Reklama

Reklama

Chuck

(seriál)
USA, (2007–2012), 65 h 7 min (Minutáž: 40–45 min)

Hudba:

Tim Jones

Hrají:

Zachary Levi, Yvonne Strahovski, Joshua Gomez, Adam Baldwin, Sarah Lancaster, Ryan McPartlin, Vik Sahay, Scott Krinsky, Mark Christopher Lawrence (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(91)

Obsahy(1)

Chuck (Zachary Levi) je hlavním hrdinou stejnojmenného seriálu. Chuck je pracovníkem v obchodu s elektronikou "Buy More". V práci tráví prakticky veškerý čas, a když není zrovna v práci paří hry se svým kámošem Morganem (Joshua Gomez). V den narozenin příjde Chuckovi e-mail od jeho největšího nepřítele - Brycea Larkina (mimochodem agenta CIA). Poté je Bryce zastřelen. Chuck e-mail otevře, co však netuší je to, že se jedná o informační databázi tajných služeb poskládanou do obrázkových souborů (tzv. INTERSECT). V tu chvíli se celá databáze začne Chuckovi záhadným způsobem nahrávat do hlavy. Probere se až ráno.

A právě tohle startuje celý seriál. Poté co CIA zjistí, že všechny jejich tajné informace má v hlavě bezvýznamný prodavač, nasadí na jeho ochranu krásnou agentku Sarah (Yvonne Strahovski). Ta mu pomáhá čelit všem nástrahám, které tato "moc" přináší. (Banger888)

(více)

Recenze (449)

Feek92 

všechny recenze uživatele

Akce, vtip, napětí, nedočkavost. I takto by se dal nazvat jeden z velmi populárních seriálů současnosti. Průměrný Chuck, který byl stejný jako všichni ostatní se stane největším borcem seriálu, každý si pak jen říká: "chci být jako on." - vtipný, romantický, něžný a trošku ňouma. Proti tomu se zde objevuje nejdůležitější faktor pro muže - Sarah, která u mne patří mezi nejvíce sexy herečky. Nejvíce se dá pochválit ta nedočkavost na další díl, protože, každý díl skončí tak dokonale, že si jen říkáte, aby už bylo pondělí. ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Mé nerdovské srdce plesá, tenhle seriál jakoby zaplnil obrovskou mezeru v televizní zábavě. Tohle tu chybělo. Je to vtipné, akční, sexy, ulítlé, hi-tech, nerdovské a nechutné (Jeff) zároveň. Miluju to a oslavuju skvělý výkon Zachariho Leviho, ty jeho grimasy a zbrklost a kecy a všechno jsou dokonalé. Ale ostatní postavy taky skvěle hrají, popřípadě skvěle vypadají. Doporučuju všem se smyslem pro humor. /// První série skvělá, druhá dovedená k dokonalosti a třetí prudký sešup dolů a postupný návrat na úroveň jedničky. Čtvrtá a pátá už dost slabota. Seriál naštěstí už skončil (i když měl skončit třetí sérií). Oblíbené postavy (sestupně): Chuck, Casey, Jeff, Morgan, cpt. Awesome ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Chuck obsahuje všetko čo má správny, odpočinkový seriál obsahovať. Originálne postavy, jednoduché zápletky, vtipný príbeh a nezabudnuteľné hlášky. Prekvapivo sa zdá byť druhá séria lepšia ako začiatočná. To je veľmi neobvyklé. Z postáv som si príšerne obľúbil tvrdého agenta Johna Caseyho. Za zmienku však stojí aj Captain Awesome, Sarah a koniec koncov.. všetci ostatní. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že jsem se nechal upoutávkou nalákat hned od první epizody, protože koncept sympatického hrdiny zataženého proti své vůli do špionážních hrátek a obklopeného dalšími výraznými vedlejšími figurami, okořeněný humorem a spoustou popkulturních odkazů a citací, mi sedí. Jen u kopacích scén blonďaté Sarah je vidět, jak hodně práce měl střihač, aby to vypadalo, že na to její představitelka má. P.S. Ve třetí řadě mě nesmírně iritoval B.Routh jako agent Shaw, který po celou dobu svého účinkování vypadal, jako že se každým okamžikem rozpláče. ()

Twil 

všechny recenze uživatele

Vice chyb, hlouposti, nelogicnosti a vselijakyck kiksu jsem snad v zadnem jinem serialu nevidel. Krom toho, ze jsem si oblibil agenta Caseyho opravdu nerozumim tomu, proc me to porad laka se podivat na dalsi a dalsi dil,.. ___EDIT: Ctvrta serie uz me odradila a nemyslim si, ze Chucka dosleduju do konce,.. ()

Galerie (683)

Zajímavosti (58)

  • V 6. epizóde 4. série si vedca zahral Robert Englund, ktorého poznáme z filmu Nočná mora v Elm Street (1984). Zaujímavé na tom je, že vysloví vetu: „Toto bude tvoja nočná mora“. (kamilgxk)
  • V 11. epizodě 3. řady se objeví postava z Ruska jménem Ivan Drago. Chuck na to reaguje slovy: „Ivan Drago? To jako vážně?" Jedná se o narážku na film Rocky IV, kde se stejnojmenná postava objeví jako Rockyho soupeř. (Johnec)
  • V jednom díle 2. série se objeví padouch se jménem Farrokh Bulsara. Což je původní jméno legendárního zpěváka a frontmana kapely QUEEN - Freddieho Mercuryho. (Hefi)

Související novinky

Zachary Levi si zahraje superhrdinu Shazama

Zachary Levi si zahraje superhrdinu Shazama

29.10.2017

Po seriálovém Chuckovi by člověk Zacharymu Levimu prorokoval velkou kariéru - zatím se k ní ale neodpíchnul. Jeho největším kinoúspěchem je animák Na vlásku, v němž namluvil zlodějíčka Flynna, a… (více)

Scenáristé v akci

Scenáristé v akci

22.11.2008

Vrána k vráně sedá a američtí scenáristé s oblibou pracují ve dvojicích. Rossio a Elliot (Piráti z Karibiku) či Orci a Kurtzman (nepřehlédli jste našlapaný trailer na nový Star Trek, že ne?) jsou už… (více)

Reklama

Reklama