Reklama

Reklama

Prosíme přetočte

  • USA Be Kind Rewind (více)
Trailer

Prosíme přetočte je neuvěřitelný příběh o dvou kamarádech (Jack Black, Mos Def), jednom elektromagnetickém poli a všech vašich oblíbených filmech. Zmagnetizovaný mozek jednoho z nich totiž vymaže všechny kazety ve videopůjčovně a jim nezbude nic jiného, než smazané filmy znovu natočit. Vzniknou tak jedinečné verze filmů jako King Kong, Krotitelé duchů nebo Robocop. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (487)

Mertax 

všechny recenze uživatele

Tak některé pasáže bych přetočila pěkně rychle vpřed, konec vystříhla, FBI vyměnila (ta byla k ničemu). Celé to zachránil D. Glover, J. Black už byl trochu ohraný, M. Def mile překvapil, ale celkově se cítim ochuzena, trailer mě před několika měsíci značně navnadil...Pociťuju jakousi pachuť, asi jako zákazníci po zjištění, že jejich VHSka je prázdná. Potom sice plná, ale sledování tvorby dalších a dalších remakeů se stalo poněkud stereotypním. Ale Robocopa ošvédovali na výbornou! I will shoot you. And I know robot karate! ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Neni to tak vostrý jako jiný Blackovy komedie, hlavně kvůli celkový nevyváženosti, kdy točení remakeů filmů je sice naprosto brutální záležitost, hlavně teda když tam točej Ghosts busters a Rush hour 2, to byla děsná řežba, nicméně to co se děje mezi tim je spíš nuda a konec to zakzí úplně celý. Ale Jack Black tady opět nejlepší ze všech a já se stejnak bavil výborně ()

Reklama

Smok 

všechny recenze uživatele

Zrejme som film nesledoval v doststočne nostalgickom rozpoločení, ale prišiel mi viac ako zvláštny a dosť uletený. To by vlastne nebolo až tak najhoršie ako tá príšerná nuda, ktorou som (až na pár hlášok) trpel počas celého filmu. Sci-fi komédie asi pre mňa nie sú to pravé orechové. Neviem, možno tomu dám ešte raz šancu, zatiaľ len za 2. Sorry Mr. Black. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Napoprvé jsem byl naladěn na jinou notu a ten film mě prostě moc nebavil. Po víc jak roce jsem se na to podíval znova a líbilo se mi to o moc víc. Jack Black a Mos Def jsou fakt hodně dobří a tentokrát se mi tam líbila i ta jazzová atmosféra a celý ten kult okolo tlouštíka Wallera. Stejně si ale stojím za tím, že režisér to neměl pevně v rukou a velká část filmu je opravdovou improvizací. Právě proto jsou asi ty předělávky tak kreativní a nesmírně zábavné. Nejdůležitější ale je, že všichni v tom filmu měli filmy rádi. A pro takový lidi je to i určený. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Ááá, máme tu další zmizelý komentář. No nic, k Prosíme, přetočte si ho napíšu znovu a rád. Ten původní zněl ve zkratce nějak takhle: Film mě od samého začátku neskutečně bavil a zhruba v polovině jsem už byl skálopevně přesvědčený o tom, že mu udělím čtyři hvězdy. Ovšem konec, který je doopravdy krásný a dojemný takovým způsobem, jakého je schopný dosáhnout snad jen Gondry, mě přesvědčil o hvězdě páté. Toť vše. A opovažte se mi to zase smazat. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (13)

  • Osobitá verze písně „Ghostbusters Theme“ vznikla proto, že tvůrci neměli práva na originální skladbu. (Dreadd)
  • Prosíme přetočte stálo 20 milionů dolarů. Michel Gondry říka, že rád pracuje s malými rozpočty, protože díky nim musí hledat neobvyklá řešení. (Pumiiix)
  • "Zošvédované" - filmy, ktorá boli vymazané a natočené znovu. Režisér Michel Gondry "zošvédoval" trailer, v ktorom vystupuje on sám. (Mihail123)

Reklama

Reklama