Reklama

Reklama

Po bouřlivém rozchodu trpí Ben nespavostí. Aby se úplně nezbláznil, vezme noční směny v supermarketu. Pozoruje zákazníky a jeho fantazie se rozbíhá na plné obrátky. Ve své představivosti dokáže zastavit čas, atraktivní ženy svléká a kreslí jejich skicy. Nejvíce ho přitahuje Sharon, děvče za pokladnou, která možná zná lék na jeho nespavost... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (526)

nascendi 

všechny recenze uživatele

Necítim sa byť oklamaný lákavým plagátom, ocenil som vynaliezavosť tvorcov, utvrdil som sa v mojom slabšom vnímaní britského humoru, ale celkový dojem som mal znížený o neschopnosť identifikovať sa s hlavnou postavou a jeho problémami. Ani komentár to zásadným spôsobom nevylepšil. Preto iba tri hviezdičky. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Další ze skvělých snímků britské produkce. Opravdu originální námět. Skvělé, vtipné a příjemné herecké obsazení a opravdu nadupaný soundtrack. Obal DVD je opravdu zavádějící. Když jsem ho viděl poprvé, tak jsem si myslel všechno možný, jen ne to, že mě tento snímek tak mile překvapí. Stopáž je optimální, nenudil jsem se a až na pár trhlinek to je skvělý počin, kterému nechybí vtip, romantika, dramatičnost a to celé pod rouškou mysterióznosti. ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

The bad news is that time flies. The good news... is that you're the pilot. Hodně podivné dojmy. Příběh stojí za starou belu, pokud se tedy vůbec dá o (neexistujícím) příběhu mluvit. O nudě ani nemluvě, protože ta film provází celou dobu. Na druhou stranu se tu najdou zajímavé myšlenky polemizující o lásce, vztazích a celkově životě. Bohužel je to celé podáno tak rádoby filosoficky a vážně (celou dobu hraje hudba,jako kdyby se film týkal někoho umírajícího), až je to zkrátka nesympatické. Našlo se pár dobrých fórů, ale kdyby jich bylo víc a příběh by byl mnohem propracovanější, tak bych to dokázala ocenit, takhle se to vážně vleklo. Sexuální náboj celého filmu je jinak zajímavý, zato ono "zmrazování času" šíleně otravné. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tento snímek čekal na svoji příležitost na HDD opravdu dlouho. Výzva jeho zhlédnutí razantně uspíšila. Musím rozhodně pochválit velmi příjemný a vtipný začátek, po kterém bohužel následoval takový poměrně nezáživný další průběh. Nejvíce mě okouzlily všechny bezduché výplně. Kung fu skoro mistrem počínaje a fotbalovým kláním konče. Ta pomalu se táhnoucí romantická linie mě úplně na zadek neposadila. Já viděl pouze pár netradičních až uměleckých prvků v poměrně vágním příběhu. Nedám více než dvě malinké hvězdičky. Kromě několika příjemných fórků mě snímek výrazně, ba dokonce ani nevýrazně nenadchl. Viděno v rámci Filmové výzvy. Film jsem dostal od uživatelky mat.ilda. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Promarněná příležitost. Především zezačátku má film ohromně našlápnuto a divákovi předkládá množství velmi originálních nápadů, což vrcholí scénou v supermarketu. Potom už jde vše jen z kopce, tempo zvolňuje, nápady došly a trvá to prostě moc dlouho. Tak jako mě první půlka zaujala, tak jsem si u druhé říkal, že byla nudná a zbytečná. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (19)

  • Šéf supermarketu Jenkins (Jay Bowen) během svých motivačních řečí použije několik odkazů na filmy Gladiátor (2000) nebo Heat (1995). (Zdroj: LFŠ) (ynot)
  • Ve scéně, kdy se Ben (Sean Biggerstaff) koukne na noční stolek a na digitálních hodinách je 4:08, vedle noční lampy lze spatřit jen šálek. V dalším záběru o 3 minuty později je ale v pozadí i porcelánový medvídek. (dan.pacino)

Reklama

Reklama