Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodinná filmová komedie o tom, jaké to je, když se chlapec z bohaté rodiny ocitne ve světě, kde nic není takové, jaké si pamatuje. Při svém návratu zpět zažívá spoustu legrace a ztřeštěných dobrodružství, která se mohou stát jen o Vánocích. (oficiální text distributora)

Recenze (28)

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

No co TOHLE mělo být... TOHLE by se mělo zakázat pro nebezpečnou míru stupidity unikající jak ze šíleného scénáře, tak z teatrálních výkonů tzv. herců. Nojo, už to vypadá, že z TOHO budu mít následky celý život... ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Takové braky a je jich víc! První dva filmy beru samostatně - oba jsou excelentní, rodinné komedie na které se tyhle Zetka nechytají. Totéž platí o tomto skvostu. Skoro nic nezaujme. Vtipné scény ? trapné scény spíš. Snaha tu možná byla, ale je k ničemu. Tudíž hodnotím na 1% = odpad! ()

Reklama

swamp odpad!

všechny recenze uživatele

Kdybych to nazval infantilní blbostí, urazil bych tím všechny infantilní blbosti. Až budu mít děti.. a ty děti budou šíleně zlobit.. ani tak jim to nepustím. Takový budu hodný taťka. :) Navíc ty příšerné "digitální" efekty, především padající sníh, z toho mi bylo opravdu na zvracení. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Stupidní paskvil, který jen parazituje na slavném jménu Columbusovy komedie. Nemá ani nic společného se SÁM DOMA A BOHATÝ z roku 1994, kde ještě hrál Macaulay Culkin. Je to infantilní blbost ze světa malých kluků, kteří si hrají na nějaké korporátní multimilionáře. Kolem sebe mají služebnictvo a jezdí si v prazvláštních moderních sáních Santa Clause. Tím je to i výsměch všem americkým vánočním filmům, a ne jen kultovní komedii SÁM DOMA. [1549. hodnocení, 28. komentář, 17%, 131. nejhorší film] ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Sám doma a bohatý sa mi páčil, lenže toto je parazitujúci symbiont, ktorý z toho chcel vycucať aj to posledné, je to obrovský gýč. Pozeral som to zrýchlene, lebo normálne sa na to nedalo pozerať, bola to nuda a des, ale ani rýchlosť tomu nepomohla, toto je niečo nepozerateľné a útrpné, ďalší veľký des okolo séria Sám doma, ktorú som v týchto dňoch zažil, normálne sa obávam pokračovania v podobe minuloročného Sám doma 5, čo za hrôzu bude to, ak si to pozriem. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama