Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brooke a Gary se do sebe zamilovali a koupili si byt, ve kterém chtěli žít šťastně až do smrti. Mohli by, kdyby se záhy nezačali nenávidět. Záminkou pro ukončení jejich společného života se stala jedna z mnoha banálních partnerských hádek. Problémem je, že nádherný byt, který si pořídili, patří oběma a ani jeden se z něj nechce vystěhovat. Když jejich hádky dosáhnou vrcholu, přítel jim doporučí, aby byt prodali. Uplyne pár měsíců po rozchodu a oba se náhodou setkají na ulici. Vymění si pár zdvořilostních frází a opět se rozcházejí. Jejich pohledy se střetávají a lehké úsměvy v jejich tvářích hovoří za vše - vzájemná náklonnost ještě nevyprchala. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (363)

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Rozchod! tvoří spolu s filmem Až tak moc tě nežere dvojku nedávno viděných filmů, z nichž u obou oceňuju poměrně reálné zobrazení partnerských vztahů a myšlení obou pohlaví. U Rozchodu je navíc netypické to, že to není ani náhodou běžný romantický film, a tak i konec není tak úplně to, co bychom čekali. Jak jsem řekla - reálné zobrazení vztahu a jeho úskalí, to je to, v čem Rozchod! jako film vyniká. Plus je zde jedna z mých oblíbených sympatických hereček Jennifer Aniston, takže to taky filmu přidává. ~(3,9)~ ()

lillien 

všechny recenze uživatele

Vztahové komedie o rozchodu jsou vždycky zábavnější, než romantické kýče o tom, jak se dva našli, aby se samou láskou ucvrlikali k svatbě a ošatce uchechtaných mimin. Samozřejmě, že toto nelze ani vzdáleně přirovnávat k brilantně mrazivým Roseovým. Už jen proto, že je tam v závěru patrná trochu moc okatá snaha o jakýsi laskavý smír , nicméně potěšilo mě narušení tradičního klišé, kdy se dva partneři trochu pohlásí, pozahýbají, aby si pak v závěrečném plačtivém happyendu zase padli do náruče jako osudová siamčata. Tohoto medu nás naštěstí tvůrci ušetřili, takže až na stagnující poslední třetinu se to rozhodně dá skousnout jako vcelku zdařilá oddechovka. Vaughn udržuje snesitelneou úroveň humoru, Anistonka je tak nějak na dekoraci, ale jako pár jsou celkem uvěřitelní. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Stejně jako tenhle film je i život je někdy hořký, někdy vtipný, někdy všední. Spousta scén je opravdu ze života a výborná dvojka Vaughn-Aniston mu dodává nejen správnou štávu, ale také životnost. Zkrátka film od kterého jsem nic nečekal, a od kterého jsem dostal vrhovatě zábavy na téma partnerského soužití a vrchovatě situací u kterých jsem s usměvěm souhlasně pokyvoval hlavou.. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo vynikající. Nádherná Jennifer Aniston a velmi vtipný Vince Vaughn. Je to sice vykrádačka války Roseových, ale čert to vem, tyhle partnerské trable mě nikdy ve filmu neomrzí a zde jsem se nespočetně krát přistihl válet se smíchy na zemi. Jisté situace jsou vygradovány a vymyšleny perfektně a chybí kousek, abych hodnotil zlatem. 80% ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Nevím, co tímhle chtěli tvůrci říct. Chvílemi mi to připadalo jako hodně upocená variace na Válku Roseových. Nechci ale být nespravedlivý, protože on to zas tak špatný film není. Jen mi přišlo, že tady jaksi někdo nevěděl, co přesně sdělit, pokud se tedy pokoušel něco sdělit, a myslím, že ano, protože jen tak nějaká komediálně romantická řachanda to být rozhodně neměla. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (10)

  • Jennifer Aniston a Vince Vaughn získali na Teen Choice Awards cenu za Nejlepší chemii mezi herci. (imro)
  • Přestože Jennifer Aniston a Vince Vaughn hráli rozhádaný pár, během natáčení se naopak dali dohromady. Románek jim ale dlouho nevydržel. (xjane)
  • Vince Vaughn musel kvůli roli zhubnout 13 kilogramů. (imro)

Reklama

Reklama