Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Arthur leští stoly v čínské restauraci, hraje na trombon ve školní kapele a pokukuje po chytré, veselé a nekonvenční Lile, které očividně není lhostejný. V okamžiku, kdy Arthur zkouší první nesmělé kroky romantického vztahu, se všechny dlouhodobé vztahy dospělých v jeho okolí rozpadají na kusy a vtahují ho do víru, který změní jeho život navždy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se to jeví jak klasické vztahové drama, kde alfasamička má kolem sebe debilního ex a debilního současnýho, pak má malé dítě s debilním ex a taky má maminku, která si tam občas stoupne do záběru a trousí názory, které nezajímají ani hlavní postavy ani mě jako diváka, pak je tam ještě pár jiných postaviček, ale ty sou tam jen proto, aby se Kate necítila na place osamocena. Někdy v poslední třetině film nabere nečekaný obrat a já z toho co se tam dělo přestal chroupat i mrkev. Jestli má film v něčem sílu tak v nepředvidatelném chování hlavních hrdinů a hereckých výkonech. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Neděje se tu zdánlivě nic, obyvatelé jsou poznamenaní každodenním stereotypem a dusivá atmosféra maloměsta se občas projeví malým skandálem či radikálním činem, který se na čas stane hlavním drbem. Sice chvíli trvalo na tato pravidla přistoupit, ale vychutnávat si stupňovanou náladu stojí za to. Smutným paradoxem je pak to, že ačkoli si scénář připravuje půdu pro závěr už snad od poloviny, nakonec si sám podtrhává nohy jeho zbytečnou uspěchaností. 70% a zaokrouhlení dolů za ono finální zklamání. ()

Reklama

kalap 

všechny recenze uživatele

Ano nesmierne jemný , citlivý a aj hravý film , ale nevinný ani náhodou. V kuse ničotný niemand za svoj život nedokázal nič poriadne a tak v mene Ježiša Krista urobil veľku vec a tou bola vražda bližneho svojho. Jednu chvíľu som veril, že sa stane filmový zázrak a Ježiš zoskoči z kríža a nakope ho do riti. ()

Rogue 

všechny recenze uživatele

Nečekaně bezchybné. O vizuálních kvalitách Davida Greena nebylo pochyb, ale že to celé dopadne tak dobře bych netipla. Příběh se neúprosně řítí kupředu a válcuje své hrdiny z nichž většina hraje vysoce nad svým průměrem (Sam Rockwell neskutečný a o Kate Beckinsale odvolávám, že je dobrá leda do latexu). Drsné, silné, syrové. Prostě pecka. ()

Ondis 

všechny recenze uživatele

Smutné drama, plné deprese. Kate poprvé nebyla rozkošná dámička, kterou všichni obletují. Role bezmocné, ubrečené a labilní maminy ji ale též sedla parádně. Jakej si život uděláš, takovej ho máš! Annie měla práci,kamarády a malou holčičku, jenže neuměla být slušná a starostlivá, tak celej její život šel od desíti k pěti. Opravdu reálné drama. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Aj napriek tomu, že sa dej filmu odohráva v malom meste v Pensylvánii, natáčanie prebiehalo v kanadskej provincii Nové Škótsko, konkrétne v mestách Halifax a Dartmouth. (Real Tom Hardy)
  • David Gordon Green pôvodne len spolupracoval na scenári. O tri roky neskôr sa uvoľnilo miesto režiséra a producenti snímku ho požiadali, či by zároveň aj nerežíroval. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama