Reklama

Reklama

George Carlin: You Are All Diseased

(TV film)
všechny plakáty

Recenze (6)

FoxMulder 

všechny recenze uživatele

Zatím nejslabší Carlin, co jsem viděl. Špičkově rozebrané náboženství a spousta sprostých slov, avšak trefně mířených ran do rozkroku je tu méně, než obvykle, i když najdou se opravdu skvosty! "Colin Powell is not openly black. Colin Powel is openly white, he just happens to be black!" ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

"I don’t automatically wash my hands everytime I go to the bathroom, okay? Can you deal with that? Sometimes I do, sometimes I don’t. You know when I wash my hands? When I shit on them! That’s the only time." ()

blitzer 

všechny recenze uživatele

Carlin opět jede, ale zatím se mi nejvíc líbily jeho stand-upy natočené až v novém miléniu... inu, zraje jak víno. Když jsem u toho srovnávání s jeho novějšími výstupy, docela by mě zajímalo jestli by měl koule na to pronést větu "Ta představa toho, že odpálíte bombu v obchoďáku a zabijete pár set lidí, je vzrušující a stimulující, já to beru jako druh zábavy." i ve svém o dva roky mladším stand-upu Complaints and Grievances :-) Co se týče týhle show, tak nejvíc mě asi pobavil závěr: "Víte, ke komu se modlím? Joe Pesci... Joe Pesci se s tím nesere. Vlastně, Joe Pesci vyřešil pár věcí, se kterými měl Bůh potíže. Roky jsem prosil Boha, aby něco udělal s uštěkaným psem mého souseda. Joe Pesci toho parchanta srovnal během jedné návštěvy. Je úžasné, čeho se dá dosáhnout s obyčejnou baseballovou pálkou... Joe vám žehnej..." ()

Reklama

Reklama