Reklama

Reklama

Ma Jun, policista, který proti zločinu nepostupuje vždy výhradně podle litery zákona, se spojí s infiltrovaným agentem Hua Shengem, aby společně pacifikovali členy ukrutné bandy pašeráků vedené třemi vietnamskými bratry. Nejstaršího bratra dostanou, ale při akci dojde k odhalení agenta, který toto prozrazení málem zaplatí životem. Jun zločineckou organizaci neúnavně pronásleduje a málo se přitom stará o dodržování předpisů. Blíží se den, kdy má být hlavní vůdce pašeráckého gangu postaven před soud, a životy svědků jsou ohroženy. To znamená, že závěrečnému zúčtování se nelze vyhnout. (Film+)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Hodně slušná záležitost, která splňuje všechno to, co se od ní čeká. Předtím jsem si jenom říkal, že jsem nikdy neviděl Louise se prát - v tomhle mě nezklamal, protože kdyby se i on zapojil, vrhlo by to stín pochybností na opravdovost ostatních soubojů. Ty jsou dle očekávání skvělé, jak se patří na snímek, který existuje jen pro ně. Doplňující dějová linie je takřka klasická, ale nikoli děravá, důstojně celé dílo doplňuje a tím zarovnává na 5 výtečných knedlíků z pěti. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Trošku se to táhne, akce hodně málo (na můj vkus), Donnie Yen to ovšem utáhnul bez sebemenších problémů a jakmile začne interpretovat zákon pěstmi a kopy, nastane špičkovej řetězec bitek, které jsou brutální, kontaktní a nekompromisní. MMA vytáhnuto na maximum. Donnie Yen předvádí nadlidskou kadenci, absolutně nechápu! ()

Reklama

imf 

všechny recenze uživatele

Film, který vzniknul v podstatě jen proto, aby v něm mohl Louis Koo vypít tři basy Heinekenu a (to hlavně) aby si Donnie Yen a Collin Chou mohli dát v závěru přes hubu. V nejlepší bitce hongkongské sezóny. Věčná škoda, že tomu předchází hodina absolutního vakua, které nezvládá rozsvítit ani jako obvykle vynikající Wilson Yip na postu režiséra. Přesto jsem v těch posledních dvaceti minutách zažil víc emocí a viděl lepší choreografii než v celém Invisible Target... takže... remíza. ;) (70%) ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Donnie Yen si získal môj obdiv... Flash Point je príbeh z policajného prostredia, kde sa z Donnieho stáva "punisher"... Tento scenár by som rozhodne nenazval povrchným a slabým, snaď len často videným (samozrejme trochu inak, nepostrehol som, že by šlo o nejakú presnú kópiu). Snímok inak obsahuje nabušený soundtrack a mnoho pestných súbojov plných bojového umenia. U mně dobrý... 7/10 ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

UPDATE: Videne druhy krat aj s eng. titulkami. Velmi jednoduchy pribeh, pri ktorom si scenarista Kam-Yuen Szeto po trojici velmi slusnych, ba az vybornych zarezov (S.P.L; Dog Bite Dog a Exiled) vybral dufajme ze iba ojedinely, oddychovy cas. Prva hodina filmu sa sice zubami-nechtami snazi budovat hlavne charaktery postav a az potom ukazovat ich fyzicke a martial-art dispozicie, ale v tak jednoduchom pribehu tie emocie a motivy posobia povrchne a miestami aj usmevne (i ked na druhej strane, jednoduchy pribeh ma i Invisible Target a aj napriek tomu emocie v tom filme obsiahnute ma dokazali udierat s ovela vacsou razanciou). Nastastie je tu zaverecna dvadsatminutovka, ktora doterajsiu dramaticku snahu smahom ruky zahadzuje a natesenemu divakovi slubuje poriadnu porciu mlaticky, na ktoru cely film cakali. Ovsem, aj tu prichadza mierne sklamanie. Niezeby suboj Donnie Yen-Collin Chou nebol slusne zvladnuty. Naopak, ma svetle okamihy, zaujimavu (nie vynimocnu) choreografiu (Donnie ocividne v snahe posunut moznosti dalej, sa sikovne uchyluje k MMA) a potrebnu dynamiku i gradaciu. Ovsem po jej skonceni som ostal akosi nenaplneny a z ust sa mi vydralo "To je vsetko?" Neviem, mozno som bol iba prehnane narocny, ale od "mlaticky roka" som cakal este daco viac. Po tejto stranke mi ovela vacsie uspokojenie priniesol zaverecny duel Wu Jing versus Shawn Yue + Nicholas Tse v spominanom Invisible Target. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Donnie Yen v roce 2007 vyhrál Hong Kong Film Award v kategorii nejlepší akční choreografie. (Epistemolog)

Reklama

Reklama