Reklama

Reklama

Boxerka Monita se dozvídá, že ze zdravotních důvodů bude muset na nějaký čas svou sportovní kariéru přerušit. Při hledání nové práce potkává podnikatele Martína... (oficiální text distributora)

Recenze (67)

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Ťažko sa mi hodnotí taká kravina. Herečka Natalia Oreiro si týmto pokazila u mňa renomé, ktoré získala telenovelou Divoký anjel. Takisto Facundo Arana bol lepší v Yagovi, aj keď ani toto neboli nejaké obzvlášť dobré veci. Videl som tu veľa snahy o menšiu komédiu, ale smiešne to pre mňa teda nebolo, skôr sa na to nedalo pozerať. ()

carly 

všechny recenze uživatele

toto treba pozerať v originále. a aj keď je dej dosť naťahovaný - holt bolo to úspešné, tak je to jedna z najlepších vecí, čo sa v Latinskej Amerike za posledné roky natočila. má to neuveriteľný cast - tam nie je jediný zlý herec. zľudovelé hlášky - "Te puedo decir tres cosas?" "Yo no hice nada seňor!" úžasnú hudbu. sú tam neuveriteľne roztomilé charaktery - kladné aj záporné (duo ven-gan-za) a je to vtipné. a boli tam Naty a Facu. čo sa viac od telekomédie priať? ()

Reklama

Mata84 

všechny recenze uživatele

Najlepsia a najvtipnejsia telenovela aku som doteraz videla. No priznam sa, ze pri zhliadnuti prvych casti som si len poklepala po cele, co je to zas za blbost. Ale ked som nahodou videla aj dalsie casti, zacala som svoj prvotny dojem prehodnocovat. A uz je uplne prehodnoteny. Mam pocit, akoby to bola akasi parodia na telenovely, s velmi humornym nadhladom. Pri tejto telenovele vzdy miniem povinnu dennu davku smiechu :-D Ved si spomente na tie ostatne telenovely, z ktorych dycha pochmurnost, je vyvrazdenych polovica postav az to pripomina nejaku krimalnu dramu a po troche vtipu ani stopy. To rovno mozem pozerat namiesto toho vecerne spravy...............Ale tato telenovela je ina, taka odlahcena, naozaj na zasmiatie a odreagovanie sa od beznych neprijemnych veci kazdodenneho zivota. A take su vlastne vsetky telenovely s Nataliou. Je tu plno absurdnych situacii, nad ktorymi az rozum zastava, ale su podane tak skvelo, ze je to velmi mile a vtipne a vobec nie trapne. No a priznavam sa, na mojom hodnoteni ma podiel aj to, ze tu hra najsexi herec vsetkych telenoviel Facundo Arana. Je jednoducho neodolateny. S Nataliou im to fakt sekne, to napatie medzi nimi ma velmi bavi a vzdy aj pobavi. :-) ()

zuzanli 

všechny recenze uživatele

Ja ten serial miluju. Jenze je to jeden z tech, ktere brutalne ztraci na humoru a tim i na hodnote, dabingem. Vim, ze je to trosku nevyhnutelne, ale prekladat argentinskou spanelstinu je tak trochu hrich, je velice ziva a jiskrna, argentinske dialogy v telenovelach jsou mnohem bohatsi i vtipnejsi nez telenovely jineho puvodu, a ma to riz. Sami tvurc se zaroven jakoby vysmivaji tomuto zanru. Jeste se mi strasne libi ten par Natalia Oreiro a Facundo Arana, moc jim to spolu jde, a prastena Debbie je moje oblibena. S timhle hodnocenim nepohnu, protoze tenhle serial je pro me takovy na muj vkus velice kompletni, ma vsechno, co mam rada, a to, jak se to tahne, vubec nevadi, protoze dily jsou plne lidi, humoru, lasky a dobrodruzstvi. A postavy nejsou uplne cernobile, je to takove velice dynamicke. ()

Dagoussek 

všechny recenze uživatele

Já vím, je to hrozná kokotina a jsou tam samí pitomci :-D, ale po shlédnutí telenovely Divoký anděl, jsem byla zvědavá na toto. Taky tam hraje Natalia, která je stejně pořád praštěná a Facundo, stále lamač srdcí :-*, takže jsem se zkrátka občas dívala, dost se zasměju, ale někdy je to tak debilní, že to ani tak nevypnete,hahaha ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Seriál získal tři ocenění a dvě nominace Premio Clarín Espectáculos 2006, což je argentinská obdoba tuzemské ankety Týtý. (Rosalinda)
  • V seriálu se také objevují v drobných roličkách některé známé osobnosti (mj. Julieta Venegas, Marcela „La Tigresa“ Acuña, Chayanne či Ricky Martin). (Rosalinda)
  • Natalia Oreiro a Facundo Arano společně hráli už dříve a to v seriálu Divoký anděl. (ČSFD)

Reklama

Reklama