Reklama

Reklama

Andy stojí na prahu dospělosti, chystá se na vysokou a přemýšlí, co udělá se svými starými hračkami. Nejoblíbenější kousky, mezi nimiž nechybí Buzz Rakeťák a kovbojská dívka Jessie, připraví do pytle, který ale maminka místo na půdu odnese k popelnicím. Hračkám se podaří na poslední chvíli před popeláři uprchnout. Ocitnou se v autě s dalšími hračkami, určenými jako dar mateřské školce, která je ale plná rozjívených dětí a batolat ničících hračky. Setkají se tam se spoustou jiných hraček a brzy si uvědomí, že je potkalo zcela nové bláznivé dobrodružství. (TV Nova)

(více)

Videa (16)

Trailer 5

Recenze (1 088)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

neuvěřitelně krásný animák, jeden z nejlepších filmů vůbec. Trochu je mi jen líto DW, kteří se taky neuvěřitelně snaží, ale Pixary stále nedokážou doběhnout. S jakou láskou přistupují ke svým animákům, kolik myšlenek do nich dokážou nacpat, kolik emocí dokážou z postaviček dostat je úžasné a díky tomu všemu pro mně zůstanou navždy číslem 1 na poli animovaném i poli poučujícím. (Varování: podle mně ne moc určené nejmenším dětem, mohly by z toho mít slušné traumata..) lidičky nevyhazujte své hračky a starejte se o ně. Ony vám budou do smrti vděčné a vy si pak vždy budete moci lépe vzpomenout na nejlepší roky svého života. 10/10 PS: taky jsem u jedné konkrétní scény brečel. Prostě to nešlo udržet, tak krásné to bylo. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Po jedničce druhý nejlepší díl Toy Story. Začátek je boží, dobře se to rozjelo, ale jakmile se naši hrdinové ocitnou v "lochu", tak to začíná ztrácet. Nebo alespoň mě to potom už tak nebavilo. Na můj vkus až moc akce. Propracovaný útěk z vězení jsem viděl už v Prison Breaku, tady bych ocenil spíš nějaké povedené hlášky a situace. Neříkám, že se mi to nelíbilo, je to fajn, ale takové hodnocení je trochu přehnané. 75% ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Dokonalé završení trilogie. Temné však citlivé zároveň, plné odkazů a vtipu. Některé mé noční můry zde ožívaly tak samozřejmě... mrkací mimino, opice s činely (z povídky Stephena Kinga) a ten závěr, ten závěr. Opravdu mě přinutili se bát a vážně jsem už myslel že to neskončí dobře. Ta chvíle, kdy jsem si přestal říkat, že tohle jen pohádka o hračkách a jen čekal jak to dopadne. No a konečné rozloučení patří mezi jedny z nejdojemnějších scén co jsem viděl. Tak sbohem Woody, Buzzy i vy ostatní. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Úžasnej animák o hračkách, který vás donutí přemýšlet o tom, jestli jste se taky někdy chovali naprosto bezcitně ke svým hračkám, a jestli jste se jich nevzdali příliš brzo.Staří známí Woody, Buzz rakeťák, nebo Jessie vás zase doženou k záchvatům smíchu a občas dokonce téměř k pláči:))O zábavu se perfektně postará i psycho batole, anebo Barbie s Kenem. Jen mě tak napadá, že to vlastně vůbec není pro děti. Ale i tak podle mě výborný díl, který si bezpochyby stoprocentní hodnocení zaslouží. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

| Scenár: Michael Arndt / John Lasseter, Andrew Stanton, Lee Unkrich | Hudba: Randy Newman | Produkcia: Darla K. Anderson | Distribúcia: Walt Disney Pictures | Štúdio: Pixar Animation Studios | Rozpočet: 200 miliónov $ | Tržba: 1,063,171,911 $ | Na nostalgickú strunu hrajúci, do detajlu vyšpikovaný animákový klenot, v ktorom nevrzgá ani jediný element. Dejová a vizuálna akčnosť, emocionála funkčnosť, a nekonečná nápaditosť - to sú prívlastky tretieho príbehu hračiek, vďaka ktorým si zaslúžene odniesol sošku animáku roku. A to všetko s neustálym humorom! ()

Galerie (216)

Zajímavosti (73)

  • Verze Kena byla inspirována modelem Animal Lovin' Ken z roku 1988. (NinadeL)
  • Ken se ve filmu ukáže ve 21 různých druzích oblečení. (R´Hell)

Související novinky

Zemřel herec Ned Beatty

Zemřel herec Ned Beatty

14.06.2021

Včera v kalifornském Los Angeles opustil filmový svět americký na Oscara nominovaný herec Ned Beatty. Bylo mu 83 let. Rodák z Kentucky, kterého si mnozí diváci jistě vybaví třeba jako Otise, věrného… (více)

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Poklekněte před studiem Disney!

Poklekněte před studiem Disney!

17.11.2013

Protože letos překoná rekord v celkových ročních kinotržbách. Dosavadní nejvyšší tržby (3,791 miliardy dolarů) dosáhlo studio v roce 2010 zejména díky miliardovým hitům Toy Story 3 a Alenka v říši… (více)

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

22.11.2012

Co se týče režisérů, prozatím se hraje hra „které další slavné jméno odmítne možnost točit Star Wars pro Disneye“ (na seznamu už jsou Matthew Vaughn, Steven Spielberg, Quentin Tarantino a několik… (více)

Reklama

Reklama