Reklama

Reklama

Vyšperkuj mi káru

(pořad)
  • Česko Pimp My Ride (více)
Reality-TV
USA, 2004, 73x30 min

Pimp mastři předvádějí, jak se dají ze starých aut udělat vysoce kvalitní pimpmobily. Hiphopová superhvězda Xzibit a nejproslulejší američtí tuneři se spojí, aby vybraným šťastným divákům „vytunili káru“. Je jedno, jakým křápem přijedou, tito machři jim upraví všechno od barvy a nárazníků, přes plyšové potahy a barvy až po instalaci posledních výstřelků z audio a video světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (103)

GMVajgl 

všechny recenze uživatele

Naprosto vyšinutá reality show, která se stala legendou a zároveň mémem. Naprosto ujeté úpravy - v dílně West Coast Customs se dávali LCD obrazovky úplně všude - na blatníky a snad i pod auto. Každý zákazník dostal své auto zpět "vyšperkované" na míru, ale zároveň to byla taková karikatura = přehánění nápadného znaku. Auta od "zákazníků" přebírá (a přitom je roastuje) a zas je odevzdává Xzibit, který sice o autech neví nic, ale je to extrémně charizmatickej a sympatickej mašťák s nakažlivým smíchem. Bohužel je to hodně ulhané a narafičené jako skoro všechny "reality shows". ()

boul 

všechny recenze uživatele

docela vpohodě seriál na podívání, u kerého dívák jen kroutí hlavou co se udělat z totálně hrozného vraku. X-zibit uváděním dodá taky nějakou tu hvězdu navíc, jen na mě konkrétně působí kolikrát k nasrání :) kolikrát už to je směšně přeplácané a to, že si nemůžu dovolit takový luxus, jen prostě američani ukazují že na to mají... ()

Reklama

Smok 

všechny recenze uživatele

Je z toho síce silne cítiť produkcia MTV, ale vždy žasnem, koľko techniky (ale aj biliardový stôl - to už bolo fakt moc) títo maníci dokážu natrepať do starých vrakov a pritom sa samozrejme tváriť sakra cool drsne. Ozach chlapci, mám doma na záhrade starú štyridsaťročnú Škodu MB 1000, čo takto sa mi na ňu mrknúť ;-) ()

DonParegio 

všechny recenze uživatele

Najlepšou časťou je zraz všetkých áut, ktoré porobili v jednej sezóne.Napr. jedna žena príde s autom bez kapoty a podobné rarity. No skvelá časť je aj tá v ktorej vystupuje aj Arnold Schvwarcneger a prerobia auto na bio pohon,je to ten najlepší seriál na mtv.Jeden jediný mínus je, že si všetky pocity dopredu nacvičia. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Takovej seriálek přesně střiženej a točenej pro diváky MTV. Na několik dílů jsem koukal hodně rád, a tunning se jim povedl, . . . ale když vidíte po dvacátý jak v Americe mají všichni rozmlácený auta a pak vám zazvoní černoch u prahu baráku, odveze si vaši popelnici, celou ji rozebere, strčí do ní ten "Nejhustější motor" kterej má minimálně 2.5L obsah a narve do interiéru polovinu skladu z Alzy (obchod s výpočetní technikou) a ještě tam dá Aquárko nebo nafukovací hrad jednoho to omrzí. Trochu přehnané. 45% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (16)

  • Originální americká verze se dočkala celkem šesti sérií s celkovým počtem 73 epizod. (Sony1994)
  • V niekoľkých prípadoch sa stalo, že vytuningované autá, ktoré majitelia dostali, neboli tie, ktoré pôvodne odovzdali. (Real Tom Hardy)
  • V prvej, špeciálnej epizóde šiestej série s názvom "Where are they now" ("Kde sú teraz") sme sa mali možnosť dozvedieť, že počas doby úpravy bolo majiteľom zapožičané iné auto. Zobrazovali takisto najobľúbenejšie autá a ich majiteľov v krátkom rozhovore. Medzi nimi bol aj rekordman, ktorému tuningovali jeho nabúrané auto, ktoré po úprave nielenže takmer okamžite zničil, ale do pätnástich minút stihol havarovať aj s požičaným autom. (PATWIST)

Reklama

Reklama