Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Nahá míle

  • USA American Pie Presents: The Naked Mile (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Erik Stifler je možná jediným Stiflerem, který ukončí střední školu a bude stále panic. Sice má přes dva roky přítelkyni Tracy, ta se ale ještě na sex necítí připravená. Jednoho dne se Tracy rozhodne, že se s Erikem pomiluje, sejdou se v suterénu jejich domu, ale téměř v nejlepším je překvapí Tracyin otec. Eric zase o panictví nepřišel a Tracy se vrátí ke svému názoru o nepřipravenosti na sex. Eric usoudí, že už to takhle dál nejde, a proto se s kamarády Ryanem a Grahamen zúčastní nechvalně známého závodu Nahá míle, při kterém musí přeběhnout školní dvůr bez oblečení. Každý z kamarádů si najde přítelkyni a také Eric se začne bavit s půvabnou blondýnkou Brandy. Přesto ale stále myslí na Tracy, a dokonce jí zavolá. Ona mu však opakuje, že tenhle víkend si může dělat, co chce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (300)

Bauer 

všechny recenze uživatele

To je ale skok!! Docela jsem měl strach se na další díl American Pie podívat ale jsem rád, že jsem to zhlédl. Od American Pie Presents Band Camp je Nahá míle opravdu rozdíl. Větší množství vtipných scén, i když některé byli stejně nechutné. Při úvodní scéně se zabitím babičky jsem se smál nahlas. Navíc ti dva Stiflerové (bratranci) , Erik a Dwight byli velmi sympatičští narozdíl od toho blba Matta z dílu předchozího. A ti jeho prátelé byli taky v pohodě. Na těchto mladých hercích je vidět, že si celé natáčení užili. Samozřejmně nesměl chybět Eugene Levy coby rádce. A protože Beta House má téměř stejné herecké obsazení, tak se na to docela těším, i když počítám se zklamáním! ()

Mikeel 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejvtipnější díl z celé série prciček. Když se někdo jde dívat na takovýhle film, musí brát v potaz, že to je typická americká, teenagerovská komedie, která nemůže být brána vážně. Já jsem se vážně dobře bavil, přišlo mi to vtipné. Jistě, ve své podstatě je to strašně primitivní a ubohé, ale na odreagování je to dobré. ()

Reklama

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Názorná ukázka toho jak pěkne zprznit ucházející díly American Pie. Tenhle název se měl po třetím díle zrušit a nesnažit se založit úspěch jen na tom, že se to tak bude jmenovat a bude v tom za hlavního hrdinu nějakej příbuznej přes pátý koleno Stiflerovo dědovo bratránka soused, kterej bude mít stejný předpoklady k šuk*ní jako původní Stifmeister. Ješte mi schází spolek Beta, ale něco uvnitř mi říká, že to je další z filmů, který pravděpodobně v životě už neuvidím. Počkáme si hold na Reunion prciček. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

No a nejhorší díl je tady, tohle není nijak moc vtipné spíše jen nechutné, vulgární a prostě takové špatné, už od začátku mi bylo jasné kam se tenhle film povede a dopadlo to snad ještě hůř, hlavní "hrdina" je asi nejhorší z celé série, takovýhle nesympatický fracek je k uzoufaní(Stiflerovy ho musely adoptovat:-)). je neuvěřitelné kolik má tahle serie dílů, ale do toho 4 dílu se držela ted už ale jen padá. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Pri prcičkovskej sérii samozrejme netreba očakávať žiadnu hlbokú psychologickú sondu do mysle dospievajúcej americkej mládeže. Jednoducho ide o to, ako čo najskôr a najefektnejšie zasunúť, a s tým som si film pustil. Po prvotnom šoku ma prekvapil celkom normálny úvod s jednou serióznou erotickou scénou, ktorá ale nemohla byť zakončená inak ako šialene. Ďalšie dianie neprináša veľa zaujimavého, klasické klišé a vylomeniny. Celkovo tento diel neuráža fekálnym humorom ani prehnaným množstvom silikónu, a necenzurovaný beh nahých študentiek snáď málokoho urazí. –––– Pozerajte! Bože, to je kôz! Topím sa v mori prsnatiek a gule vláčim po chodníku. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v kanadských městech Toronto a Hamilton. (Sufferer)
  • Michiganská univerzita každý rok pořádá akci „Naked Mile Run“, tedy „Běh Nahé Míle“. Obvykle se koná poslední den jarního semestru. 21. dubna roku 1998 na ní přišel rekordní počet lidí. Místní policie odhaduje počet účastníků na 1 500. (Wade)
  • Když je Stifler (John White) v nemocnici a vypráví klukům o Nahé míli, tak drží v jednotlivých záběrech puding střídavě v levé a pravé ruce. (SONY_)

Reklama

Reklama