Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před deseti lety zavraždila skupina krvežíznivých mužů rodinu malé holčičky. Vivian se podařilo utéct do lesa a proměnit se tak, že jí lovci nebudou schopni nikdy najít. Stal se z ní vlk. Po těch letech je stále na útěku. Žije v relativně bezpečném Bukurešti. Kde přes den prodává v obchodě s čokoládou a noci tráví ve společnosti svých bližních – vlkodlaků. Jednoho večera se jí připlete do cesty Aiden, který se snaží zkoumat bukurešťské podsvětí. Oba se do sebe zamilují, ale v cestě jim stojí nejen Vivianiny zvířecí pudy, ale i Gabriel (Olivier Martinez), vůdce smečky vlkodlaků. Gabriel si vybral Vivian jako svou další nevěstu a Aiden se má stát další obětí vlkodlaků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Takový Twilight s vlkodlaky, nebo spíše vlky. Škoda, že film se více zabývá romantickou záležitostí než samotnou podstatou vlků. Bohužel, ikdyž je té romanci věnováno víc než dost času, tak uvěřitelná moc není. Hlavní hrdinkou je docela sympatická Agnes Bruckner, která je mimochodem stejný ročník jako já, dokonce jen o deset dní mladší. :-) Hugh Dancy se k ní ale moc nehodí. Myslím, že tento film měl daleko větší potenciál, zhatila jej ale směs nesmyslných záběrů, kdy pořád někdo někde skáče, běhá atd. Dobrý byl první souboj v kostele a pak samotný lov na Aidena. Přeměňování vlků za letu mi ani tak nevadilo, jen mohlo být trochu více efektně propracovanější, vše totiž působilo tak trochu pohádkově. Dokonce i vlci záporáci vypadali někdy tak trochu roztomile, než aby naháněli strach. Jinak docela pohodový filmek, který neurazí a nenudí. 65% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Podarených, kvalitných werewolf movie je ako šafránu. Spočítal by som ich na prstoch jednej ruky. Teenagerská, romantická fantasy "Krv ako čokoláda" sa tiež zaoberá vlkodlakmi. Neskúsená, neúspešná, nemecká režisérka Katja von Garnier chcela túto tému priblížiť predovšetkým mladým divákom. A tak je to teda plné pubertálnej lásky, proroctiev, vyvolených hrdinov a adolescentných vlkodlakov, ktorí sa snažia ovládnuť súčastnú Bukurešť. Hlúpy nezmysel. Zlí herci, úplne bez charizmy. Chudobná produkcia, ktorá šetrila, kde sa dalo. Celé to vyznieva lacno a naivne. Tento film je dobrá voľba na spestrenie emo dýchanku partie malých školáčok. Rozhodne nie je určený pre starých, ostrieľaných, horrorových borcov. ** ()

Reklama

Slavníkovec 

všechny recenze uživatele

Nebýt sličné hlavní hrdinky a celkem zajímavého prostředí Bukureště, hrozného názvu filmu, který se spíš hodí pro letní pohádku o čokoládovích mužících, tak by se jednalo v rámci likanských a upírských válek o značný přehmat. Takhle se jedná o lehký přehmat, který vás nebude díky netradiční lovestory mezi jedinou stoupenkyní lidských práv z řad krvežíznivých vlkodlaků a potulným malířem nudit. A to jen pouze v připadě, že jste žena, máte náladu na romantický horor typu Underworld. Budete, ale přesto zklamáni, jedná se totiž o lacinou kopii obsazenou méně známými herci. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Totálna nízkorozpočtová zúfalosť, kde vlkolakov "hrajú" obyčajné vlky! Strašné. Žiadny zmysel pre humor a z hereckých výkonov stojí za jedinú zmienku tupý model Olivier Martinez (S.W.A.T.- JEDNOTKA RÝCHLEHO NASADENIA), čo hovorí za veľa. K tomu fádna výprava, otrasné počítačové efekty, nezaujímavý scenár, logické nezmysly a definitívnou ranou tohto vlkolačieho romantického hororu je, ako málo je o vlkolakoch. Kebyže na túto nechutnú a odpornú blbú inscenáciu nejdem do kina opitý v opitej spoločnosti, asi sa zabijem. Kino Považan 2007 ()

jasse 

všechny recenze uživatele

Hm...tak tohle se paní režisérce moc nepovedlo. Sice se jí podařilo obsadit hlavní představitele (Agnes Bruckner, Hugh Dancy, Olivier Martinez), na které se dalo docela koukat, taky scenérie staré Bukurešti nebyly špatné, ale to bylo asi tak vše. Zbytek byl jen slabý odvar čehosi, co jsme už mockrát viděli... ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Bukurešti. (Terva)
  • Snímek byl volně natočen na motivy stejnojmenného románu Annette Curtis Klauseové. (Terva)

Reklama

Reklama