Reklama

Reklama

Tučňáci z Madagaskaru: Vánoční mise

  • USA The Madagascar Penguins in a Christmas Caper (více)
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Rodinný
USA, 2005, 11 min

Nikdy neplav sám! Tak zní tučňáčí vánoční krédo, proto musí vyrazit na bláznivou štědrovečerní misi... V newyorské zoologické zahradě si všechna zvířátka užívají tu pravou vánoční pohodu, jedinou výjimku ale představuje lední medvěd Ted. Ten zůstal ve svém výběhu úplně sám a nemá si s kým o Vánocích zaplavat. Tučňák Vojín se proto rozhodne situaci napravit a vymyslí plán, jak mu obstarat vánoční dárek. U ostatních tučňáků se ale nesetkává s přílišným pochopením, proto se vydává pro dárek na vlastní pěst. Když to zjistí velitel tučňáků Skipper, v duchu jejich kréda mu vyráží s ostatními na pomoc. Bláznivější vánoční misi v téhle zoologické zahradě ještě nezažili. (Česká televize)

(více)

Recenze (140)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 8/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 7/10/// +vtipné, zábavné -trošku animace, některé dialogy nejsou tak vtipné/// Rozhodně animák, který pobaví, dá se zhlédnou vícekrát. Hudba v titulcích je dinamická a některé akce samotných tučňáků jsou perfektní. Důvod proč nehodnotím víše je ten, že se mi nechvěla bránice tolik, jako třebas u veverky z Doby ledové. Přesto sou zde zábavné momenty. "Už můžu udělat KABOOM" "Ještě ne" ":-("/// Celkem 79%/// ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

„Vojenská jednotka“ tučňáků bylo to jediné, co na Madagaskaru dokázalo zaujmout. Nyní se jim dostalo zaslouženého kraťasu, v němž se zúročili všechny jejich přednosti. Drsná vojenská disciplína, hi-tech zbraně a hlavně smysl pro okamžitou improvizaci z nich dělá jeden z vrcholů zábavy, který lze na poli animovaných kraťasů dosáhnout. PS: Vřele doporučuji ruský dabing! Neuvěřitelné ()

Reklama

Dado 

všechny recenze uživatele

Tučniaci sú vrcholom humoru už v samotných filmoch Madagascar a v tomto kraťase to len suverénne potvrdili. Pevne verím, že pokiaľ by tvorcovia niekedy rozmýšľali nad tým, že jedna z postáv zo spomínaných filmov by mala dostať vlastný plnohodnotný celovečerný projekt, bude to práve táto čiernobiela skupinka. (95%) ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Aneb štědrovečerní dopoledne na Markíze... Konečně jsem viděl ten prokletý tučňáčí animák, který na Nově nikdy nebyl. Bylo to rychlé, omračující a samozřejmě nesmírně vtipné. Trochu delší stopáž by mi nevadila, ale takto je to možná lepší. SAle stejně je to nejlepší příběh Tučňáků z Madagaskaru, kteří nezklamou nikdy. Babička byla taky skvělá. Za mně 100%. ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Nejúdernější a nejhravější sekvencí Madagaskaru jsou tučňáci. Jejich následující zpracování bylo jen otázkou času a počátek bývá vždy nejsvěžejší a nejpůvabnější. Přání se mají plnit o vánocích. Sebejistý Skipper, soucitný Private - Vojín, Kowalski a Rico jsou vždy připraveni k akci. Vánoční idylka na tučňáčí způsob je rozvernou blbůstkou, která pobaví. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama