Reklama

Reklama

Studio 60

(seriál)
  • USA Studio 60 on the Sunset Strip
USA, (2006–2007), 15 h 54 min (Minutáž: 37–60 min)

Tvůrci:

Aaron Sorkin

Hrají:

Matthew Perry, Amanda Peet, Bradley Whitford, Steven Weber, D.L. Hughley, Sarah Paulson, Donna Murphy, Nate Torrence, Merritt Wever, Columbus Short (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Seriál s fenomenálním obsazením přináší na obrazovku strhující drama, odehrávající se v zákulisí oblíbené noční komediální show Studio 60 on the Sunset Trip.
Když tvrdě kritizovaný výkonný producent dlouholeté noční show, uvádějící komediální skeče, přeruší živé vysílání a využije té chvíle, aby s hořkostí řekl, co si doopravdy myslí, lidi z branže, média i diváci jsou zmateni... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (106)

Carlossss 

všechny recenze uživatele

Dělat zábavu není žádná prdel... to je jasné každému, kdo Studio 60 on the Sunset Strip viděl. Do jaké míry se seriál shoduje se skutečností vážně netuším, ale myslím, že takhle nějak by to klidně mohlo probíhat. Začátek série je rozhodující... buď vás totálně nadchne a vy se budete třepat na další díl nebo se prostě nechytáte a můžete jít k šípku. Já byl velmi mile překvapen zdrcujícím nástupem všech účinkujícíh, ale bohužel toto tempo nevydrželo ani do třetího dílu. A konec série jsem dojel jenom setrvačností, abych se vůbec dozvěděl, jak to dopadlo... a kdo ten konec viděl, tak ví, že pokračování prostě vzniknout nemohlo. Průser, větší průser, totální průser... *čáry-máry*... všechno zázračně vyřešeno, můžeme zhasnout světlo a divit se, v jakém to pohádkovém světě vlastně žijeme... Verdikt? Pro mě slabší čtyři hvězdičky... za Matta Perryho a ostatní sympatické herce, kteří zde účinkují. ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Naprostá genialita se skvělou atmosférou a dějem zasazeným do prostředí, které mne opravdu hodně zajímá. Herci jsou výteční (Perry se našel, žádna role od Chandlera mu neseděla víc, Peetová je naprosto špičkově ostrou šéfkou, Whitford je sympaťák a vše tmelí), scénáře skvělé co se týká intimnějších rozhovorů a zároveň jde úžasně do hloubky tématu - tvorby televizní show. Jediné co se tomuto seriálu z poslední doby kvalitou podobá je Californication a nejblíže vyprávěcím stylem od stejných tvůrců - Západní křídlo - těžko by se dalo očekávat, že vydají hloupý seriál. Matt a Danny jsou opravdu výjimečná dvojka a člověk si je prostě zamiluje. Ke konci už bylo vše lehce přitažené za vlasy (noc, kdy se schumelí příliš neuvěřitelných událostí) , ale Sorkin mne umí chytit za srdce takovými klišé, nebo absurdním rozhovorem, že nemohu říct nic zlého, kromě toho, že JE NEUVĚŘITELNÁ ŠKODA, ŽE DALŠÍ SEZÓNA NEBUDE. ()

Reklama

Sonnik 

všechny recenze uživatele

Comedy isn't all funny business. Nikdo to nezná. A když to někdo ze známých zná, tak se mu to nelíbí. Jakožto fanoušek Perryho jsem tomu dal šanci a hned po prvním díle sem se už nepustil. Takhle se asi dělá televize v Americe. Perry ownuje a hláškuje, Whitford je sympaťák, Amanda je taky příjemná, Tom se Simonem jsou přátelé doslova až za hrob a Jack je klasický šéf, kterého všichni serou. Díly s Johnem Goodmanem a chytaním hada ve studiu jsou nej. "Look, I hate Los Angeles just like everybody else, but I have to work here because in any other part of the country I'm unemployable." S01 - 100% ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Něco neuvěřitelného. Mimořádně propracovaný seriál, který se zdaleka netýká jen každotýdenní dřiny s vysíláním show, psaní skečů či strach o ratingy. První díly tak sice vypadají, postupně se však děj zavrtává hlouběji do všech postav, do vztahů mezi nimi a jejich vývojem ( vztah Harriet a Matta by mohl klidně stačit na samostatný seriál). Zároveň herci byli byli naprosto úžasní, hráli naprosto uvěřitelně a realisticky, jako kdyby se člověk díval na jejich vlastní život. Seriál se opírá o pár známějších herců a jinak o většinou herce neznámé, to jim však nijak neubírá na kvalitě. I celý seriál je naprosto realistický a člověk se s postavami i dějem velice rychle sžije. Seriál se sice nevyhne dvou či třem slabším dílům, kvůli kterým jsem byl na vážkách zda neudělit o hvězdičku míň, avšak něco uvnitř mi to prostě nedovoluje. Ty kvality se prostě nedají popřít a finále vygradované v posledních čtyřech epizodách jsem hltal každou vteřinou. (!!!Nebezpečí spoileru!!!) Snad nikdy jsem si tolik neoddychl když se Jordan z toho v posledním díle dostala a žádná scéna mi snad nevyloudila na tváři tak upřímný a přející úsměv, když se bratr Toma Jetera dostal ze zajetí. (!!!Konec nebezpečení spoileru!!!) Na jednu stranu mě mrzí, že seriál skončil po první sérii, na stranu druhou by další sérii jen ztěží mohla překonat tu první. ()

shyster 

všechny recenze uživatele

Překvapuje mě, že i když jde o drama, tak je skoupé na jakékoliv dramatické scény. Vše končí až moc happyendovsky a první půlka 1.serie je velmi nezáživná. V záplavě nových seriálu jen mírný nadprůměr. Nepřesvědčili mě ani "opravdový" pohled do továrny na sny (jde spíš o nejrůžovější sen všech tvůrců) a ani "smrtící" dialogy (spíš jde jen o bezvýznamné tlachání). ()

Galerie (86)

Zajímavosti (13)

  • Právní firma Gage Whitney Pace, jež zaměstnává postavu Mary Tate (Kari Matchett), byla také firmou, která zaměstnávala postavu Sama Seaborna (Rob Lowe) v seriálu Západní křídlo, předtím, než se připojil k Bartlettově administrativě. (Caszidy)
  • V 19. díle má v osmé minutě má Matt (Matthew Perry) během rozhovoru ve dveřích šatny motýlek nejprve zavázaný, pak rozvázaný a po skončení rozhovoru opět zavázaný. (anezzik)

Související novinky

Zemřel herec Matthew Perry

Zemřel herec Matthew Perry

29.10.2023

Americký server TMZ přišel v noci s mimořádně tragickou zprávou – americký herec Matthew Perry byl nalezen ve svém domě mrtvý. 54letá hvězda Přátel, Studia 60 nebo Můj soused zabiják se zřejmě… (více)

Reklama

Reklama