Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sú zelené a dostali sa do kontaktu s rádioaktívnym odpadom, ale je s nimi sranda, ako s máloktorými živočíchmi. O kom je reč? No predsa o Ninja Korytnačkách. Máloktorý animák Vás sprevádzal detstvom, ako tento. Už prvé zábery z teaseru hovoria, že pôjde naozaj o veľký projekt, ktorý má pod palcom trikový mág Kevin Munroe. Film je vyrábaný CGI technológiou, ktorá zaručuje naozajstnú kvalitu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (369)

kinej 

všechny recenze uživatele

Vlastně se asi dá říci, že film dopadl dobře. Charekter tohoto komiksu totiž jakékoliv filmové ztvárnění k tomu, aby bylo pojato hlavně jako zábava pro děti. A tak snad nějakou lepší zábavu ani nelze očekávat. Nicméně digitální animace mi přišla ve srovnání s jinými filmy slabá. Horší ja teké namluvení postav, zejména želvy pornášejí své dialogy jakoby bez prožitku. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

60 % - Želví renesance v odpovídajícím vizuálním pojetí slaví úspěch. Skvělé souboje a vtipy jsou přesně ve stylu starých časů s pořádným temnem za pasem. Jen škoda příběhové klišovitosti, do níž želváci upadají každých 15 minut, a skutečně nevydařeného začátku ve stylu: musíme nějak osvětlit, proč tam není Trhač, aby nám ten dav fanoušků neutrhl hlavu. A ten cliffhanger na závěr? No fujky, ale stejně... We are back, dudes. ;) ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Pohoda, s klidem na úrovní druhé Kung Fu Pandy. Želváci se nestydí za svůj teenage původ a dokáží si ze všeho permanentně utahovat, ale stejně tak nezapomínají na to že už jsou dospělejší... a že by jejich film tedy měl fungovat i pro starší 12ti let. A to on bez problémů splňuje. S tak akorát délkou aby se jako lehká jednohubka film nestal nesnesitelným, a s dost zábavně natočenou akcí a "rozhádaně parťáckým" špačkováním aby během toho ani na chvíli nenudil. 7/10 ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

Abych se přiznal, tak opravdu nevím, jak tenhle film ohodnotit. Z počátku jsem si říkal, že se mi to bude líbit ,i když to bude blbost, ale teď jsem přece jen na rozpacích. Želváci byli totiž průvodci celým mým dětstvím a dodnes mají v mém srdci své místo. Ještě dnes si s radostí pustím nějaký ten díl tak skvělého seriálu. Film začíná epickou bitvou alá Pán prstenů, ale pak se rozjezd trochu zpomalí. Filmu rozhodně pomohlo, že se režisér nesnaží o restart série (viz. Bond a Batman), ale naopak se želvy přibližují ke zmíněným filmům tím, že jsou mnohem temnější. Přece jen úvod je trochu prapodivný. Leonardo je v džungli na speciálním výcviku a jeden z nejlepších záporáků ever je vyškrtnut pouhou větičkou, že byl poražen. Animace je skvělá, to samé se dá říci o dynamické hudbě. Jediné co mě trochu zklamalo byl příběh. Želvy jsou sice čtyry, ale vše podstatné se odehrává jen mezi dvěma želvákama. Leonardo a Raphaelo si od začátku vyříkávají své problémy a všichni ostatní jsou odsunuti do pozadí. Jediný ,kdo se z ostatních dokáže trochu prosadit je Mike, který se ovšem dostává do popředí jen kvůli vtipům, které tropí. 1hodina a nějakých 22 minut je prostě málo na vykreslení nepřátelství mezi bratry a na velkolepé bitvy. Závěrečná bitva by měla být bombónek na závěr, ale je překonaná předešlou bitkou a celá tak nějak vyšumí do ztracena. Nakonec ze slavného návratu zklamán nejsem, ale přece jen to mohlo dopadnout lépe. Moje naděje se upírá na druhý díl, který doufám bude a nabídne víc akce. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Pořád to tam je. Želvy hláškují, perou se, Tříska má šmrnc, že by Yoda mohl závidět a audiovizuál je vzhledem k rozpočtu neuvěřitelný. Solidní návrat, u kterého marně vyhlížím dvojku. P.S. Co se týče distributora, propálená šance roku. Možná jsem naivní idealista, ale kdybych se měl postarat o dabing, sehnal bych si legendární sestavu z kresleného seriálu. Kdo tam tom vyrostl, tomu bude z DVD dabingu na zvracení... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • V roce 2003 dostali zelenáči znovu šanci, když je jako producent dostalo do ruky Mirage Studios, tedy vydavatel první komiksové série z roku 1984. (Rodriguez)
  • Japonský herec Mako byl oficiálně oznámen jako dabér Třísky den předtím, než náhle zemřel. V tu dobu byl dabing již kompletně dokončen. Film byl následně věnován Makově památce. (Raztubyl)
  • Ačkoliv se film z převážné části odehrává v New Yorku, za jediný prokazatelně společný bod se skutečným New Yorkem lze označit Brooklynský most. Zbytek města je smyšlený. (Džejkop)

Související novinky

Die Teenage Mutant Ninja Smith

Die Teenage Mutant Ninja Smith

19.01.2007

Dovolím si navázat na svou vůbec první novinku a doplnit informace z ní. Opětovně půjde o nějakou tu drobnou informaci o novém projektu Tarantina a Rodrigueze s názvem Grind House a o Kevina Smithe,… (více)

Reklama

Reklama