Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Whose Line Is It Anyway? je improvizační komediální hra, v níž čtveřice komiků předvádí zábavné scénky a skeče na předem zvolené téma, avšak za podmínek, které dávají představení zcela novou a zábavnou podobu. (Ruuzha)

Recenze (119)

Splasher 

všechny recenze uživatele

Ani nemusim vidět britský originál a srovnávat, abych mohl napsat, že americká verze mi přijde dosti slabá. Improvizace je hodně těžké odvětví v komedii, ale jen kvůli tomu nebudu měnit své hodnocení, když velká část scének je tuze nevtipná. Často se mi chtělo bouchnout do bzučáku a předčasně osvobodit čtveřici z té performační křeče. ()

Sancty 

všechny recenze uživatele

Mal by som zvážiť hodnotenie nad Partičkou, pretože americká verzia WLIIA (britskú som ešte nemal možnosť vidieť) je na pošťanie zábavná a zábavnejšia relácia ako jej slovenský klon. Je rýchlejšia, vtipnejšia a útočí na divákove bránice silou kovovej päste. Geniálna scénka Improbable Mission, v ktorej Colin a Ryan hrajú tajných agentov má takú kadenciu fórov nasledujúcich po sebe, až mi od smiechu tiekli slzy v potokoch. Navyše sa bavím aj pri častiach, ktorým tak povediac nerozumiem ani pol slova. ()

Reklama

Mr.curry 

všechny recenze uživatele

Podobně geniální humor aby jeden pohledal. A to snad i v případě, že by se nejednalo o improvizaci - ta celou lajnu zábavy prodlužuje o další kilometr. Musím jenom dodat, že na videacesky.cz se nachází výrazně prostříhané verze jednotlivých představení, a respektive the best of. Měl jsem možnost vidět celé díly, a tam už to místy vázlo. ()

Gerret 

všechny recenze uživatele

Škoda, že u nás nedávají v televizi alespoň verzi s titulkama, místo těch nudných českých seriálů, u tohoto pořadu se prostě vždycky zasměju, kéž bych uměl lépe anglicky. Alespoň, že se můžu podívat na pár dílů s titulkama tady: http://www.videacesky.cz/tag/whose-line-is-it-anyway, je to prostě nej improvizační show a Wayne Brady mi z nich příjde nejlepší, ale všichni jsou skvělý. Hodnocení 90%. ()

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama