Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná show, která ukazuje vědu z té vtipnější stránky. Je možné chodit po hladině bazénu naplněného pudinkem? Lze tavit sklo v mikrovlnné troubě? Jak daleko dojede nemocniční vozík poháněný minimaxem? Vynalézavé zničení karavanu a ohnivý výbuch v každém díle zaručeny! (oficiální text distributora)

Recenze (142)

tuberaq 

všechny recenze uživatele

Humor tohoto vědecko-zábavného polodokumentárně-polonaučného pořadu byl nejdříve zápalný až explozivní, postupem času ale upadal, upadal, upadal až se stal nudným, trapným a ubohým - věčná škoda... přesto hodnotím nápad, myšlenku a originalitu na výbornou, jen neudržení kvality mě lehce pobuřuje ;-) ()

zelvicka. 

všechny recenze uživatele

První díly byly skvělé, vypadalo to na našlápnutý seriál, bohužel brzy došly autorům opravdu zajímavé nápady a jen opakovali ty staré znovu a znovu, ještě ke všemu na ně 4x během pořadu upozorní, zopakují a nezodpoví, tedy se polovinu doby koukáte na co všechno se ještě koukat budete. Zajímavé pokusy: Bazének s pudinkem, některé pokusy s mikrovlnkou, sem tam vysvětlená nějaká záhada (třeba dá se opít jinak než pitím?), tekutý dusík Hrozné "pokusy": "Spláchne se to, nebo ne?" - kdy vcelku hezká slečna vhodí věc do záchodové mísy a spláchne - roztahnuté na několik dílů, vždycky tak 3-4 věci za díl, vždy s patřičným úvodem "doktorky" "Potopí se, nebo bude plavat" - to samé, dokonce se samou holkou, kdy vzala ovoce a vhodila je do bazénu a celý díl můžete čekat, jestli se potopilo, nebo ne, což by se taky dalo vyřešit během 5 minut v jednom díle Vybuchující mikrovlnka - Kdy podle "receptu" se dalo do mikrovlnky něco, co se hezky blýská a spousta trhaviny a ono to kupodivu vybouchnulo. No kdo by to byl řekl. Vybuchující karavany, farma - nacpěte karavan výbušninou a přidělejte ji k čemukoliv, třeba ke kulečníku nebo šipkám, nebo prostě jen nacpěte nějaké auto na farmě, a navlečte holky do plavek aby hodnotily explozi. Na poprvé dobré, 15x NUDA! Nemluvě o tom, že když už dělali něco zajímavého, snažili se to udělat tak zajímavé, že závěry normální člověk nemůže uznat za věrohodné. Američtí MythBusters jsou asi tak 10x lepší, zábavnější, originálnější. ()

Reklama

The_God 

všechny recenze uživatele

Prakticky všechny pokusy jsou k ničemu, ale je sranda na to koukat, pokud tento pořad neberete vážně. Někdy překvapí nějakým zajímavým pokusem, jindy je to nuda, občas dobré seriály (pokusy otevřít trezor - nakonec se to pomocí tanku Leopard a přímému zásahu z jeho děla povedlo) a hlavně spousta zničených karavanů. ()

fmash 

všechny recenze uživatele

Kromě těch zamýšlených, ze scénáře vyplývajících, otázek se nabízejí i některé další: je to cool, dělat pokusy a vůbec nezastírat, že to nemyslíte vážně? Dělat fekální fórky prokládané záměrně průhledně umístěnými prsaticemi? Atd. Jak se to vezme. Vlastně je to docela prča, když se díváte na jednu nebo dvě epizody. Pokud ale vaše ratolest trvá na nahrávání všech dílů a vy se na ně musíte takřka povinně dívat s ní, začíná to být trochu v pytli. Ten záměrně pitomý scénář je vlastně celkem rafinovaný: dospělý si myslí, že je to nadsázka, odrostlejší potomek si naivně myslí, že je to nadsázka, kterou prokoukl a nechá se tedy s pocitem zadostiučinění unášet, menší potomek si té nadsázky ani nevšimne a tudíž mu to přijde cool. Tak nevím, mám moralizovat? Brainiac je každopádně místy (řídce) srandovní srágora. ()

AIMÉE 

všechny recenze uživatele

Ty nápady fakt nemají obdoby... Ten pořad neni rozhodně určen pro kravaťáky ani pro plavovlasé občany, tady jde totiž logika a rukavičky stranou. Nejsem zrovna zastáncem podobných ujetých stupidit, ale některé jejich 'pokusy' se jim musí nechat a náramně mě povavily. (Zvedám hodnocení z průměru za protagonisty bez bázně, kteří se pokusů účastnili přímo na vlastní kůži). ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno