Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nad byt Teda a Robin se nastěhují lidé, kteří neustále „hrají na dudy“. Barney a Robin jsou v líbánkové fázi, zatímco Marshall s Lily řeší umývání nádobí... (TV Prima)

Recenze (6)

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Feministky všech zemí, spojte se! Lily je vážně kus prvotřídní pičky, fakt reálně nechápu, jak s ní může někdo vydržet. Poslal bych ji do prdele na první dobrou. Robin opět dělá iracionální závěry a rozhodnutí a tak to zas a znovu celé musí (co do humoru) oddřít chlapi. Nicméně muži zde moc prostoru nedostali a tak dávám hvězdu za dudáky a druhou za chlapy. Jinak je to spíš iritující díl, který vám přinese do života hlavně to, že si víc vážíte svých normálních partnerů. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šiesta epizóda z piatej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Bagpipes" (Dudy). Barney Stinson sa začne starať do manželského vzťahu Marshalla a Lily. Začne dávať Marshallovi rady, aby nebol tak vymäkknutý a vzmužil sa. Keď ho poslúchne a skusí to, tak to takmer zničí jeho harmonické manželstvo. Ted Mosby má nových susedov, ktorí ho stále vyrušujú svojimi hlasitými sexuálnymi hrátkami. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejvtipnější záležitostí tohoto dílu byl pro mě samotný název šesté epizody, protože mě pobavil stejně, jako když Marshall s Tedem jedli na univerzitě sendviče. Pobavila mě i Marshallova interpretace Barneyho rad, ale kromě těchto záležitostí už nemám co pochválit. Malé monstrum bylo opět ve formě a celkově to bylo spíše o vztahových úskalích než o humoru. / Poučení: Zvaž pro a proti. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Awww, look at you. Had a girlfriend for five minutes and think you can play with the big boys. Adorable. Son, I've been in a relationship since you had a ponytail and were playing Dave Matthews Band on your mama's Casio. I'm a good boyfriend in my sleep. I can rock a killer footrub with one hand and brew a kick-ass pot of chamomile in the other that will make you weep. Hell, I've forgotten more about microwaving fat-free popcorn and watching Sandra Bullock movies than you'll ever know, but... thanks for your concern, rook'." ()

Reklama

Reklama