Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Francouzská vláda reaguje na nespokojenost veřejnosti ohledně obrovských sum investovaných do výzkumu vesmíru spuštěním velké veřejné kampaně. Zorganizuje loterii společně s francouzským vesmírným centrem. „Jízdenka do vesmíru“ dává šanci dvěma civilistům podívat se do evropské vesmírné stanice ve společnosti profesionální posádky. Operace má velký úspěch. Všechno dokonale vychází, než jeden z výherců vezme na vesmírnou stanici rukojmí…

Na serveru www.n2yo.com, který nabízí sledování satelitů, můžete pozorovat vesmírnou stanici ISS neustále, ve dne v noci a to i při zataženém počasí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (35)

mi-ib 

všechny recenze uživatele

"Já vlastně vůbec nejsem Yonis." - "Guérin?" - "Guérin?" - "FANTOMAS!" K Jízdence do vesmíru jsem se dostal tak, že v televizi absolutně nic nebylo a při projíždění programů vidím, že nějaký film začíná, tak si říkám, že ho zkusím dokoukat. Nakonec se ukázalo, že se stala tzv. z nouze cnost, protože tohle je tak blbý, až je to docela dobrý. Směle tento film můžu přirovnat k snímku RRRrrrr!!!. Tady taky humor sází spíše na střeštěnosti a absurdity. Jak to tak bývá, někdy to funguje výborně, někdy méně a někdy vůbec. Tenhle film celkově působí velmi stupidně, ale já se docela bavil a proto tohle nadprůměrné hodnocení. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Jelikož mají Francouzi docela dobré filmy a hlavně skvělé horrory, čekal jsem víc. Zasmál jsem se asi jen 2x. Když velitel při vstupu do budovy měl detekci hlasu, rohovky, sliny a nakonec varlete...... a podruhé, když byli na vesmírné stanici bez signálu a dožadovali se spojení. Vnitřní signál selhal a tak žena z posádky měla zkusit vnější volání o pomoc - otevřela tedy v raketě okno a do vesmíru zavolala :"pooomóóóc" :-) ()

Reklama

Stingray odpad!

všechny recenze uživatele

neuvěřitelnej případ pro mě naprosto nedefinovatelnýho ujetýho smyslu pro humor. nebo to bylo Absurdní drama a já to nepochopil. jak mohl někdo soudnej dát peníze na natočení něčeho takovýho. Scénář psali asi za pochodu,logikou se nezabývali a nacpali tam všechno co zrovna někde viděli. Asi se to musí vidět aby člověk docenil jak je to blbý! To cestování časem mě dorazilo...Jo a z čeho zmutoval ten krocan? Já sem to nepostřehl a už to nechci nikdy vidět. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Docela solidní paskvil, ve kterém se najde několik (málo) povedených fórů a bohužel taky několik (více) těch nevyvedených a trapných. Hvězda za to, že když už se nějaký fór povede vážně za to stojí (při volání o pomoc, které je zahráno s ledovým klidem herců jsem málem umřel). Docela mě taky překvapil vizuál, který se mohl rovnat i hollywoodským produkcím a proto hvězda druhá. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Já vždycky myslel, že jen v Česku se dávají peníze do nesmyslných, nekvalitních a hloupých projektů. Bohužel Francie mě přesvědčila o opaku, takže výjimečně nevtipná, hloupá a nudnou parodie na vesmírné lety, kosmonauty a tak vůbec, si mohli kluci galského kohouta nechat od cesty. Zasmál jsem se jednou? Tak to bylo moc. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama