Reklama

Reklama

Partička

(pořad)
Česko, 2011, 82x35 min

Režie:

Dano Dangl

Scénář:

Dano Dangl

Účinkují:

Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Ondřej Sokol, Dano Dangl, Tatiana Dyková, Petr Vacek, Lucie Bílá, Vojtěch Dyk, Jan Maxián, Jakub Prachař (více)
(další profese)

VOD (1)

Zábava tak hustá, že by se dala krájet! Pánové G & S se poprvé na Primě představí v improvizační show, ve které se ovšem sami budou stávat „oběťmi“ svých kolegů. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vidět, jak si konečně dělá někdo srandu ze „Suchoše a Geni“. A jak takové trápení bavičů vypadá? (TV Prima)

Recenze (856)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kritika je snadná, improvizace jde ztěžka.. Nemám doma na toaletě nalepený jejich plakát, ale musím konstatovat, že vulgární Suchánek a zpocený Genzer to nemají vůbec jednoduché, protože ať se nyní pustí do čehokoliv, jsou majiteli vytříbeného vkusu pro rozeznání kvalitní a povznášející televizní zábavy šmahem vysypáni do odpadu. Také bych chtěl někdy disponovat takovými promptními rozlišovacími schopnostmi, ale holt mi není souzeno.. Příjemně překvapující invenčnost O.Sokola a taky dobrá inspirace pro vymýšlení her na různé společenské seance zahalené v oparu alkoholu. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Chtělo by to více improvizačních show ať je s čím porovnávat. Určitě musím pochválit vtipnost a originalitu úkolů (třeba hry Žánry nebo Abeceda jsou velmi zdařilé) a i partička se snaží a nesklouzává k vyloženým trapnostem. Škoda jen, že bylo natočeno tak málo epizod. 60% EDIT: Tak po dalších epizodách, které TV Prima odvysílala a pořád ještě vysílá zvedám hodnocení na 4*, taky se přiřazuji k obdivovatelům Ondřeje Sokola, tomu to jde. Mimochodem, když jsem se zmiňoval o Abecedě a Žánrech, netušil jsem, že přijdou hry typu Seznamka, Party a Blázni - ty jsou teprve povedené. 70% ()

Reklama

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Chtěl bych vidět místní suchárky, jak by se poprali s improvizací v takovém měřítku, jako to předvádí oni. Postavit se před publikum a začít chrlit fóry. Co na tom, že místy mají invenční krizi a drhne to. Z mé strany mají obdiv za to, že to nevzdají a snaží se to zlomit. Místy ale nestačím žasnout viz. Sokolův Perníček ze Shreka neměl sebemenší chybu, a kolikrát chčiju jen z toho, jak se při tom baví oni. Na rozdíl od některých sucharů uznávám snahu této partičky o jakou takous retro show. Ostatní ať si pustí třeba farmář hledá blbku nebo hláska konipáska. To je jistě kfalitnější sábava, še?? ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Jak už jsem popisoval na profilu pořadu TELE TELE. Dvojici Suchánka a Genzera vůbec nemusím. Tento pořad je ještě horší než TELE TELE. Dvojice těchto herců ze sebe dělají naprosté "debily z ústavu". Nesmyslné vtipy a trapné scény předvádějící. Takže se téměř vůbec při sledování tohoto skvostu nezasměju. Takže hodnotím nekompromisně na 1% = odpad! ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Ojediněle docela vtipné. Jen kdyby to nebylo tak blbé a plné nesympatických (ne)herců, za něž se divák dost často až stydí. O prvenství v tom, kdo mne nejvíce sere, pak bojují Genzer a Dangl. Když na konkurenčních programech dávají Sex ve městě a Radí vědmy, vydržím se na to dívat klidně i pět minut. 30% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (42)

  • Program se hraje na prknech slovenského divadla L+S od května 2009. Pro jeho velký úspěch se ho rozhodla nasadit do vysílání televize Markíza od podzimu 2009, česká Prima jej s úspěchem vysílá od roku 2011. (Čiban)
  • Když se v televizi začala Partička vysílat, tak youtuber Jakub Steklý alias Stejk dával na YouTube jednotlivé scénky z epizod na kanál s názvem „Pirtički“. Později mu ho však TV Prima zrušila za porušení autorských práv. (VSVB)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama