Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinu stavebních dělníků znepokojují nevysvětlitelné a podivné události, které nějakým způsobem souvisí s jedním z velkých stavebních strojů. V důsledku nadpřirozených jevů se z velkého buldozeru stává vraždící monstrum, které se vymkne lidské kontrole. Padesátitunový stroj uspořádá masakr, kterému neunikne nikdo v jeho okolí. Těžkotonážního vraha nemůže při jeho honu na živé oběti nic zastavit! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (93)

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Podle názvu béčko nejbéčkovatější. Moje hodnocení je hodně nadnesené, ale je to jen za tu spoušť, co po sobě ten bagr zanechal. Hlavně ta příčina mi přijde hodně odfláknutá, ale to je nejspíš tím scénářem a pak i režií. Film koukatelný je, pokud nevěnujete všechnu pozornost jemu. Takže se hodí jako slušné pozadí, odkud na vás občas vystříkne krev. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Kupodivu to nebyla zas taková kravina, jakou jsem od toho dle ohlasů čekal. Jasně, bylo to béčko... těžké béčko, tak těžké, že i ten Buldozer by pod tou tíhou padl, ale upřímně jsem se párkrát od srdce zasmál. Nápad to byl skutečně originální, ale ta myšlenka se mohla více vyždímat - pak by z toho, dejme tomu že i při lepším rozpočtu, mohlo být plnohodnotné béčko. A co si budeme... Kristina je vážně pěkná kočka, jenom za to co předvedla se musí jedna hvězda přidat. :-) A na závěr, ty mrtvoly byli vzhledem ke kvalitě všeho ostatního dost dobře namaskované. ()

Reklama

fcreading 

všechny recenze uživatele

Film by sa nemal volat Vrazdiaci Buldozer, ale Mechanický zabijak ludi. To že film reziroval ten istý reziser, co mal na starost Vzkriesenie duchov, mnou najviac opovrhovaný film, nudne zahraný bandou nesympatických hereckých predstavení a sem tam boo boo záberou donikial, len do samotneho pekla. Vidno ze si reziser neuvedomil chyby v tom predoslom filme. Tento film nezaujme skoro nicim, ani len tým hrackarskym buldozerom, ktorý akože vrazdi ludi a kamera ukáže zábery nanho a na pár zfetovaných hercov. Este stastie ze som film celý ten cas pretácal, a vychutnal som si len solídne zahraný záver. 20 percent. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Veľmi hlúpy horror,takmer odpad.Film bol určite inšpirovaný takými filmami ako Maximum Overdrive,alebo Killdozer,ale tie boli oveľa lepšie ako táto somarina.Vraždiaci buldozer ako monštrum,to je v poriadku.Ako námet celkom dobrý.Záleží ale na tom kto robí takýto film.Buldozer by mal mať podľa filmu 50 ton,ale vyzeral tak možno na 10-12 ton,viac nie.Určite žiadny kolos.Na tomto filme nebolo absolútne nič dobré ani len priemerné.Jedným slovom,somarina. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Už jsem viděl vraždící auto, motorku, kosmickou loď i ponorku, ale tentokrát jsem se dočkal opravdu srandovního pokusu zapojit do této společnosti i buldozer. Tenhle film se sice snad ani jinak než odpadem první kategorie nazvat nedá, ale pokud to vydržíte až dokonce, tak se královsky pobavíte. Máte zde totiž šanci vidět tolik nelogičností a filmových chyb pohromadě, že se vám to již nikde jinde nemusí poštěstit. Prvním varováním by již pro vás mělo být jméno Sv Bell. Tenhle antitalent na režisérském postu plodí jeden filmový paskvil za druhým a rozhodně se nemůže vymlouvat pouze na malý rozpočet. Již samotný scénář je velice slabý, plný nesrovnalostí a totálních nesmyslů. Tím pádem samozřejmě trpí i samotný děj, který místy diváka doslova ubíjí nudou. Hudební doprovod naprosto katastrofální a samotné herecké výkony jakbysmet. Naštěstí tu lze však nalézt i několik světlejších okamžiků, které mi nedovolí tenhle kousek rovnou odstřelit do .... ()

Zajímavosti (2)

  • Jméno stavební společnosti, Overdrive Construction, je odkazem na Kingův film Maximum Overdrive (1986), ve kterém se rovněž stroje mění ve vražedná monstra. (Holina)

Reklama

Reklama