Reklama

Reklama

Kancl

(seriál)
  • USA The Office (více)
Ukázka z filmu 1
USA, (2005–2013), 75 h 18 min (Minutáž: 21–51 min)

Režie:

Ken Whittingham, Tucker Gates, Jason Reitman, Joss Whedon (více)

Hrají:

Steve Carell, Rainn Wilson, John Krasinski, Jenna Fischer, Leslie David Baker, Brian Baumgartner, Angela Kinsey, Phyllis Smith, Kate Flannery, Creed Bratton (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(188)

Famózní komediální seriál o každodenním soužití nespokojených zaměstnanců v kanceláři společnosti Dunder Mifflin, které šéfuje zmatený Michael Scott. (Netflix)

Videa (2)

Ukázka z filmu 1

Recenze (420)

scroochy 

všechny recenze uživatele

That's what she said! Po kladných ohlasech na tenhle seriál jsem se kdysi dávno rozhodl zkusit pilot. Britský originál neznám, takže mě naprosto neobvyklý pojetí zastihlo nepřipraveného a bohužel i odradilo. Snad půl roku jsem se prokousával první řadou (nějakých pět dílů!), ale pak jsem tomu propadl a během pár týdnů jsem nakoukal pět řad a musím uznat, že ten seriál je geniální. Takže lidi, pokud se vám taky stalo, že první epizody vás nenalákaly, dejte tomu ještě šanci, protože někdy od druhé řady je to neskutečná jízda. Nebudete litovat. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Bytostně nesnáším remaky a jejich tvůrce bych nejradši připravil o genitálie. Přesto tentokrát poprvé v životě hodnotím kopii lépe než originál. Určitě mám radši anglický humor, ale v případě tématu trapnosti je pro mě trapnost v americkém balení daleko zábavnější. Pravděpodobně to bude proto, že se všeobecně při trapných scénách stydím za jejich stvořitele, ale tady jsem se přes smích stydět nestačil. ()

Reklama

Toshiro 

všechny recenze uživatele

V podstatě nezdařilý americký remake. V prvních dílech probíhal křečovitý pokus o přežvýkání velice originální předlohy pro amerického diváka. Charaktery a základní děj se v následujících dílech vydávají naštěstí trochu jiným směrem a dávají šanci vzniknout alespoň průměrnému seriálu. Na seriál jsem se díval hlavně kvůli poslouchání angličtiny, ale i tak jsem nevydržel a nedokoukal (po první sérii a cca půlce dílů z druhé a třetí série). ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Britská i americká verze jsou o tomtéž: netradiční seriál, těžící z (ne)humorné "trapnosti". Je o bandě blbů v kanceláři, kteří tráví většinu pracovního dne, tím, že tam jsou a jsou -prostě- trapní. Někdo je trapnej tak trochu, někdo trapnej zase o něco víc a někdo je megatrapnej... Z čehož pak vyplývá obrovská škála trapných situací, které jsou na stupnici trapnosti rozloženy spíše v té horní polovině. --- Teď si mě představte, že sedím na židli čelem ke kameře a povídám: "Dobrá, už nebudu používat slovo ´trapný´. Protože to po mě chcete. Ale jak jinak to nazvat, když to slovo stoprocentně vystihuje moje pocity? Ale dobře. Nebudu ho používat. Nebudu používat slovo ´trapný´." To opravdu nebylo moc vtipné, že? Spíš to šlo tak jako trošku do trapna... A přesně o tom je "Kancl". Přičemž americká verze je mi o maličko sympatičejší. Asi díky roztomile trapnýmu Carellovi. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Shlédl jsem poslední bonusový díl, zatlačil slzu a mám sto chutí se na to podívat od začátku. A to okamžitě. Místo nedokonalého popisu zde, bych vám doporučil se kouknout na poslední episodu. Tam to shrnuli naprosto fantasticky. Ale abyste to pochopili, koukněte se napřed na všech 9 řad a prožijte naprosto úchvatnou jízdu, která mi po odpoledních zde bude velmi chybět. Steve Carell je zde neuvěřitelná osobnost, Rainn Wilson jakbysmet... Jedna z nejlepších "komedií", romantických soužití, dramat, extra-super-trapných podívaných, co jsem kdy v seriálovém světě viděl. Mnoho tomu napomůže i to, jestli máte zkušenosti, jak to v takovém "kanclu" chodí. 90% ()

Galerie (1 720)

Zajímavosti (138)

  • Pilotní epizoda je téměř identickým remakem první epizody britské verze, na které byl seriál založen. (LUKICKK)

Související novinky

Americký Kancl dostane reboot s novým obsazením

Americký Kancl dostane reboot s novým obsazením

11.05.2024

A opět píšeme o pokračování slavné značky, nikoliv o novém originálním projektu. Snaha zlákat diváky na osvědčené způsoby zábavy a nedostatečná odvaha velkých studií se samozřejmě netýkají jen filmů,… (více)

Netflix přichází o předplatitele

Netflix přichází o předplatitele

20.04.2022

Poprvé za poslední dekádu přichází streamovací gigant Netflix o své předplatitele. Důvodem je i nástup Disney+. Netflix ztrátu platících zákazníků přiznal ve své čtvrtletní zprávě, místo aby přidal 2… (více)

Nový film Johna Krasinskiho nabírá obsazení

Nový film Johna Krasinskiho nabírá obsazení

26.01.2022

Tak to vypadá, se si hvězdy seriálu Kancl dají menší reunion. Režisér a herec John Krasinski (Tiché místo, Tiché místo: Část II) totiž do své novinky IF čerstvě obsadil Stevea Carella (Sázka na… (více)

Reklama

Reklama