Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Drsňák pan Smith žije v podezřelém kutlochu, nosí obnošené oblečení, kamarádí se s prostitutkami a umí neobyčejně dobře střílet. Původně chtěl mít jenom trochu klidu a být sám, jenže pak se stal svědkem situace, kdy před jeho očima zabijáci pronásledují těhotnou ženu. Smith uprostřed přestřelky pomůže přivést dítě na svět, ale život matky nezachrání. Zjišťuje, že o život novorozeně usiluje záhadný pan Herz. Smith se dá dohromady s prostitutkou Donou. Oba pak s nemluvnětem utíkají před houfem zabijáků a snaží se zjistit, proč chtějí všichni získat to dítě. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (922)

Matty 

všechny recenze uživatele

„FUK U TOO“ Clive Owen chroupá mrkev, ochraňuje kojence v papírové tašce, souloží s Monicou Bellucci a v průběhu toho střílí po tuctech pohůnky Paula Giamattiho, jejichž finální počet se blíží kulaté stovečce. Pan Smith představuje typ hrdiny, kterému je vše ukradené a chce jenom kousek vlastního soukromí, pročež je ochoten „po shrekovsku“ podstoupit libovolně dlouhou a namáhavou cestu. Kdesi hluboko v nitru přesto má kousek dobrého, nezkaženého srdce, jak dokazuje jeho „taťkovský“ vztah k bezejmennému novorozenci a láska, s jakou pro jeho dobro obětuje vlastní fusekli. O jeho minulosti se (jak začíná být u současných hollywoodských akcí zvykem) nedovíme nic. Budoucnost v ideálním případě a své samotářské povaze navzdory, stráví po boku prostitutky s, ehm, mateřským cítěním (o tomhle fetiši jsem slyšel prvně). Prostřílí-li se ovšem přes zástupy tuctových padouchů, množících se jako newyorské krysy, až k tomu největšímu bastardovi s největším počtem životů. Kulka v břiše, kudla v hlavě, mrkev v oku, skoky a pády z dvaceti metrů, rotace po silnici v sešrotovaném autě – nic nemusí být nemožné, nic nemusí dávat smysl. Hlavně ať je to cool, přehnané a zábavné. Po pravdě, člověk nemusí umět napočítat do sta, aby zpatlal něco podobného. Stačilo pár ujetých nápadů, které každému utkví v paměti, chaotický, jen výjimečně účel plnící střih a trio prvoligových hereckých hvězd. Na charisma Clivea, zpupnost Paula a sex-appeal Monicy je sázeno nejvíce. A scénář? Proboha, k čemu? (I když minimálně nějakou speciální MTV cenu za nejvtipnější využití slova "shit" bych tvůrcům udělil). Neustále je omíláno totéž schéma (ty se schováš, mi tě najdem, ty nás zabiješ), postavy jednají bezmyšlenkovitě a jejich jedinou motivací je pobavit diváka. Pobavit diváka – co víc byste chtěli? 80% ()

Renton odpad!

všechny recenze uživatele

Scénář: Michael Davis .. Nenávidím ty debily s koňským ohonem. Nevypadají s tím ani cool, ani sexy… No tak tohle snad ne! Když někdo neumí, je to špatné. A břídil Michael Davis zaručeně neumí. Říct, že je Shoot 'Em Up jen špatný je však zkrátka málo. Je to koncentrát ubohosti! Má neskutečně debilní scénář, který vedle jednoho listu tupého schématického děje, jenž variuje jednu a tutéž situaci jen v jiných lokacích, obsahuje ještě zhruba dva listy popsané několika rádobycool hláškami a smrtelně nudným zacuckovaným závěrem. To je asi tak všechno. Zmatené režijní podání, místy horší než scénář, pak sází na ještě více rádobycool výjevy, jenže „míra“ je jaksi slovo neznámé a tak se dočkáme totálně přestřelených ba debilních situací a přestřelek (osmdesáti procentní Crank se vedle tohoto paskvilu stává skutečným veledílem) ještě v nepovedeném sestřihu. Hodina dvacet, což je délka děje, se zdá už po úvodu nekonečná: Owen sežere mrkev, odstřelí pár blbečků a odrodí si další dítě (v té době jsem se poprvé podíval na čas a zhrozil se, že běží teprve čtvrtá minuta, kdy titulní název filmu zmizel teprve před pár vteřinami, OMG!). Clive Owen je ovšem ještě tím nejlepším na celém filmu (že je mrkev zdravá už vím dávno;-)), italštinu cedící Monica Bellucci nic nepředvede a Paul Giamatti mi je milejší v typově jiných rolích. Průser Shoot 'Em Up je tak můj horký aspirant na nechvalné ocenění Největší hovadina roku! ____ Fuj, jdu se odreagovat a DVD s LOTR v SEE bude doufám dostačující lék. ____ A byl, wtz!! ;-) _____ NEJVĚTŠÍ HOVADINA ROKU ()

Reklama

kinej 

všechny recenze uživatele

Shoot ´Em Up byl asi zmaýšlen jako vtipý hodně kační film. Bohužel nejsem na stejné vlně jako režisér Davis a tak mi půvaby tohoto filmu unikají. Hlášky totiž tak úplně nefungují, což má i negativní dopad na kační pasáže, jež se nedaří odlehčit natolik, abych je mohl brát s rezervou. Ve výsledku se mi to jeví jako dobře obsazená silně předimenzovaná akční slátatnina. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Krásně bizarní, a patřčně střelená akční hříčka, která by klidně mohla být o pár desítek minut delší. Vůbec nevadí, že obsahuje několik logických trhlinek a spoustu zcela nesmyslných a / nebo nereálných momentů, jako celek je to maximálně nadupaný a zábavný (a vtipný) akční guláš. Body navíc za tu jednu vyloženě tripózní akční pasáž (která je o to lepší, o co mizernější jsou v ní triky). Owen je drsnej, Giamatti patřičně ujetej, Bellucci nic moc, jako celek prostě úlet... ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Akčňák, u kterého je vidět, že se tvůrci náramně bavili. Monica Bellucci je vážně sexy, a když se k tomu přidá drsňák Clive Owen a jeho akční mrkvičky, tak vzniká akční zábava u které je nejlepší vypnout mozkové závity a nechávat se unášet zběsilou jízdou. Příjemná podívaná a tak hodnotím 4 hvězdičky... ()

Galerie (56)

Zajímavosti (23)

  • Clive Owen si ve filmu vyzkoušel 18 zbraní a na akční scény bylo použito 15 galonů falešné krve. (venus)
  • Kvôli scéne s lámaním prstov museli trikári vyrobiť vernú silikónovú repliku Owenovej ruky. (genetique)
  • Během seskoku padákem jsou během střelby ruce hlavního hrdiny střídavě s rukavicemi a bez rukavic. (Jizni Tlapa)

Reklama

Reklama