Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Torrente, bývalý policista, je zpět a v ještě lepší formě než dřív! Tentokrát zaujme roli bodyguarda a vypořádá se s ní po svém. Torrente sice ničím nepřipomíná klasické hrdiny, o to zábavnější však jeho počínání je! V komedii plné drsného humoru a vtipných hlášek, která nešetří nikoho. (oficiální text distributora)

Recenze (28)

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Žádný posun od druhého dílu, skvělé momenty střídají ty nudnější a naopak. Segura je stále stejné sexisticko- rasistické prase a tak to má být.... Hned úvodní scéna s únosem letadla je fantastická a kdyby si film udržel stejnou úroveň tak jdu s hodnocením výš.... Potěší přítomnost Fernanda Torrese a hvězd Realu Madrid Ramose, Casillase a toho třetího už si nevybavím... Co tam ale dělal Oliver Stone to nepochopím.... A opět má za kolegy ale obrovský dementy, jak už je zvykem.... ()

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

"Co kdybychom si ho navzájem vyhonily? Copak jsem buzna? Hele já taky nejsem buzna. Děláš si to doma rukou, ne? To jo. No vidíš, je to chlapská ruka ne? Ukaž, podej mi ruku, uvidíš, bude se ti to líbit." Torrente je slizkej, hnusnej, oplzlej, tlustej, podrazák, had, parchant a já nevím co ještě, prostě antihrdina jak ze žurnálu, takovýho člověka si přece nemůžete neoblíbit. :-) Nevím jak ostatní, já se bavil fajnově. Dobrý úlet... Musím si sehnat předchozí díly... PS: Hodnotím jako jedno z nejlepších děl španělské kinematografie, Almodóvar to je odvar. :-) ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Někteří filmaři nechápou, že nejde parodovat Jamese Bonda (Daniel Craig už není Bond), protože bondovky samotné jsou parodií. Ale zkoušejí to znovu a znovu. A tak vznikla tahle španělská parodie na Jamese Bonda, kde jeden policajtík jménem Torrent (vtipné, viďte?) chrání holku, která ochraňuje životní prostředí, tak vehementě, až po ní jdou šéfové naftařského průmyslu ve Španělsku. Polda je zcela blbý a za sebou nechává mrtvoly nevinných, což má být vtipné, třeba když chce trefit únosce letadla a postřílí celou posádku, letadlo zlikviduje a sám se zachrání na padáku. Úžasně veselé, viďte? Podle titulků se zdá, že jde dokonce o třetí film s tímto "hrdinou". Jde o autorský film Santiaga Segury, který např. znásilňuje v úvodních titulcích kozu, což má být asi také vtipné, navíc ve filmu zklouší parodie i třeba na Rockyho. Nechybí samozřejmě ve velké míře ani fekální humor, takže o zábavu je co? O zábavu je postaráno. A mně jede vlak (zlatí Černí baroni). Publikováno: 04.10.2008 ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Torrente 3: Ochranca" (Torrente 3: El protector) je v poradí tretí titul zo série filmov o svojráznom malom, plešatom, obéznom, slizkom chlapíkovi, ktorý sa volá José Luis Torrente. Je to opilec a leňoch so silným sklonom k rasizmu, sexizmu, xenofóbii a homofóbii.  Santiago Segura znova, už po tretí krát, usadol na režisérsku stoličku a zároveň aj opäť stvárnil titulnú postavu. Skrachovaný ex-policajt Torrente je v jeho podaní perfektný. Získal si moje sympatie. Úvodný film ma prekvapil, druhý diel som si užil, a ani pri tomto treťom pokračovaní som sa nenudil. Tento krát sa José Luis Torrente ocitne v pozícii osobného strážcu. Z Búrliváka sa stane vedúci teamu bodyguardov mladej europoslankyne. *** ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Už jsem se dlouho takhle nezasmál. A scéna, na kterou nikdy nezapomenu??? Ta, kde na gauči spala kamarádova přítelkyně, prý panna... (ovšem byla to jasná feťačka a alkoholička), Torrente k ní přistoupil, stáhl ji kalhoty, šoupl ji ho tam a za 5 s se udělal. Feťačka se pak probudila a sáhla si tam a na ruce měla něco mazlavého a nechápala :-)....... umíral jsem smíchy ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Na závěr filmu je Torrente (Santiago Segura) pověřen ochranou v americkém Kapitolu. Nicméně následuje záběr, kdy je prezident Bush (Lee Lorentz) zavalen v Oválné pracovně, ta se však nachází v západním křídle Bílého domu a ne v Kapitolu, který je sídlem Kongresu. (KM Phoenix)

Reklama

Reklama