Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Fong (Jackie Chan) je hazardní hráč. Na celém světě existuje pouze jediná představa, která ho dokáže vyděsit víc než jeho dotěrní věřitelé: dostat na starost plačící nemluvně! (oficiální text distributora)

Recenze (92)

Shit 

všechny recenze uživatele

Parádní akčněkomediální oddychovka, která prostě naprosto jednoduše splní to co se od ní očekává a to nenásilně a hlavně výborně zabavit. Jackie Chan je tady opět tradičně skvělej, choreografie soubojů parádní a celková svižnost příběhu je na 134 minut až zarážející, škoda že se to v závěru zvrhne až na moc velkou blbinu, i když stále se skvělou akcí a že příběh je takovej dost tuctovej, ale ono to v konečným účtování na zábavnost nemá stejně vůbec žádnej vliv a o to jde ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Námet s malým chlapcom mal veľký potenciál, lenže autorom sa to veľmi nepodarilo. Zbytočne rozťahané, nudné a hlavne minimálne zábavne. Takisto je vo filme kopa nezaujímavých akčných scén. A ten rozprávkový happy end len skazil celkový dojem z filmu. Pre mňa by to bol len ďalší podpriemerný film z ázijskej kinematografie, ale jednu hviezdičku pridávam za výborne herecké obsadenie. Najmä za dvojku Chan a Koo, ktorá robila tento film znesiteľnejším. Takisto veľké plus za zvukovú stránku s krásnym ústredným songom, ktorá bol v tomto filme dosť výrazná. ()

Reklama

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku som sa bál, že Jackie je na tom už tak zle (ako aj mnohí ďalší akční hrdinovia kedysi), že musí natáčať rodinné komédie s malými deťmi. Preto ma pri pozeraní filmu príjemne prekvapila dávka akcie, ktorá obsahuje (takmer) tak dobré a vtipné choreografie ako za starých Jackieovských čias. Väčšina vtipu takisto nie je založená len na roztomilosti decka (aj keď nepopieram že istá časť áno), skôr som sa bál, že ho pri tých všetkých naháňačkách zamordujú. Okrem akčných a humorných scén však scenár omieľa veci stokrát videné, scény ako také sú zvláštne zostrihané (niekedy sa zdá, akoby medzi dvoma jedna chýbala, inokedy sa jedna zdá krátka, iná dlhá,...) a tak mi z toho nakoniec vyšiel "iba" priemer. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Zda sa, ze Jackie Chan ako herec-bojovnik-komik pozna recept na fajnu komediu, kde sa da poriadne narehotat. Kym taky Vin Diesel vo filme Cumlikator /ci jak sa to presne volalo ...../ sa snazil len pretrpiet 90 - 100 minut filmu, Chan si to na rozdiel od svojho hereckeho kolegu evidentne uziva aj s mrnatami. A popritom nezabuda na to, ze je to predsa komedia, tak treba divaka obcas pobavit. A ked si na rezisersku stolicku sadol taky Benny Chan, tak je o fajnu komediu hned postarane. 69 % ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele

Jackieho mám rád, přesto, nebo spíše právě proto, jsem se tomuto filmu kvůli názvu a plakátu dlouho vyhýbal. Ale bohužel jsem se jej nakonec přece jen rozhodl zhlédnout. První hodina v podstatě odpad s legrací typu dítě se nám pokakalo či dítě Jackiemu ohryzává bradavku. Na chvíli se to zlepší díky celkem zábavné pasáži, kdy se v jednom bytě sejde spousta lidí, a následné autohoničce. Pak je to ale zase o ničem, tedy až na závěrečnou akční pasáž (dobrá práce s hudebními nástroji). ()

Galerie (26)

Zajímavosti (10)

  • Film měl pracovní název Projekt BB. (Terva)
  • Podle Bennyho Chana bylo natáčení jeden z nejhorších zážitků jeho kariéry. Dítě totiž během natáčení neustále křičelo, usínalo a během jeho pobytu na place museli být všichni filmaři potichu a dorozumívat se jen posunky. Kvůli těmto problémům se produkce filmu protáhla a překročila stanovený rozpočet. (Raztubyl)
  • Když běží na konci filmu u titulků nepovedené scény, v pozadí můžete slyšet písničku, kterou pro tento film nazpíval Jackie Chan. (HappySmile)

Reklama

Reklama