Reklama

Reklama

Vyšperkuj mi káru

(pořad)
  • Česko Pimp My Ride (více)
Reality-TV
USA, 2004, 73x30 min

Pimp mastři předvádějí, jak se dají ze starých aut udělat vysoce kvalitní pimpmobily. Hiphopová superhvězda Xzibit a nejproslulejší američtí tuneři se spojí, aby vybraným šťastným divákům „vytunili káru“. Je jedno, jakým křápem přijedou, tito machři jim upraví všechno od barvy a nárazníků, přes plyšové potahy a barvy až po instalaci posledních výstřelků z audio a video světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (103)

foundation 

všechny recenze uživatele

Chvilu to bola sranda bohuzial Xzibitov ksicht a stale dookola tie iste veci zacnu po case skor nudit ako bavit. Niektore diely vyborne niektore velmi slabe. Ked nahodou nebolo co robit v poobednajsich hodinach a preklikal som sa az k MTV tak som si to pozrel ale o nejakom pravidelnom sledovani alebo vzruseni z toho serialu nemoze byt ani reci. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Člověk by řekl, že z těch pekáčů, co jim tam lidi vozili, se fakt nedá udělat nic. Ale výsledky tuningu byly opravdu neskutečné. Jak moc je takové auto funkční vážně netuším, ale prostě je paráda na to koukat a o to jde. Na české silnice ale taková auta asi moc nejsou, protože by se pravděpodobně rozsypala po několika týdnech. 75% ()

Reklama

GMVajgl 

všechny recenze uživatele

Naprosto vyšinutá reality show, která se stala legendou a zároveň mémem. Naprosto ujeté úpravy - v dílně West Coast Customs se dávali LCD obrazovky úplně všude - na blatníky a snad i pod auto. Každý zákazník dostal své auto zpět "vyšperkované" na míru, ale zároveň to byla taková karikatura = přehánění nápadného znaku. Auta od "zákazníků" přebírá (a přitom je roastuje) a zas je odevzdává Xzibit, který sice o autech neví nic, ale je to extrémně charizmatickej a sympatickej mašťák s nakažlivým smíchem. Bohužel je to hodně ulhané a narafičené jako skoro všechny "reality shows". ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Viděl jsme fůru dílů na MTV... některé změny byly parádní a bavilo mne to sledovat, ale jiné? Tv v nárazníku a podobné ptákoviny to je fakt moc.. A ti co chtěli do pořadu s isnad ty auta musely devastovat samy a ještě je předtím koupit někde na šroťáku jinak fakt nevím.. jednou dokonce dostaly takový vrak, že ho vyhodily a koupili nové auto co překopali.... 3z5 jsou až kam.. ()

Ice123 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se mi to hodně líbilo, ale postupem času jsem si uvědomoval, že ty "káry" jsou už přeplácaný a někdy až nevkusný.... samozřejmě, že bych byl štěstím bez sebe, kdyby mi někdo takhle vylepšíl mýho pažouta ale kdyby ubrali trochu techniky a přidali na vkusu, bylo by to nejlepší ;) Škoda, že tu taky nemáme něco podobnýho ;) 50% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (16)

  • Niektorí ľudia svoje vytuningované auto vďaka jeho jedinečnosti predali za veľkú sumu. Príkladom je istý Jake a jeho Buick Century z roku 1986. Objavilo sa v 7. epizóde 4. série a bol do neho namontovaný necelých 160 kg vážiaci subwoofer. Jake ho kúpil za 500 amerických dolárov a predal za 18 tisíc spoločnosti MTX, ktorá sa zaoberá ozvučením do áut. (PATWIST)
  • Originální americká verze se dočkala celkem šesti sérií s celkovým počtem 73 epizod. (Sony1994)
  • V niekoľkých prípadoch sa stalo, že vytuningované autá, ktoré majitelia dostali, neboli tie, ktoré pôvodne odovzdali. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama