Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Drsňák pan Smith žije v podezřelém kutlochu, nosí obnošené oblečení, kamarádí se s prostitutkami a umí neobyčejně dobře střílet. Původně chtěl mít jenom trochu klidu a být sám, jenže pak se stal svědkem situace, kdy před jeho očima zabijáci pronásledují těhotnou ženu. Smith uprostřed přestřelky pomůže přivést dítě na svět, ale život matky nezachrání. Zjišťuje, že o život novorozeně usiluje záhadný pan Herz. Smith se dá dohromady s prostitutkou Donou. Oba pak s nemluvnětem utíkají před houfem zabijáků a snaží se zjistit, proč chtějí všichni získat to dítě. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (922)

novoten 

všechny recenze uživatele

Nabijte bouchačky, zakousněte se do mrkví, rozepněte poklopce a rozjeďte to se Smithem. Jenom si dejte pozor ještě na jeden důležitý úkol. Vypněte mozek. Je to otravné, otřepané a mnou téměř nenáviděné spojení, ale tady to jinak nejde. Tak brutálně krkolomnou zápletku jsem totiž asi ještě v akčňáku nenašel. To takový Crank byl přestřelený, lehce ulítlý a tím pádem neskonale příjemný. Shoot 'Em Up je šílené. Většinou sice i zábavné, ale občas bohužel téměř nesnesitelné. Může za to trochu nudná Giamattiho nesmrtelnost, Cliveova nedotknutelnost a hlavně prsící se Monica, která každou svojí mimózní hláškou jenom nutí zarývat nehty do opěradla a modlit se za další mrkev. Když se totiž Owen zle zadívá a začne řádit s libovolnou zbraní, je na co se dívat. Jenom to chtělo nějakou propletenou, důkladnou finální scénu. Takhle si sice budu rád povídat o nějakém tom povedeném záblesku nebo adrenalin zvedající vykecávačce padouch versus hrdina, ale moc dlouho ve mně nic z toho nezůstane. Přestože musím uznat, že čekat právě tady od filmu hodně byla jen a pouze moje chyba. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

JSEŠ MRTVÁ DĚVKO by nikdo neměl říkat před drsným C.Owenem, zvlášť když jí mrkev. Ten totiž nesnáší 40ti letý kretény co nosí copánky, má porodní rychlokurz a je NEJNAŠTVANĚJŠÍ MUŽ NA SVĚTĚ….. PŘÍBĚH:****je jen jakousi zástěrkou pro tuny nábojů, spoustu zbraní a mrkve! Samozřejmě že funguje, stejně jako třeba u Ramba. Není to ovšem žádná bezduchá vyvražďovačka typu Semi eso. Tady je jasný od druhý minuty, že to bude zábava. Možná trochu úchylná, ale kdo je dneska normální. Nevzpomínám si, kdy jsem se naposledy tolik bavil!!!/ HUMOR:*****neskutečný ,,hlody“ mají základ v obyčejných situacích, ze kterých se stávají absurdní, plné černého humoru. Suchý hlášky a neskutečný věci, které nemůžu popsat, aby jste se měli nač těšit./ AKCE:*****připomnělo mi to podobnou akční jízdu – Kurýra. Ustřelit nohy stolu, aby se po něm dalo vyběhnout, přestřelky v zajímavých lokacích a vtipných situacích, střílí se i u porodu. Opravdu! Stále a pořád nové věci. A že pan Smith neumírá? To je přece dobře! Ke všemu hraje dost dobrá muzika (Nirvana, Motorhead, AC/DC….), co víc si přát?/ NAPĚTÍ:***ano, i když se jedná o banality – nijak se nepřeceňuje. Podobný asi jako když Vás chytne videohra…. P.S.: Jak myslíte, že se zde oddělí pupeční šňůra?... Ano! ()

Reklama

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrá akčná komédia. Má pomerne dobrý príbeh o drsnom mužovi s tajomnou minulosťou, ktorý sa náhodou zapletie do pokusu zabijakov o vraždu tehotnej ženy, čo sa im aj podarí, ale dieťa prežije. A tak sa spojí so svojou známou, prostitútkou a spolu ho chcú ochrániť za každú cenu, ale stoja proti veľkému množstvu nepriateľov, keďže nešlo len o akciu niekoľkých gangsterov, ako to na prvý pohľad vyzerá, ale siaha to až na najvyššie miesta. So spracovaním som spokojný, síce sa tu nájde pár situácií, ktoré ma až tak moc nebavili a o celkový príbeh tu zase ani až tak moc nejde, ale s tým nemám väčší problém, hlavne, že je to takmer celý čas nadmieru zábavná a nápaditá akčná jazda so zaujímavým hlavným hrdinom a množstvom výborných scén. Akcie je tu plno a v rámci svojej kategórie je výborná. Tvoria ju prakticky iba prestrelky, ktoré sú originálne, kvôli svojej extrémnosti aj mimoriadne zábavné, majú plno výborných nápadov a vynikajú mimoriadnym množstvom zabitých. Tu sa aj ťažko vyberá to najlepšie, prepadnutie hlavnej postavy v byte, automobilová naháňačka s perfektným ukončením, prestrelka behom zoskoku z lietadla, ale aj všetky ostatné, každá akcia dosiahuje vysokú úroveň zábavnosti. Herecké obsadenie je na tom dobre, výborný Clive Owen v hlavnej úlohe, ktorý tu sadol skvelo, ale aj jeho postava je zaujímavo podaná, jeho zásadovosť alebo obľuba mrkiev to celé skvelo osviežia, zvyšné postavy sa mu už nemôžu priblížiť, ale nesklamal ma ani hlavný záporák Paul Giamatti, len mi moc nesadla Monica Belluci, práve scény, v ktorých bola najdôležitejšia boli tie jediné, ktoré ma nebavili. Réžia a technická stránka sú bez väčších problémov, síce tie niektoré efekty boli slabšie, ale na zábavnosti to nič neuberá. Určite si radšej pozriem nejaký vážnejšie podaný akčný film, ale medzi tými, ktoré sú zámerne hnané až do extrému patrí medzi tie najlepšie, vidno, že bol natočený hlavne kvôli nápaditým prestrelkám a to sa aj podarilo. Objektívna kvalita filmu- 68%, film sa páči mne na 75%. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Našťastie rovnako zábavné, ako blbé. Z Wooovho Hard Boiled ťažiaca non-stop akčná zábava pre nekritických fanúšikov akcie osemdesiatych rokov a klasických rockových šlágrov. Mňa potešil skôr Paul Oakenfold v scéne s autami a batolaťom na ceste. Je zaujímavé sledovať, v nakoľko odlišnom filme si Clive Owen zopakováva rovnakú postavu, akú mal v Potomkoch ľudí - pričom mu sedí rovnako dobre. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Utrhnuta over-the-edge zabava, ktora svoje maximum zdima na trailerovej ploche, ovsem na celovecernej stopazi je citit "unavu materialom", resp. koncept premrstenosti ad-absurdum sposobuje az prilisnu odtazitost od diania na platne. Zatial co v Crank mi tento styl nepirisel prepaleny za unosnu hranicu a i vdaka Stahamovi velmi vyhovoval, pri Shoot ´em up sterilna rezia / strih, kde akcne sekvencie svoje kvazi grady ziskavaju skor hudbou ako vizualom a suchy humor, frciaci po kvalitativnej drahe sinusoidy, prinasa sice slusne dekadentnu zabavu, ktora ovsem zacne vyprchavat skor ako sa rozbehnu podarene zaverecne titulky. [Kontrolna projekcia] ()

Galerie (56)

Zajímavosti (23)

  • Dvojčatá, ktoré vo filme hrajú malého Olivera, boli obsadené už pred svojim narodením. Režisérovi sa páčila ich nastávajúca matka. (genetique)
  • Počas prepadnutia bistra na konci filmu, keď sa hlavní hrdinovia bozkávajú, na nich začne pozerať tučný chlapík v okuliaroch, ktorý sŕka z prázdneho pohára. Pri lúpeži a následnej streľbe zasiahnu však plný pohár, ktorý daného chlapíka aj ostrieka. (executive)
  • Ve scéně na začátku filmu si Smith (Clive Owen) vezme od ženy zbraň Walter PPK a o chvilku déle si jí přebijí, přestože neměl žádný zásobník. (dc125)

Reklama

Reklama