Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Robin se musí vyrovnat s nelehkou zprávou a Marshall se natolik vžije do taťkovské role, že ošklivě naletí klukovi ze sousedství... (TV Prima)

Recenze (5)

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda se točí kolem Robin, která chytla špatnou náladu a nedá se tam ničemu smát (tohle má být sitcom!?). Scott a Marshall je dobrá linie, ale tohle prostě nespraví. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to mě vynes na slunce a načechrej! Celou dobu si tady v komentářích/recenzích stěžuju na nedostatek humoru v sitcomech, teď mám za sebou polovinu sedmé sezóny a na dvanácté epizodě mě vlastně vůbec nezajímal Marshallův pobyt na střeše, protože mě daleko víc zaujal ten vážný tón, který prostoupil celou tuto záležitost. Divné. / Poučení: Nedůvěřuj neznámým. 3*+ ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvanásta epizóda zo siedmej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Symphony of Illumination" (Iluminačná symfónia). Mashall Eriksen a jeho žena Lily Aldrinová sa presťahovali na kľudne predmestie New Yorku. Blížia sa vianočné sviatky a tak sa Marshall rozhodne, že poriadne vyzdobí ich nový domov. Pri tejto práci poriadne naletí nejednému miestnemu uličníkovi. Robin Scherbatska má obavy, že je tehotná s Barney Stinsonom. ***** ()

Zajímavosti (3)

  • Písnička, která hraje na konci epizody, je „Highway To Hell“ od AC/DC. (Duoscop)

Reklama

Reklama