Reklama

Reklama

Mrňousci

(seriál)

Série(2) / Epizody(175)

Obsahy(1)

Ač je to možná k nevíře, i oni mají své sny, svá drobná trápení, své soky v lásce a hlavně překvapivě svérázný smysl pro humor. Žijí mezi námi, setkáváme se s nimi v podstatě každý den, a víme o nich tak málo! Přitom tito drobní tvorečkové denně prožívají svá velká i malá dobrodružství a leckdy i úsměvné groteskní situace. Vydejte se teď s námi do kouzelného animovaného světa a poznejte všední i sváteční dny našich hmyzích hrdinů. Věříme, že tato vtipná a lapidárně vypointovaná digitální parodie na lidský svět, zasazená do reálné přírody, poučí, potěší a hlavně pobaví děti i dospělé. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (178)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Jestli bylo i na mé devítileté já v barrandovském Animáčku něco dětinské, byli to definitivně francouzští Mrňouskové. Velký obdiv k nim panoval spíše jen ze začátku, kdy vnesli do našich končin silně svěží vítr, formát pro dětské oči, který tu ještě nebyl. Po měsíci každodenního sledování vás ale mohou němé miniaturní příběhy ještě menších hmyzích potvor celkem omrzet. Nedokážu si představit, že sedím 80 minut v kině na celovečerní verzi. A to už vznikly dvě, obě s českou distribucí. ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

5 minútové animáky z rýše hmyzu. Roztomilá aminácia v kombinácii s reálnymi exteriérmi a milý humor. Proste animák, ktorý by mala každá televízia povinne nakúpiť a vysielať ako večerníček, pretože všetky tie sračky, čo bežia na Animaxe, Jetixe a neviem čom všetkom, nesiahaju týmto hmyzím potvorkam ani po tie ich hmyzie členky.... ()

Reklama

Duotone28 

všechny recenze uživatele

Dalo sa uz v par filmikoch zhliadnut kombinaciu animacie a realneho sveta,sice vacsinou celoveceraky...ale az tento serialik toto umenie dotiahol do dokonalosti:). Predstavte si pixarovych kratasov...ktory su na polovicu animovany a na polovicu realne natoceny...a zmixovany do funny 5minutovych krataskov zo zivota hmyzu...Musim este pochvalit perfektny zvuk...ktory tomu daval dalsi rozmer. Originalne,uletene,zabavne...5/5,nazdar:) ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Mám shlédnuto 20 dílů (z 59) no a jak to říci ..... Animace je skvělá (postavičky jsou velmi roztomilé), ale někdy není zcela jasné určit, co onen výraz hmyzáka znamená. Příběhy jsou povětšinou vtipné, ale někdy jen prostě pěkné a "skeče" se často opakují v dalších dílech! .... Netroufám si zatím dát plné 4*, jelikož takové kvality to podle mě nedosahuje! ... Ale je to pěkné, zasmál jsem se! :o) ()

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně vtipná podívaná, kde dominuje jednoduchá animace, zvuky z tryskáčů, vrtaček, křiklavé zvuky, svištící, klouzavé, šustivé, klapavé, ťukavé, bzučivé, otáčivé, neotáčivé a tak všelijak podobně. Zde zjišťujeme, jaký báječný svět je pod našimi nohami. Je mnohem barevnější, více překvapení, jednoduchosti a krásy každodenního života hmyzíku... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě "Bezdomovci" veme farmář bedničku jablek a položí ji na bedničku brambor. V okamžiku "evakuace" je bednička jablek stále nahoře, avšak když se farmář k bedničkám vrátí, jsou nahoře brambory. (Jirka_Šč)

Reklama

Reklama