Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní reality show, ve které několik dvojic závodí po světě. Otevírají obálky s úkoly a nejlepší, nejrychlejší tým vyhraje 1 000 000 $. (maroon93)

Recenze (176)

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Není nad to se dostat někam díky reality show, kam by se jinak sám člověk pravděpodobně nikdy nepodíval. Celkem zábavná podívaná. 75% EDIT 29.4.2014: Tak nakonec přidávám i tu poslední hvězdičku. Tahle reality-show mě neskutečně chytla a budu nucen se podívat i na starší sezóny. Zajímavý je jak výběr lokací (rozuměj zemí světa), tak i soutěžící jsou sympatičtí. Po dnešku jsem si zvlášť oblíbil jednoho 68letého pána se synem. Ten 68letý pán se na svůj věk dnes pořádně naběhal a nadřel a téměř už vypadal na infarkt, ale zvládl to nakonec a ještě trumfnul všechny ostatní mnohem mladší soutěžící. Budu mu držet palce, aby nevypadl. :) Navíc má zajímavé názory a celkově působí hodně sympaticky. Líbí se mi i rozmanitost jednotlivých úkolů, taktéž i celkový systém, jakým je soutěž provedena. Američani mají opravdu velké štěstí, že mají takovéhle možnosti. Sám bych se hned přihlásil, to by bylo něco pro mě. 100% ()

lili6 

všechny recenze uživatele

Výborný pořad, dokud jsem se dívala na Kdo přežije, nemyslela jsem si, že by mě nějaký jiný pořad mohl tak zaujmout. Prvotní názor na amazing race byl spíše negativní, jelikož bych řekla, že byl i ovlivněn mým vnitřním rozpoložením z toho, že na Kdo přežije končí "na úkor" nějakého jiného pořadu. Ovšem Amazing race mě nakonec úplně pohltil. Samotnému diváku nenabízí pouze zábavu a napětí, ale i určitý koncept poznání nových míst a lidské mentality v jiných státech. Momentálně jsem dokoukala 9. řadu, do této doby mi neunikl ani jeden díl, ovšem v poslední době dochází k opakování určitých úkolů a zemí, kde jsou úkoly prováděny. Navrhovala bych tak nějaké určité oživení, jakým byla např řada s rodinami. Jinak opravdu supr pořad! ()

Reklama

karinakari 

všechny recenze uživatele

Amazing Race se rozhoně řadí mezi nejlepší reality show, které kdy byly odvysílány. Nejenom že je show neskutečným způsobem dech beroucí a nervy drásající, ale i se díky ní můžete podívat do různých koutů světa a vidět tamější kulturu. Občas jede Amazing Race takovým tempem až se mi z něj točí hlava (rychle rezervovat a koupit letenky, jet na letiště, odletět do nového města, soutěž..). Doporučuji koukat na Amazing Race s někým dalším. Ne jednou jsem byla svědkem hádky typu: „Jéé, ten je tak hodnej, že jí nevynadal za to, že nechala mapu na benzínce.“ „No já bych jí zabil!“. A máte zaděláno na oheň na střeše. Dokonalost pořadu spočívá v tom, že celou soutěž může vyhrát i pár, který se vždy pohyboval na předposledních místech jednotlivých etap. Dvojice, které na sebe řvou všemi možnými nadávkami a na konci etapy se objímají a vyznávají lásku, patří k těm nejlepším. Byla jsem strašně zvědavá na 15. řadu, kde byla jednou ze zastávek Praha a ČR opět nezklamala - zácpa na Evropský a „skvělá“ domluva angličtinou. I v největších prdelích světa se soutěžící domluvili stokrát líp. Úkoly typu najdi jehlu v kupce sena (a to fakt doslova) trvají klidně i 20 hodin a přesně ty dělají Amazing Race něčím neuvěřitelným. Už se mi několikrát zdálo, že se závodu účastním, ale upřímně ani za mák bych to nedala. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Skoda, ze Americania maju take otvorene moznosti. V tomto jedinom im snad zavidim, ze maju niektore vyborne RS, ktore sa oplati nie len sledovat, ale i zazit. Skoda preskoda, hned by som sa balila :D Nevadi, este ze mam moznost to aspon sledovat :) Niektore ulohy su naozaj mazec, vobec sa nedivim, ze podaktore princeznicky tam chytaju zachvaty zurivosti, pripadne sa pohadaju s partnermi a v tom lepsom pripade sa len vyplacu :) Najoblubenejsia dvojica: Uchenna & Joyce... Podotkam, ze Joyce si dala ostrihat dohola svoje nadherne vlasy len preto, aby vyhrali Fast Forward. Uzasne :) Nejneoblubenjsia dvojica: Lorna & Mirna; Najambicioznejsia dvojica: Rob & Amber :) ()

juta 

všechny recenze uživatele

Amazing race je další alternativa k Survivoru, ale Survivor nepřekoná. Bohužel co tento závod nejvíc shazuje jsou někteří soutěžící, kde mě unavovalo jejich neustálé stěžování, nadávání a sesypávání. Vítězům první série jsem fandil už od začátku, takže s vítězi jsem spokojen. Nejotravnější pár byl tým Kvído, kteří měli neskutečné štěstí po celou dobu, snažili se držet v soutěži zuby nehty i přes podrazy vůči dalším týmům. Dělalo se mi z nich špatně. Jinak týmy co doběhli do cíle jako druzí a čtvrtí byli taky fajn, takže v závěru soutěže to byla docela dobrá podívaná. ()

Galerie (683)

Zajímavosti (82)

  • Tian an Jaree dokázali jako druhý a poslední tým přejít do dalšího závodu i přesto, že skončili na 11. místě. (KucC)
  • Čtvrtá sezona se celá odehrála jen ve dvou zemích, a to v Nizozemsku a Jižní Korei. (KucC)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno