Reklama

Reklama

Rodinná válka

(seriál)
USA, (2005–2007), 16 h 8 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Rob Lotterstein

Režie:

Andy Cadiff

Hrají:

Michael Rapaport, Anita Barone, Kaylee DeFer, Kyle Sullivan, Dean Collins, Maggie Wheeler, Rami Malek, Julia Sweeney, Pat Crawford Brown, Anita Gillette (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(44)

Obsahy(1)

Americký komediální seriál vypráví o rodině se třemi teenagery, kde neustále zuří domácí válka. Když Dave a Vicky vyrůstali, jejich rodiče to měli snazší... Teď mají sami tři dospívající děti a každé z nich vyvádí, až se z toho dělají mžitky před očima. (HBO Europe)

Recenze (72)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

neexistuje veľa seriálov, ktoré by neboli trapné a ktoré by každým dielom dokázali pobaviť, takáto je rodinná vojna. Už samotný fakt ako je seriál spracovaný a tiež ako sú všetky úlohy zahrané robia s tohoto seriálu niečo pri čom hravo dokážete zabiť čas, Rapaport aj napriek veľmi vtipnému menu drží celý seriál na svojich bedrách a všetci zúčastnení mu skvele sekundujú. čo ma ale na tomto seriály strašne baví sú rozrpavy hrdinov s divákmi pri bielom pozadí, ktoré nám krásne ozrejmujú chod ich vnútorných myšlienok, a tým obohacujú seriál o humorný prvok. Pre mňa veľké prekvapenie a hlavne veľká zábava, a vďaka Kaylee DeFer sa dokonca dalo aj načo pozerať:D myslím po tej estetickej stránke ()

FIBO 

všechny recenze uživatele

Střet dvou generací a nikdy nekončící soupeření s tou "druhou" stranou. Další důkaz o tom, že lidé znají Michaela Rapaporta nejen z Prison Breaku. K tomuhle projektu jsem se dostal spíš jako slepý k houslím, ale o to jsem pak byl víc příjemně prekvapen. Příjemná oddychovka, která na sobě nemá nic speciálního a která se v dnešní době nepokouší vykrádat starší zdánlivě podobné projekty. Co si budeme povídat, některé díly jsou slabší, většinou je však s naprostou noblesou splněn účel - divák se baví. ()

Reklama

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Přemoudřelá mamina, rejpacící, trochu nablblý tatínek, dcera v telecích letech, jejíž nejoblíbenější fráze je "já tě nenávidim", mutující syn, o kterém si jeho otec myslí, že je gay, jeho kamarád, který je opravdu gay (ale mutující synek o tom neví, i když se ho jeho kamarád snaží sbalit) a nejmladší člen rodiny, který je takovej malej grázlík, kterýmu byste nejradši jednu vrazili. Nic víc, nic míň. Od tun dalších se líší jen v maličkostech. No a navíc vás asi nakrkne, jak Amerikáni vychovávají své ratolesti (dobře, je to sitcom, ale trocha reality v tom je)... to se máme na co těšit. ()

DrahciiiRe 

všechny recenze uživatele

Ať si říká kdo chce co chce, tohle je pro mně špičkový komediální seriál. Doslova prošpikováno hláškami, které jsou prostě nezapomenutelné a koukatelné stále znova a znova nejen u skleničky vína. Nikdy toho nebude dost. Opravdu zajímavá americká rodinka, ve které se vždy najde nějaký problém k řešení a jejíž členové vám budou neustále vyvolávat cukání koutků. Je to asi věc vkusu, ale to ostatně poznáte už v prvním dílu, takže o nic nepřijdete. Určitě doporučuji kouknout, buď vás to bavit nebude nebo si to přímo zamilujete. ()

milanko8 

všechny recenze uživatele

Super oddychovka, cynický humor "otce" mě bere nejvíc. Jen bych rád viděl takovou rodinu ve skutečnosti... rodiče jsou vůči svým dětem spíš jako starší sourozenci, ale to člověk až zas tolik řešit nemusí, protože se dobře baví. Původní hodnocení za 4 hvězdy... po zhlédnutí posledních dílů první série a 2. série musím jednu hvězdu ubrat ;) ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama