Reklama

Reklama

3 plus 1 s Miroslavem Donutilem

(seriál)
  • Česko 3+1 s Miroslavem Donutilem
Česko, (2004–2010)

Hrají:

Miroslav Donutil, Zuzana Norisová, Roman Vojtek, Andrea Růžičková, Simona Stašová, Luba Skořepová, Veronika Freimanová, Vlasta Žehrová, Jitka Smutná (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(62)

Obsahy(1)

Každý díl pořadu je sestaven ze tří televizních povídek a jedné historky. V obsahu jednotlivých dílů je zpracováno jedno hlavní téma. Autorem námětů je hlavní představitel, průvodce a herec Miroslav Donutil. (Česká televize)

Recenze (153)

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV/// Obsazení 9/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Efekty 6/10/// +tři příběhy, mnoho herců -mohla být lepší hudba/// Rád bych ohodnotil film samotný, v němž je každá ze tří povídek něčím zajímavá nebo vtipná. Bohužel se však musím trošku pozastavit nad něčím s čím jsem se na ČSFD ještě nesetkal. Nevím jistě jestli tento triptych nemá více pokračování, ale já jsem viděl tří úplně jiné povídky s jinými herci, než jaké uvádíte v profilu tohoto snímku. První z nich se jmenovala Šerif (70%) a v ve vedlejších rolích byly: Libuše Šafránková, Jaromír Dulava, Svatopluk Skopal a další. V Druhé povídce s názvem Armando (60%) hrála Simona Stašová, Otmar Brancuzský, Jaroslava Obermaierová a Vlastimil Zavřel. A v poslední povídce Kapitán (80%) se objevili Jana Švandová, Eva Holubova, Miroslav Vladyka, Jakub Prachař a další. Pro zajímavost se všechny příběhy točily kolem sázek. Teď mi ale řekněte kde je zakopán pes? No každopádně jsem se docela bavil a přikloním se ke 4*. Další viděné povídky: Paternita (75%), Stella (70%), Majordomus (65%), Hajzlík (80%), Výlet (65%), Reparát (70%), Dárce (60%), Duet (85%), Infarkt (75%)./// Celkem 70%/// ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Ak by tieto scenáristické skvosty zastrešoval ktokoľvek v ČR menej populárny, profláknutý, obľúbený ako je práve Donutil, tak by nikdy nemohli dosiahnuť realizáciu. Prostoduché príbehy, Donutil parodujúci sám seba, veľká nuda. Od určitého počtu rokov pred kamerou sa zrejme každý herec dostane do bodu, že je vycucaný a na základe oblbováku značky Popularita už len recykluje osvedčené grimasy, gesta. No a čo, že ten úškrn diváci videli už 1000 x, veď to majú radi, tak im ho dám po 1001-krát. Zbytočnosť. Odchod do TV dôchodku viac než na mieste. ()

Reklama

UncleG 

všechny recenze uživatele

Škoda, že si Mirda vydobyl přízeň mas na dvou příhodách s Frantou Kocourkem... Teď už nemá co vyprávět a tak musí skoro každý den strašit v televizi jako veřejnoprávní bubák.... "Nezlob, Mařenko, nebo ti pustíme Donutila...." Scénáře k sérii 3+1 pravděpodobně někomu vypadly přímo z příslušného otvoru, vytrousil je za chůze nohavicí a Mireček Donutil s panem režisérem to pak rozšlapali po chodníku. Nečekal jsem, že sada civilních příběhů "ze života" může být až taková ubohá bezzubá splácanina, bez jiskry nebo snad nedej bože nápadu. Celá kocenpce, jak jsem pochopil, spočívá v tom, že je tam Donutil a ...N-Ě-C-O... hraje. Přičemž pravidelně střídá polohu: arogantní nádiva, naivní blbeček a protřelý lišák. Jeho zázračné herecké kreace stihnou svou repetitivností nudit už v rámci jednoho dílu. ()

klukluka odpad!

všechny recenze uživatele

Každý máme svoje vlastní pomyslné dno televizní zábavy. Tohle je to moje. Níž už není nic. P.S.: Pro ješitnost a sebelásku Miroslava Donutila by to chtělo nějaké hezké, nové, české slovo. To by mohl být jeho odkaz- výraz, který by poukazoval na to, že člověk, jenž je takto označován, by si ho nejraději strkal do vlastní řiti. ()

henrykz 

všechny recenze uživatele

Miroslav Donutil se nevnucuje a má příjemné vystupování. Je charismatický, působí sympaticky a své role umí zahrát. Tento pořad mám rád já i moje mamka. Přiznávám, že některé epizody jsou slabší (hoodně), ale jinak se jedná o vyrovnaný cyklus. Zpestřením jsou i různí herci a ne jako v Comebacku, kde tu vedlejší roli hraje vždy jeden herec. ()

Galerie (442)

Zajímavosti (20)

  • Natáčelo se v Českém Krumlově. (rakovnik)

Reklama

Reklama