Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Advokát Ingo Lenssen se svým týmem vyšetřovatelů se specializuje na delikátní případy klientů, kteří dávají přednost soukromému vyšetřování před právním poradenstvím... (oficiální text distributora)

Recenze (394)

dris odpad!

všechny recenze uživatele

Seriál, který od srdce nesnáším. Noční záběry tak kvalitní, že kdybych je natočil na mou kameru byly by kvalitnější. Dialogy naprosto nemyslné nevkusné a bezduché. Zápletky případu stupidní akce naprosto "neakční". Nic doopravdy není žádné plus na tomhle seriálu není nic pozitivního. Lidi pokud se máte aspoň trošičku rádi tohle nikdy nepodstoupíte já osobně radši půjdu na anální sondu než vytrpět jeden díl dokonce. Závěr 7 věci, které budu dělat radši než se dívat na sympaťáka Lenssena - Půjdu na přednášku o mužské prostatě - Zúčastním se veselého večerního maratonu s filmy Zdeňka Trošky - Navštívím sezení s Ester Kočičkovou (a dokonce ji budu poslouchat!!!) - Pustím si nějaký „vtipný“ pořad s Petrem Rychlým - Vyvěsím doma nad postel plakát Harisona Forda - Mrknu na první sérii Julie Lescautové - Uvařím jídlo podle Jirky Babicy !POZOR! a budu ho jíst! ()

Paldini odpad!

všechny recenze uživatele

Důkaz toho, že svůj televizní seriál si může natočit opravdu každý, kdo má digitální kameru a ještě bude odvysílán v televizi. Tohle je neskutečně amatérská záležitost, tvářící se jako dokument o práci jedné soukromé vyšetřovací agentury. Jenže způsob, jakým je to natočeno, přesvědčí jen pravidelného diváka TV Nova, že je všechno realita :-). Ono by to mohlo být alespoň na jednu hvězdičku, kdyby ty případy nebyly tak tupé. To zase nákupčí pořadů na TV Nova koupil skvost nebo možná dostala naše vaše televize tento seriál zadarmo, aby se konečně sama pohřbila. ()

Reklama

lekr odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tenhle seriál je něco příšernýho!! To se zase pánové z němekcé produkce vyznamenali když vytvořili tuhle dvacetiminutovou blbost. Vykradená úvodní znělka, příšerný náměty a názvy dílů, debilní dabing a v hlavní roli nějakej přiteplenej právník s bandou blbečků, který snad sebrali někde na ulici a kteří vůbec neumí hrát!! Dokonce producenti ani nebyli s to dát postavám jiná jména než ve skutečnosti!! Ostuda!! ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Ale já bych to tak bledě neviděl. Ano! Sice je pravda, že se to snaží o nějakou tu autentičnost, která je dost nepovedená a jelikož to je kolikrát na jedno brdo, tak to postupem času dost pokulhává v originálnosti. Přesto si nemůžu pomoci, ale dříve mě to docela bavilo. Teď už tolik ne, ale za to "dříve" si to ty dvě hvězdy zaslouží. 35% ()

JohnnyB. odpad!

všechny recenze uživatele

Doteď jsem si na CSFD vcelku vystačil se stupnicí "odpad! - *****". Pro tento seriál hledám trochu ostřejší slovo s více vykřičníky, jelikož "odpad!" tento seriál nevystihuje zcela přesně. Navíc myslím, že ostatním filmovým "odpadům!" křivdím tím, že jsou s tímhle "dílem" v hodnocení na stejné úrovni. Tohle je asi opravdu to nejhorší, co jsem měl možnost shlédnout. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Přestože se v seriálu uvádí, že se případy zakládají na pravdě, není tomu tak. Postavy i děj jednotlivých epizod je smyšlený. (jurama525)

Reklama

Reklama