Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když žena, s níž má doktorka Hadleyová, zvaná Třináctka, vztah na jednu noc, onemocní a dostane záchvat, vezme ji doktorka do nemocnice Princeton-Plainsboro ke kolegům z týmu doktora House. Ten po možnosti vrtání se v jejím osobním životě doslova skočí a s Foremanem prohledají její byt, aby našli něco, co by mohlo zapříčinit špatný zdravotní stav pacientky. Doktorka Hadleyová zjistí, že její známost na jednu noc má obsáhlou lékařskou anamnézu a že s ní spala jen proto, aby se dostala k Houseovi. Foreman si neodpustí kázání doktorce Hadleyové o nezodpovědném životě a upozorní ji, že tímto způsobem urychlí postup svého smrtelného onemocnění. Od doktora House jí dokonce hrozí vyhazov. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

stepankoby1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„If you're happy, I'm.“ EMOCE. PSYCHIKA. HUMOR. Víc takových epizod a míň House, co si hraje na boha a dělá eticky neomluvitelné zákroky bez závěrečné pointy pátou sérii v řadě. ()

Reklama

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Lucas (Michael Weston) je v epizóde nazvaný Mannix (ktorý je tiež súkromným detektívom). Je to postava z rovnomenného seriálu Mannix (od r. 1967). (Pat.Ko)
  • Na začiatku epizódy, keď Trinástka (Olivia Wilde) obhliada Spencer (Angela Gots) na uhryznutie pavúkom. V tejto scéne nebola použitá žiadna dvojníčka. Angela Gots sa ukázala úplne nahá, čo Oliviu Wilde prekvapilo. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama