Reklama

Reklama

Vyšperkuj mi káru

(pořad)
  • Česko Pimp My Ride (více)
Reality-TV
USA, 2004, 73x30 min

Pimp mastři předvádějí, jak se dají ze starých aut udělat vysoce kvalitní pimpmobily. Hiphopová superhvězda Xzibit a nejproslulejší američtí tuneři se spojí, aby vybraným šťastným divákům „vytunili káru“. Je jedno, jakým křápem přijedou, tito machři jim upraví všechno od barvy a nárazníků, přes plyšové potahy a barvy až po instalaci posledních výstřelků z audio a video světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (103)

Ice123 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se mi to hodně líbilo, ale postupem času jsem si uvědomoval, že ty "káry" jsou už přeplácaný a někdy až nevkusný.... samozřejmě, že bych byl štěstím bez sebe, kdyby mi někdo takhle vylepšíl mýho pažouta ale kdyby ubrali trochu techniky a přidali na vkusu, bylo by to nejlepší ;) Škoda, že tu taky nemáme něco podobnýho ;) 50% ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Pohodový seriál, který dělá z hnusných aut někdy nádherné a někdy ještě hnusnější šperky, ve kterých se snad ani nedá jezdit . Mít 10 televizí v autě, tak tam jsem jenom zalezlej a řumim na televizi a pařim na těch xboxech a dalších blbostech, co do těch aut strkaj . Byl bych strašně posranej, že bych to někde naboural. jako malej jsem tenhle pořad žral. Teď už mi to moc neřiká a většina aut, co tam udělaj se mi zdá hnusnejch a naprosto zbytečně přeplácanejch. ()

Reklama

xpaja 

všechny recenze uživatele

Pořad je to svým způsobem fascinujíci. Tvůrci někde seberou nějaký šrot, co už pomalu nevyjede na silnici a doplní nějakého vlastníka (většinou mladou holku). Nevěřím totiž, že by brali skutečné lidi "z ulice". Pak to auto rozeberou a opět ho složí na základě velkého množství tuzingových doplňků. Takže základem jsou velká kola co se sotva vejdou do podběhů a výrazný lak. Do interiéru vždy napěchují aspoň 5 LCD obrazovek nebo tabletů, občas přidají i playstation. Kolem úprav motoru nebo podvozku se to v podstatě netočí, leda se o tom okrajově zmíní. Co mě fascinuje nejvíc, jsou výroky "vlastníku" nad jejich novým "votuzidlem". Řeči typu" Tohle auto mi úplně změní život.", "To je to nejlepší co mě v životě potkalo" apod. jsou až směšné. Jen doufám, že ty řeči nikdo nebere vážně. Dávám ---== 15% ==--- , těch 20 minut se totiž dá vydržet a divák se aspoň doví jakou další neskutečnou hovadinu do toho auta ještě namontují. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Pimp My Ride som začal pozerať iba kvôli Xzibitovi. Vôbec niesom fanúšik aut, no myslím že relácia môže sadnúť aj nezainteresovanému divákovi. Ide hlavne o zábavu a na MTV nebolo veľa programov pri ktorých by som si nezanadával. Niektoré vylepšenia aut sú skvelé a nikdy by vás nenapadlo že je to vôbec možné. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Člověk by řekl, že z těch pekáčů, co jim tam lidi vozili, se fakt nedá udělat nic. Ale výsledky tuningu byly opravdu neskutečné. Jak moc je takové auto funkční vážně netuším, ale prostě je paráda na to koukat a o to jde. Na české silnice ale taková auta asi moc nejsou, protože by se pravděpodobně rozsypala po několika týdnech. 75% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (16)

  • Show se dočkala také hned několika zahraničních rozšíření. Ve Velké Británii byly odvysílaný tři série Pimp My Ride U.K. a po jedné sérii má také Pimp My Ride International a Pimp My Ride Baltic. Dále existují také indonéská verze - Pimp My Car, mexická - Tuneame la Nave a novozélandská - Meke My Waka. (Sony1994)
  • V prvej, špeciálnej epizóde šiestej série s názvom "Where are they now" ("Kde sú teraz") sme sa mali možnosť dozvedieť, že počas doby úpravy bolo majiteľom zapožičané iné auto. Zobrazovali takisto najobľúbenejšie autá a ich majiteľov v krátkom rozhovore. Medzi nimi bol aj rekordman, ktorému tuningovali jeho nabúrané auto, ktoré po úprave nielenže takmer okamžite zničil, ale do pätnástich minút stihol havarovať aj s požičaným autom. (PATWIST)
  • V roce 2006 si nechal Volkswagen udělat tři půlminutové reklamy na nový Golf GTI, ve kterých ztvárňuje hlavní roli Peter Stomare, a které parodují práve Pimp My Ride. (Sony1994)

Reklama

Reklama