novinky

I muži mají své dny...

I muži mají své dny...

19.04.2006

A někteří je prožívají v televizi. O čem to mluvím? O dalších řadách (6-8) seriálu 24 hodin . Koho by napadlo, že více peněz si američtí herci vydělají v televizi, že? No, je to tak a Kiefer… (více)

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama