Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Torrente je nacionalista, rasista, egoista, alkoholik a ex-policajt, který po nocích poslouchá rumbu a jezdí ve svém starém Seatu. Žije se svým starým otcem, kterého nutí žebrat na živobytí. Torrente se zahledí do atraktivní Amparity a seznamuje se s jejím bratrancem, zkrachovalým prodavačem ryb. Může si vůbec Torrente získat přízeň Amparity? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (62)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Snímok "Torrente: Blbec v mene zákona" (Torrente, el brayo tonto de la ley) je prvý, úvodný titul zo série filmov o svojráznom malom, plešatom, obéznom, slizkom chlapíkovi, ktorý sa volá José Luis Torrente alias Búrlivák. Je to bývalý policajt, ktorý bol pre neschopnosť a nízku inteligenciu prepustený zo zboru. Naďalej sa však za policajta vydáva. Torrente je skrachovaný opilec so silnými sklonmi k rasizmu, xenofóbii, sexizmu a homofóbii. To všetko z neho robí nekompromisného anti hrdinu súčastnej neoliberálnej politickej korektnosti. Takže u mňa zabodoval. Pri tomto jeho prvom príbehu som sa dobre pobavil a dva či trikrát som i vyprskol smiechom. Bola to šialene divoká španielska jazda. Som rád, že som sa s José Luisom Torrenteom zoznámil. Teším sa na pokračovanie. *** ()

siloalampa 

všechny recenze uživatele

Neviem ako prebiehal casting na postavy hercov, ale dve hviezdičky dávam len za tie všetky zjavy, ktoré sa tam objavili. Príbeh, dej, spracovanie ani nič podobné tento film nemá. Má len strašne nevkusne svinský "humor", ktorý má ešte špinavší rypák, než samotné prasa. Odporúčam pozerať mierne podgurážený s partiou oplzlých priateľov. Musím to skúsiť, inak to lepšie ohodnotiť nedokážem. Tretiu hviezdu dávam za inšpiráciu ako oslovovať čašníkov v čínskej reštaurácii. ()

Reklama

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě minulo obloukem... i když uznávám, že zpocenější film jsem neviděl... Představte si všechny špatné vlastnosti, které může policista mít a vynásobte to nekonečnem a přiblížíte se charakteru Torrenteho... Náznaky jisté satiry zde jsou, ale většina vtipů moc tlačí na pilu a dle mého jsou neobratné a bez určité lehkosti. Uvidíme co druhý díl. Ze slušných vtipů si vzpomenu jen na ten s fanoušky Realu... ()

Stanix 

všechny recenze uživatele

Pamatujete si zajisté na zastydlého italského účetního Fantozziho, ne? Tak tohle je v obdobném duchu, s tím že tady jde o španělského ignorantského expendreka Bouřliváka a humor je velmi obhroublého zrna. Ze startu bylo vtípku dost, ale druhá polovina je už malinko chudší. I tak ale Bouřlivák stojí za shlídnutí a možná i celá série ( 4 díly ), uvidíme. PS: Raději Bouřlivák s neotřele originálními gagy než stále stejné přiblblé prcičky a jiné fekální hovadiny ze zámoří. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

I když je tahle čtyřka bez pochyby solidní, nemohu se ubránit dojmu, že jsem přece jen čekal něco maličko víc. Možná to bylo přehozením dílů, možná jen dnešním hektickým dnem v domově důchodců, každopádně tohoto Bouřliváka budu mít zafixováného zatím na stříbrném stupínku. Jak se bude měnit pořadí a kdo nakonec získá stupně vítězů, to si řekneme milí a drazí až za několik dnů či týdnů. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama