Reklama

Reklama

Partička

(pořad)
Česko, 2011, 82x35 min

Režie:

Dano Dangl

Scénář:

Dano Dangl

Účinkují:

Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Ondřej Sokol, Dano Dangl, Tatiana Dyková, Petr Vacek, Lucie Bílá, Vojtěch Dyk, Jan Maxián, Jakub Prachař (více)
(další profese)

VOD (1)

Zábava tak hustá, že by se dala krájet! Pánové G & S se poprvé na Primě představí v improvizační show, ve které se ovšem sami budou stávat „oběťmi“ svých kolegů. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vidět, jak si konečně dělá někdo srandu ze „Suchoše a Geni“. A jak takové trápení bavičů vypadá? (TV Prima)

Recenze (856)

radomiil 

všechny recenze uživatele

Zavedené relace jako PÁRTYanebBlázni se spouštěčem+Ptačí perspektiva+Co by nikdy neřekl+Fotoalbum+Dva v tom+Reklamace i Čelovka aj. s vlastně celým formátem vysílání,nemají touto sestavou sebemenší chybku apropó výjimečně/poctivě/ podaný CZ humor k opravdovému zasmání,jemuž max. lze vytknout zbytečně častěji projevované vulgarismy pokročilých dílů "druhu vole" od veskrze Géňi,které bych tedy osobně vypípával nebo uváděl v omezené míře:-)ale jinak hustý! ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že se takovejhle formát objevil na televizních obrazovkách, je to zase něco novýho a svěžího. Viděl jsem ale nějaký díly a pár sestřihů na youtube a zjistil, že tomu něco chybí. A to hlavně pořádní kvalitní herci, komici, nějakej skutečně dobrej a vtipnej fresh herec, kterej skutečně bude bavit a nebude to stahovat někdy až do trapnosti. To splňuje možná tak Sokol. Chmela je suchej a u jeho gagů jsem se nazasmál ani jednou. Úplně dolů to ale stahujou okoukaní Genzer se Suchánkem, protože u nich se nedá smát už tuplem. Už po pár sezonách TELE TELE to nebylo ono, ale teď je to prostě bída a vrchol trapnosti, to ať se na mě kluci nezlobí. S výběrem her tak nějak problém nemám, jsou fajn. Ale dokud tenhle pořad bude okupovat tohle obsazení, dál už na to koukat nebudu a svoje hodnocení nechám na současnejch dvou hvězdičkách. ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Záležitosť ktorá je závislá na momentálnej konštelácií hviezd. Či sú všetci naladení na rovnakú vlnu a je z toho skvelá zábava, alebo len zábava. No treba uznať že improvizácia tu nie je výhovorkou pre chybu, ale naopak dôkazom prítomnosti hereckého talentu. A teda absolútne zhodné so slovenskou verziou. Najlepšia hra je jednoznačne Seznamka. ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Zatim toho chlapci moc nepředvedli, překvapil mě jen pan Sokol, který jako jediný jakž takž pochopil, co se po něm chce, bez vedlejších skopičin. Jsem věrný divák slovenské verze, kde excelují Petra Polnišová a Lukáš Latinák. Pánové Suchoš z Geňou se budou muset hodně snažit a otáčet, aby dosáhli takového improvizovaného umu a oblíbenosti, jako Partička u našich sousedů. Je pravdou, že takovýto koncept pořadu určitě vnese nový vítr do našich TV, každopádně, chtělo by se k tomu postavit zodpovědněji. Po prvním odvysílaném díle začnu na 2 hvězdách a tajně doufám, že se sem ještě vrátím, abych mohl přihazovat. Bohužel, nedá se nic dělat, ale je to stále stejné. Koor díly, ve kterých hru neřídí Dano Dangl jsou naprosto příšerné a velmi stupidní zasloužily by jednoznačný Odpad!, ale zatim díky, bohu byly jen dva. ---- Postupem času to klukům začíná jít lépe a to je dobře. Akorát bych tam uvítal občas i nějakého hosta, ať se moc neokoukají. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kritika je snadná, improvizace jde ztěžka.. Nemám doma na toaletě nalepený jejich plakát, ale musím konstatovat, že vulgární Suchánek a zpocený Genzer to nemají vůbec jednoduché, protože ať se nyní pustí do čehokoliv, jsou majiteli vytříbeného vkusu pro rozeznání kvalitní a povznášející televizní zábavy šmahem vysypáni do odpadu. Také bych chtěl někdy disponovat takovými promptními rozlišovacími schopnostmi, ale holt mi není souzeno.. Příjemně překvapující invenčnost O.Sokola a taky dobrá inspirace pro vymýšlení her na různé společenské seance zahalené v oparu alkoholu. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (42)

  • Dano Dangl vystupoval i ve slovenské verzi pořadu Partička (od r. 2009). (vojtaruzek)
  • Marián Čurko má v obou Partičkách, české i slovenské, na starost hudbu i zvukové efekty. Je také znám svými různými převleky, kdy používá na každé představení jiný oblek. Jeho výtvorem je i úvodní znělka. (konvax)
  • Richard Genzer se v roce 2011 vsadil, že pokud bude mít facebooková stránka pořadu 100 tisíc fanoušků, na veřejnosti zatančí v tangách u tyče. A co slíbil, to dodržel. Úplně stejná sázka se opakovala v roce 2012, když facebooková stránka získala 200 tisíc fanoušků. Tentokrát v tangách vyskákali na křižovatce z dodávky společně všichni protagonisté. (VSVB)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama