Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V kryogenické laboratoři probíhá experiment se zmrazováním mrtvých lidských těl, která mají být v budoucnu opět přivedena k životu. Pokus se však při jedné bouřce vymyká kontrole a tato zdánlivě mrtvá a neškodná těla začínají ožívat… a ne v příliš dobré náladě. (Chupacabre)

Recenze (19)

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Další braková sračka let osmdesátých. Snaha o to zapůsobit seriózně se absolutně nepovedla. No nápad není úplně nejhorší, ale to zpracování ... Film má samosebou hromadu logických chyb, jako že všichni vlezou do laborky bez problémů, ale zpět to nejde. Nebo třeba finálové zmrazení doktora Frankensteina v mrazáku, který neměl proud a tudíž nemrazil ... Atd. atd ... Špatní herci, špatné masky, špatní zombíci, špatný scénář a špatný dabing ... Je to nuda, ale nakonec jsem to přežil. 17 % ()

underground odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný film. První polovinu filmu se vůbec nic neděje, druhou polovinu film vylezou zmražená těla ze svých kryogenických kobek a začínají se rozlézat po budově, kde se odehrává prakticky celý příběh. Inteligence zombie je různá. Někdy nezaútočí přes sklo, jindy ano. Ti nejchytřejší si dokonce rozumí s technickou. Někdy zas zombie napadnou dva lidi, ale žerou jen jednoho a druhého nechají bez povšimnutí. Ten film prostě nemá logiku. Řev zmražených mrtvých zní komicky a masky jsou naprosto odfláknuté. Tohle je nízkorozpočtové céčko s několika klišé. U mě to jde do odpadu. ()

Reklama

Ondrew 

všechny recenze uživatele

Nu... ked sa to tak vezme, staby napad na scenar to zas nie je uplne odveci. Horsie je uz celkove spracovanie. Od "hereckych vykonov" az po zombikov, ktori vyzeraju, ako pripaleni poziarnici v ohnuvzdornych kombinezach. V principe som vacsinu casu nevedel, ci to mam vypnut a pripravit sa tak o slusne salvy smiechu, alebo nie. Napokon som vydrzal a poviem vam... tak dobre som sa uz dlho nenarehotal. Takze, za tu jednu hviezdicku (povedzme, ze 20%), to vlastne stalo :). ()

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Klasický béčkový film plný hrubých nelogičností, zbytečně hloupých dialogů a bezefektivní atmosféry. Jakto že všechny mrtvoly byly spáleny bleskem až na mladého násilníka, který měl jen slabší popáleniny? Proč si utíkající v autě nezavřou okénka, když se dovnitř dobývají zombie? To nikdo nemohl vymyslet lepší dialog na téma tekutého dusíku, než jen: ... ''jako malý jsem měl na ruce bradavici a doktor mi jí zmrazil tekutým dusíkem''... Vůbec na mě tento film nepůsobil jako horor. 20% ()

TO 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se snaží titulek přesvědčit, že se jedná o seriózní filmu o kryogenetice, rádoby podle skutečné události. První polovina by tomu ještě odpovídala, v polovině filmu však uhodí blesk do kryogenetických nádob a asi dvacet zmražených mrtvol ožije a vydá se po vědeckém ústavu hledat něco k snědku. Za oběť padne kolem deseti pracovníků. Jde o béčkový zombie film ze sorty těch horších, kde není vyloženě povedených scén, ale taková hrůza jak naznačují ostatní hodnotící, to teda zas není. Když máte rádi živé mrtvoly, není co řešit a 40% to v pohodě snese. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama