Reklama

Reklama

3 plus 1 s Miroslavem Donutilem

(seriál)
  • Česko 3+1 s Miroslavem Donutilem
Česko, (2004–2010)

Hrají:

Miroslav Donutil, Zuzana Norisová, Roman Vojtek, Andrea Růžičková, Simona Stašová, Luba Skořepová, Veronika Freimanová, Vlasta Žehrová, Jitka Smutná (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(62)

Obsahy(1)

Každý díl pořadu je sestaven ze tří televizních povídek a jedné historky. V obsahu jednotlivých dílů je zpracováno jedno hlavní téma. Autorem námětů je hlavní představitel, průvodce a herec Miroslav Donutil. (Česká televize)

Recenze (153)

henrykz 

všechny recenze uživatele

Miroslav Donutil se nevnucuje a má příjemné vystupování. Je charismatický, působí sympaticky a své role umí zahrát. Tento pořad mám rád já i moje mamka. Přiznávám, že některé epizody jsou slabší (hoodně), ale jinak se jedná o vyrovnaný cyklus. Zpestřením jsou i různí herci a ne jako v Comebacku, kde tu vedlejší roli hraje vždy jeden herec. ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Donutil je rozhodně skvělý herec, ale vzhledem k té rozmanitosti hereckých poloh se bohužel občas stane, že mu nějaká role nesedne, a humorem jsou některé povídky také občas mimo. Ale jinak koukatelné a v dobách současné televizní nudy doporučuji, přece jen, moc na výběr toho není. "A to je, jak řekl pan Vichnar, trojitý odpíchnutý rittberger." ()

Reklama

HellFireFery 

všechny recenze uživatele

Kdo má rád Miroslava Donutila, tak si tyto epizody o životě bude jistě užívat. Kdo pana Donutila nemusí, tak ať jde o dům dál. Tento cyklus epizodek se povedl - některé více, některé méně - a já se k nim v budoucnu budu velmi rád vracet. Sice bych přidal o něco více legrace, ale i tak si myslím, že se to povedlo velmi dobře. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Miroslav Donutil je podľa môjho názoru nadmieru talentovaný herec, výborný rozprávač, ale len priemerný komik. Niekoľko epizód z tohto jeho projektu som mal možnosť zhliadnúť a vôbec to nebolo až také zlé. Svojim podaním mi to hodne pripomenulo starú reláciu, rovnako zloženú zo zábavných historiek zo života, - "Bakalári". Jednoduchá televízna produkcia, ktorá je určená nenáročnému, ale nie úplne konzumnému, divákovi. Matematicky by to malo byť: tri plus jedna rovná sa štyri. Ja túto rovnicu upravím, tak aby to bolo objektívne zhodnotené: tri mínus jedna rovná sa dve hviezdičky. ** ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Miroslav Donutil nás neustále přesvědčuje o tom, čeho všeho je schopen. Má velký talent a dokazuje nám to ve svých povídkách.Je také velký vyprávěč. Poslouchat ho patří k velkým zážitkům. Když je obklopen dalšími výbornými herci, můžeme očekávat herecký koncert. Některé díly byly slabší a jiné výborné. Čtyři bodíky jsou za Doktora Pitbulla a jeho štěňata. Tak se totiž představil v povídce na téma škola. ()

Galerie (443)

Zajímavosti (20)

  • Díl "Houbaři" se natáčel na zámku Hrubá Skála, obci Kadeřavec, v Českém ráji a na vyhlídce U lvíčka. (M.B)

Reklama

Reklama