Reklama

Reklama

Jolly Roger: Masakr v zálivu

  • USA Jolly Roger: Massacre at Cutter's Cove (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skupina přátel narazí na prastarou bednu plnou bohatsví, tím však nevědomky probudí démonického piráta známého pod jménem Jolly Roger. Snaží si zachránit holé životy. Alex a Jessie musí objevit všechna tajemství, která vyvrhla tuto příšeru z nitra pekel. Jak zvládnout tento úkol a přežít? (JMP Films, s r.o.)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Film je jeden velký odpad!, utápí se v nelogičnosti...snad všeho, co si lze představit. Triky se snad dělaly ve photoshopu nebo co :-) Na druhou stranu některé scény ujdou, zvlášť ta v baru, na začátku a na konci :-D pánové jistě pochopí, které myslím. Takže boda si to zaslouží, i když silně z pirátské milosti. Jolly Roger si trochu hraje na kapitána Jacka Sparrowa, snad jakoby se jím inspiroval. Hrrr na palubu mořští psi, napnout plachty a vzhůru za pokladem, ať teče rum! :-DD ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Měla to být parodie, nebo to tvůrci mysleli vážně? To byly otázky které mi uvízly v hlavě jakmile jsem se na tohle ''veledílo'' dodíval. Vraždící pirát, který zabíjí potomky lidí jenž ho zradili mohl být velice solidním námětem k natočení možná i nadprůměrného hororu, ale to by se toho musel ujmout jiný režisér, hrát jiní herci a překopat scénář. Takhle je z toho jen podprůměrný paskvil, u kterého se dá fakt jen chlastat ten rum a mrknout na nahé prsa. Jinak to bylo o... ()

Reklama

Ruut odpad!

všechny recenze uživatele

Obyčejně když vidím ve filmu, ať je to sebevětší kravina, nějaké slušné gore scény a nahotinky, tak dávám aspoň jednu čestnou. Jolly Roger je ultralevá blbost ve které jsou použité všechny možné klišé a je to fakt nuda. Jako jo pochoduje si tam divně vypadající pirát. Usekne každou chvíly někomu hlavu a pak je vláčí za sebou na špagátě jako malé děcko káču na kolečkách. Jo a jsou tam nahotinky. Ale tak pitomý film§ Jak jsem jen mohl na chvíly ztratit soudnost a myslet si že by Mido vydalo něco kvalitního?! To nechápu. Skoro nikdy nespojleruju ale: ze začátku se vynoří odnikud pirát, useké během hodiny času filmu několi hlav, má pár blbých ožraleckých keců a pak mu nějaký maník ze zadu usekne hlavu a je po všem. Tak teď víte o čem to je a můžete mi poslat děkovný dopis že jsem vám zachránil 90 minut drahocenného času ()

Traktorista 

všechny recenze uživatele

Jako slasher to ujde, ženský maj i co ukázat a taky to ukážou, ale proboha, tohle nemohl nikdo myslet vážně. Bohužel ani vtipný to nebylo a ty efekty či masky jsou i na Asylum opravdu slabé. Herecké výkony byly opravdu extra špatné, kdyby se ve filmu nemluvilo a trval tak jen třicet minut, byla by to celkem pecka. Jinak je to standartní sračka, kterých je na stáncích deset do tuctu. Jako fanoušek Asylum dávám jednu hvězdu navíc. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Firma Asy-„nenávidíme dobré scenáre“-lum začína byť zrejme novým (a pomerne tragickým) hororovým fenoménom. Za všetko spomeňme žiarivo zlé Intermedio. Dnešnou snímkou ale spravili míľový krok dopredu. Vrah je lepší (johnnydeppovský pirát-zabijak!), vraždy kvalitnejšie (hlavy len tak lietajú), herci menej afektovaní (Edward Furlong sa pravdepodobne predrogoval, tak tu nehrá), výprava bohatšia (pláž) a dokonca dve striptérky. Viac v mojej recenzii na Studna.net: http://www.studna.net/reviews/576/ ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Aqua Dulce, v Los Angeles a v Malibu v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama