Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy je typický americký středoškolák, kterého trápí nejvíc to, že je stále panic. Myslí pouze na sex s kýmkoli, s čímkoli, a hlavně hned. Stejný problém kupodivu řeší i jeho tři nejbližší kamarádi – sympatický sportovec Jarod, třídní šprt a romantik Griff a výstřední milovník gay filmů Nico. Všichni si přísahají, že do konce léta přijdou o panictví. K tomu jim mají pomoci triky, které se naučí od drsné lesby Muffler, o které kolují sexuální legendy. Tato komedie si utahuje nejen z „heterosexuálních“ filmů typu Prci, prci, prcičky, ale i z gay klasik jako jsou Klub zlomených srdcí nebo Queer as Folk. Zároveň film zůstává natolik citlivý, aby pod povrchním tlacháním o sexu objevil příběh o přátelství a ztrátě dětské nevinnosti. (ČSFD)

(více)

Recenze (93)

ElizabethBay 

všechny recenze uživatele

Přesně ten typ filmů, který pomáhá vytvářet homofobní předsudky. Nejen, že je to příšerná napodobenina prciček, která se ani nesnaží přijít s něčím novým, ale navíc je to i řemeslně velmi špatný film. Kdyby to alespoň bylo místy vtipné, ale je to žalostný počin od začátku až do konce. Hvězdičku si zaslouží jen proto, že v celé filmu byly dvě postavy, které nebyly bolestně trapné, přehrávané a mohly klidně potáhnout celý film (Jonathan Chace - Jared a Mitch Morris - Griff), oběma tleskám za to, že ve filmu byly momenty, na které se dalo dívat! ()

vanadium 

všechny recenze uživatele

No to byla zase rozporuplná šílenost, kdy jsem kvůli některým scénám chtěl dát pět hvězdiček, kvůli jiným odpad nejodpadovitější. První případ se týká narážek na jiné filmové počiny s gay tématikou, to bylo geniální (matka hrající na piano - ROFL!!!). Druhý případ se týká humusovitých scén typu glass table nebo vyprazdňování střev, ty byly tak odporné a hnusné, že to člověka totálně znechutilo. AGM je prostě kravina, kterou si člověk nějak víc užije pouze pokud se orientuje v LGBT tématice, gay filmech, má angličtinu na úrovni B2 a výš a je schopný překousnout tuny situací daleko překračujících hranici vkusu. ()

Reklama

RyuzakiSE 

všechny recenze uživatele

Tento film mi doporučila kamarádka po tom, co jsem se zeptala, jestli nezná nějakou dobrou komedii, doporučila mi tuhle. Už od názvu jsem věděla, že to bude něco s gay tématikou. Mám ráda yaoi, tak jsem si řekla, že si ji pustím. Očekávala jsem, že film bude lepší než mé očekávání... bohužel nebyl. Herci se k postavám nehodili, jejich výkon nestál za nic, nemělo to moc extra příběh, konec byl hned na začátku odhadnutelný. Celkově se mi film zdál jako přiteplená nepovedená parodie na Prci prci prcičky. No, je zkrátka vidět, že se film natáčel jen 16 dní. Myslím, že tento film spíše gaye ponižuje. Každopádně pár plusů by se našlo. Například to, že jsem se v nějakých částech docela i pobavila, ale jen v některých. Dávám tedy jednu hvězdu, je to škoda, ale víc hvězdiček si podle mne tento film nezaslouží. ()

Specs 

všechny recenze uživatele

Hlášky: Suzi: - "Vypadá jako Marlboro Man." Buffi: - "Kurva frajer GILWAD, holka." Suzi: - "Co je GILWAD, Buffi?" Buffi: - "G.I.L.W.A.D.: Děda, kterého by jsem nechala, aby mě napájel vínem a hostil, platil za větší implantáty a šukal do nich, dokud by v nich nebylo semeno." Tiki: - "Ale to je příliš mnoho písmen, Buffi. To nedává smysl." Buffi: - "Sem roztleskávačka, Tiki, ne kalkulačka." & Beau: - "Jsem Beau." Jarod: - "Nazdar. Jarod." Beau: - "Nadhazuješ nebo chytáš?" Jarod: - "Nadhazuju. A co ty?" Beau: - "Nadhazovač v ulicích, zadák v peřinách." Jarod: - "Jaká je šance, že bychom si někdy něco zahráli?" Beau: - "Jaká je šance, že odpálíš tenhle míček až za plot?" & pan Puckov: - "Rodzilla miluje belgickou čokoládu..." ()

Popluh odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem tolerantní a proti homosexuálům rozhodně nic nemám, ale tenhle film je prostě peklo, které se nemůže líbit snad ani jim samotným. Prostě taková gay verze Prciček, která rozhodně není vtipná a obsahuje řadu zbytečných a nechutných momentů. Tohle by prostě udělalo i z Eltona během půl hodiny heterosexuála. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama