Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín o filmových novinkách z domova i ze zahraničí. (Česká televize)

Recenze (191)

Innuendo1987 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že filmový magazín by z podstaty měl přinášet filmové novinky, a to tak, aby si nezasvěcený člověk mohl udělat obrázek o tom, co se ve světě filmu děje. A právě v tom asi tento pořad selhával, ale mě to vůbec nevadilo. Koukal sem na něj stejně jenom kvůli scének Kohouta/Holého, které mě vždycky dostaly do kolen. A taky kvůli chytlavé znělky, které se jen tak nezbavíte. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

...Kinobox---kýnóbox---kinobox 93, Kinobox---kýnóbox---kinobox 93, zhruba někdy od tohodletoho roku někdy v pubertě jsem začal tento pořad sledovat, no tehdy samozřejmě ještě bez Čtvrtníčka. Dnes, když to řeknu na tvrdo, to stojí už pěkně za ho.no, prostě časy se mění a lidé taky, zlaté časy tohoto ve své době a kategorii zcela ojedinělého pořadu jsou nenávratně pryč. Čtvrtníček mi tam prostě nesedí, ten šašek by se měl dál raději věnovat těm svým přiblblým reklamám, ty mu jdou o poznání lépe. Z jisté shovívavosti za 3*, to se radši už mrknu čas od času na Filmopolis. ()

Reklama

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, že nejlepší byly starý díly s Holým a Kohoutem (kombinace filmových scén a hlášek...Vetřelec IV: "Tak je sežereme my. ""To nezvládnem, jsou moc velký." "Já myslím nepozorovaně, po kouskách, aby si toho nevšimli."). Čtvrtníček mi ze začátku nesedl, ale pak jsem mu přišel na chuť a pochopil, že jeho humor je hodně podobný mému, tj. z něčeho si dělám srandu, ale ani to dělání si srandy vlastně neberu vážně a to celé na druhou... ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Čtvrtníčkův humor mi sedí a rád se nechám vtáhnout do jeho zvláštní ,,vraťácké" (byl kdysi zakladatelem a performerem v divadle Vrata, obdoby divadla Sklep) stylizace a nechat se mystifikovat jeho crazy nápady (rozumím ale výtkám partnerských produkčních filmových společností, že díky moderátorovi je poněkud upozaděna informační hodnota pořadu...já také kolikrát ani nevím, jaký film měl právě v Kinoboxu premiéru, jelikož se pořád jen směju...) Tak tedy dobrý kačer...:-) ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavý týdeník, který jsem před několika lety hltal. Znělku nikdy nezapomenu. Kinobox, kýnóbox, kinobox, kýnóbox. Jó to byly časy, když to uváděli Holý & Kohout. Bylo to povedené a zajímavé. Dříve jsem to velmi sledoval. Bavilo mě to, i když v dětství jsem se o filmy moc nezajímal. Se Čtvrtníčkem jsem viděl jen jeden díl a vůbec mě to nechytlo. Snaží se být vtipný, ale já z něj mám husí kůži! Takže tři hvězdy za dřívější díly. Škoda, že nějakej takovej pořad nevymyslí TV NOVA. Protože přeci jenom, dnešní svět žije filmem, lidi navštěvují houfně kina, ale informace o filmech musíme hledat na internetu. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama