Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Série bláznivých komedií s Lesliem Nielsenem v hlavní roli opět posílila Pravdivý příběh podle skutečných událostí z jiných filmů právě začíná Na mušce je Uprchlík, Mission Impossible, Jasné nebezpečí, Casablanca, Osudová přitažlivost, Titanic, Zachraňte vojína Ryana a množství dalších filmů Případ houslového virtuóza a jednonohého, jednorukého a jednookého zločince patří k nejbláznivějším případům, jaké FBI zaznamenala za dobu své historie. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (378)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Není to Bláznivá střela, ale přesto ... Jsou tu k vidění velmi podobné vtípky a jedna narážka na jiný film střídá druhou. Chvílemi je tohle tempo možná až moc velká a divák nestíhá vstřebat naprosto vše a film tak padá do trochu "trapnějších" poloh. Přesto se Leslie Nielsen nenechá zahanbit a předvádí jeden ze svých posledních lepších výkonů. Především však Richard Crenna a jeho "šerif" z Uprchlíka a Šerifů) je naprosto dokonalý a Tommy Lee Jones se mohl obávat o své místo v případném pokračování. Příběhově je to vcelku jednoduché, ale tvůrci se pokouší vše zamotávat šílenými dialogy, které někdy nevyvolávají zrovna úsměv. Poslední výstřel "starých dobrých" parodií. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Leslie Nielsen v jedné ze svých typických rolí: V nevázané parodii se skvěle načasovanými gagy, z nichž některé jsou vpravdě geniální - bohužel se to nedá říct o všech, pár těch trapných se tady taky najde. Nicméně kdyby si tohle svěží dílko obléklo pečlivěji vypracovaný kabátek, byly by to jednoznačně 4*. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Výnimočne krátky komentár, nakoľko om iba postrehol, že film ohodnotil niekto, kto filmom výborne rozumie a pripomenul mi ho. Odo mňa ešte hviezdička navyše, pravdepodobne najlepšia paródia vôbec, najmä kvôli uťahovania si z Utečenca (aj teraz ľudí baví uťahovanie si z utečencov, ktovie prečo, aj keď , úprimne to vyzerá tak, že si oni uťahujú z našich daní) či Shitanicu. Ale keď Leslie vyjde z dodávky z plienkami a vednú ešte aj kvety či napíše heslo:heslo tak aj človek ako ja, ktorý sa smeje málo, sa rozosmial na plné ústa. Top paródia, 80%, napriek tomu 5*... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Dobrá parodie, ale Leslie Nielsen už natočil lepší a hlavně mnohem vtipnější filmy. Třeba série Bláznivá střela je daleko lepší a v Utopenci na útěku nemá moc velkou konkurenci. Některý scény z filmů jsou sice zparodovaný pěkně, ale stejně mi to nepřišlo až zas tak vtipný a občas to bylo skoro až trapný, ale svoje světlý chvilky to stejně má a Leslie Neilsen prostě nemá v parodiích konkurenci ()

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Film těžící čistě z úspěchu BLÁZNIVÉ STŘELY a popularity Leslieho Nielsena. Povedených je ale jen několik parodických scén na UPRCHLÍKA. Upřímně jsem se zasmál jen při kratičké parodii POBŘEŽNÍ HLÍDKY (ta byla si nejlepší). Jinak slabota. Pokud nejste Leslieho skalní fanoušci, mohu film vřele nedoporučit. 27% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Snímek je mimo jiné parodií na film Uprchlík (1993), který byl natočen podle seriálu Uprchlík (od r. 1963), ve kterém se také objevil Leslie Nielsen. (hendrich6)
  • Většina postav ve filmu se jmenuje podle názvu měst ve státě Minnesota. Scénárista Pat Proft je totiž z Minnesoty. (becki_tu)
  • Leslie Nielsen přiznal, že to bylo jedno z nejzábavnějších natáčení, které kdy zažil. (Beckett51)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno