Reklama

Reklama

Andy stojí na prahu dospělosti, chystá se na vysokou a přemýšlí, co udělá se svými starými hračkami. Nejoblíbenější kousky, mezi nimiž nechybí Buzz Rakeťák a kovbojská dívka Jessie, připraví do pytle, který ale maminka místo na půdu odnese k popelnicím. Hračkám se podaří na poslední chvíli před popeláři uprchnout. Ocitnou se v autě s dalšími hračkami, určenými jako dar mateřské školce, která je ale plná rozjívených dětí a batolat ničících hračky. Setkají se tam se spoustou jiných hraček a brzy si uvědomí, že je potkalo zcela nové bláznivé dobrodružství. (TV Nova)

(více)

Videa (16)

Trailer 3

Recenze (1 088)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

11. celovečerní Pixar Nádherná pocta světu hraček, klasickému hollywoodskému stylu (který zde funguje mnohem lépe, než v mnoha jiných filmech pro dospěláky a jde ještě mnohem dál, než případná žánrová parodie a celé je to realističtější, než valná většina hrané produkce). Great Shape Barbie a Animal Loving Ken válí na všech frontách. Nostalgie, ve které funguje každá minuta, každý nápad... ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Po 10 rokoch sa Toy Story vracia na plátna kín a vyzerá to skvelo. V kinách sa návrat neskutočne vydaril a z môjho hľadiska tiež. Divím sa že tento v poradí už tretí diel o hračkách nič nestratil a len dostal. Zo všetkých dielov je tento asi naj-napínavejší a naj-dojímavejší, ale keby som mal povedať, ktorí je najlepší, tak to fakt neviem, pretože všetky časti sú skutočne vydarené. 95% - 5* ()

Reklama

Radyo 

všechny recenze uživatele

Kdepak asi skončily moje hračky z dětství? Loni jsem se rozloučil s jednou z posledních, medvědem, kterého jsem dostal cca před 40 lety. Byl už notně vypelichaný a poškubaný. Zvěčnil jsem si jej foťákem na památku a pak... jsem ho opustil. Vlastně až do tohoto filmu jsem si to ani nijak neuvědomoval, ale teď si říkám: Neublížil jsem mu? Ty auta na dálkové ovládání, co mi leží ve sklepě prostě musím znovu zprovoznit a dám je na hraní svým klukům. A budu hlídat, aby s nimi zacházeli s respektem. (Ano, není to přímo komentář k filmu, ale spíše komentář k mým pocitům po jeho shlédnutí. Už holt stárnu a měkkosrdcatím. :-( ) ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Michael Arndt, John Lasseter, Andrew Stanton, Lee Unkrich .. Máš ve mně přítele. _ Kluci a holky v Pixar Studia ho u mne mají ve dne v noci už několik let. Navíc Toy Story je moje srdcovka a byť na originální VHS kazetu už sedl nejen prach času, díky synovci jsem měl v posledním roce mnoho příležitostí na reprízu a vždy jsem si původní dvojici filmů užil, podobně jako před dlouhými lety. ___ Kdybych měl být objektivní, musel bych dát trojce Příběhu hraček jen za lepší tři. O žádnou extrémně vtipnou záležitost se nejedná, rozjezd je poměrně vláčný a k tomu se rozehrává ve velice podobných, jen lehce variovaných kolejích. Navíc, jelikož mám Toy Story (1 i 2) nesčetněkrát nakoukané, nepůsobilo až tak emocionálně silně ani to vyzdvihované setkání po letech. Naštěstí od přesunu do Sluneční školky dění nabere ty správné obrátky, přidá se Ken, španělština, apod. a body k dobru jdou hodně do plusových hodnot. Souhrnem se jedná o důstojné pokračování, které si na nic extra nehraje a (možná až moc) sází na nostalgii svých již zavedených diváků. ___ No(voroční update), stačilo pár repríz trojky u televize a i ta sahá po nesmrtelnosti a pevně uzavírá kruh. Se vším dohromady se jedná o nejlepší animák roku 2010. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Úžasnej animák o hračkách, který vás donutí přemýšlet o tom, jestli jste se taky někdy chovali naprosto bezcitně ke svým hračkám, a jestli jste se jich nevzdali příliš brzo.Staří známí Woody, Buzz rakeťák, nebo Jessie vás zase doženou k záchvatům smíchu a občas dokonce téměř k pláči:))O zábavu se perfektně postará i psycho batole, anebo Barbie s Kenem. Jen mě tak napadá, že to vlastně vůbec není pro děti. Ale i tak podle mě výborný díl, který si bezpochyby stoprocentní hodnocení zaslouží. ()

Galerie (216)

Zajímavosti (73)

  • Když Andyho máma odchází z pokoje a zavírá dveře, je na nich vidět žlutá nálepka s černým mlokem. Je to odkaz na zrušený film od Pixaru s názvem Newt. Film byl zrušen, protože měl velmi podobnou zápletku jako film Rio (2011) a studio nechtělo být obviněno z kopírování. (Harroc)
  • Ken se ve filmu ukáže ve 21 různých druzích oblečení. (R´Hell)

Související novinky

Zemřel herec Ned Beatty

Zemřel herec Ned Beatty

14.06.2021

Včera v kalifornském Los Angeles opustil filmový svět americký na Oscara nominovaný herec Ned Beatty. Bylo mu 83 let. Rodák z Kentucky, kterého si mnozí diváci jistě vybaví třeba jako Otise, věrného… (více)

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Poklekněte před studiem Disney!

Poklekněte před studiem Disney!

17.11.2013

Protože letos překoná rekord v celkových ročních kinotržbách. Dosavadní nejvyšší tržby (3,791 miliardy dolarů) dosáhlo studio v roce 2010 zejména díky miliardovým hitům Toy Story 3 a Alenka v říši… (více)

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

22.11.2012

Co se týče režisérů, prozatím se hraje hra „které další slavné jméno odmítne možnost točit Star Wars pro Disneye“ (na seznamu už jsou Matthew Vaughn, Steven Spielberg, Quentin Tarantino a několik… (více)

Reklama

Reklama