Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh začíná tím, že se obyčejný chlapík, který zoufale hledá práci, začne chovat jako násilník, když se dá dohromady s vůdcem kultu, strýčkem Davem. Jejich prvním skutkem je vloupání do zábavního parku, ale zjišťují, že totéž plánuje i Taliban. Nastává chaos a Postal Dude se teď musí postavit nejen teroristům, ale také významným politickým osobnostem. (Filmbox)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (258)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak a Uwe je tu zase. Tentokrát nám chtěl předvést kontroverzní, politicky nekorektní a vtipnou komedii. No a zase se mu to nepovedlo. Je sice fakt, že dva tři nápady se tu překvapivě i našly, ale i ty Uwe zazdil v nějaké trapnosti co přišla potom. A co na tom, že si chtěl udělat tvůrce srandu i sám ze sebe, když to nakonec působí spíš opačným účinkem. Je to prostě demetní, příběh nemá logiku, všechny ty rádoby přemrštěné scény jsou trapné a já být příbuzný některé z obětí 11. září, tak ho snad zabiju. Prostě další shit, tentokrát s malým probleskem průměrnosti, ale pořád shit. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Další Uweho sračka, ovšem tentokrát je svým (a dosti úchylným) způsobem zábavná - pokud dokážete zapomenout, že se v tomhle veledíle střílí dětičky, kočárek s miminem je rozmašírovaný na kaši dodávkou, co se ani nesnaží přibrzdit a bílá kočka je tu použita jako tlumič pro pistoli. Na straně druhé si střílí z náboženských fanatiků, George Bushe a taky se tu střílí do Uweho, načež do rozkroku zasažený režisér pronese památnou větu "Ich hasse videogames." Co byste taky chtěli za film zaplacený z nacistického zlata, že? Dialogy tentokrát netrhaly mé vzácné uši, protože jsem to viděl v němčině se španělskými titulky a přes to odposlouchané slovenské titulky, které pokrývají tak třetinu dialogů. BTW, tohle je asi zatím finančně nejméně úspěšný film našeho milého Vola... Asi nebudu mít chuť vidět to znovu, ale kdybych to náhodou viděl v angličtině, tak asi dám mnohem nižší hodnocení. ()

Reklama

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Epicky parodizující sračka. Scéna s ustřelením režisérových kulí z mého pohledu patří mezi ty nejvtipnější momenty žánru, neboť krásně evokuje Bollův smysl pro zesměšnění i sebe sama a jeho názor na blockbustery Michael Bay, největšího egocentrika v akčních velkofilmech západní kinematografie. Kočka s pistolí v zadku budiž krásným odkazem na předlohu. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Som fanúšikom videohry, i keď je dosť prehnane agresívna. Hrával som ju ale veľmi rád, lebo bola originálna a vtipná a na tú dobu bola vážne jedinečná. Toto dielko sa ale veľmi nepodarilo, bodaj by sa aj, keď sa úlohy režírovať zhostil Uwe Boll. Uznávam, že pár postavičiek sa podobá na tých z videohry ale príbeh je príííšerný a nudný a nemá hlavu ani pätu. Trocha pochválim slovenský dabing, Usáma je vďaka nemu nezabudnuteľný a tiež scénka, keď si Bush volá s Usámom a nazve ho starým kujebákom, ale to je tak všetko. Dve hviezdy dávam za to, že som fanúšikom hry a že bol aspoň pokus sfilmovať úspešne túto gamesku. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Bollův doposud asi nejlepší a nejzábavnější film (z těch, co jsem viděl, stále mi chybí jeho novější kousky, jako Tunnelrats, Rampage, nebo Blubberella)... Oproti předchozím filmům zde hraje důležitou roli jeden zásadní fakt, totiž že Boll k adaptované látce evidentně má vztah a přistoupil k ní s čímsi, čemu se s přimhouřenýma očima dá říkat "úcta". Pravda, pojem je to značně relativní, mluvíme-li o filmu, kde se střílí do dětí, rozjíždí se kočárky a popravují se zmatené čínské babičky za volantem. Všechna ta zběsilost, nahodilost, absurdita a brutalita ale k fenoménu Postal patří a je příjemné vidět Bolla, který si utahuje sám ze sebe a ještě zvládá kupit odkazy, které fanoušky hry prostě musí potěšit. Mimoto se mu daří pointovat gagy a kupodivu i předvádět řemeslně slušné sekvence, které představují v kontextu dosavadní Bollovy tvorby vysoký nadstandard. Bavil jsem se mimořádně. Zack Ward jako Postal Dude sedne jako prdel na hrnec. Uwe Boll je možná bezvěrec, ale natočil velmi zábavný film! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (12)

  • Snímek byl inspirován stejnojmennou počítačovou hrou. (AngelusCZ)
  • Film se natáčel ve Vancouveru a v Surrey v Britské Kolumbii. (rafix)

Reklama

Reklama